Brug af simulatorer til at estimere effektiviteten af Smart Bidding

Du kan bruge 2 forskellige typer Google Ads-simulatorer: Simulatorer til manuel CPC-budgivning og Smart Bidding-simulatorer.

Google Ads-simulatorer hjælper dig med at tjekke, hvordan forskellige indstillinger kan ændre dine annoncers ugentlige effektivitet. Når du bruger Smart Bidding, hjælper simuleringsværktøjer dig med bedre at forstå, hvad der vil ske med dine annoncers effektivitet, når du ændrer dit CPA-mål, dit ROAS-mål eller dit gennemsnitlige daglige budget.

Sådan fungerer mål- og budgetsimulatorer

Mål- og budgetsimulatorerne indsamler og analyserer data fra annonceauktioner, som du har deltaget i, og anslår, hvordan dine annoncer ville have klaret sig med hensyn til vigtige metrics såsom pris, konverteringer, konverteringsværdier, eksponeringer og klik, hvis du havde angivet forskellige CPA-mål, eksponeringsandelsmål, ROAS-mål eller budgetter.

Simulatorerne kan bruges på 2 måder:

• Du kan angive et mål for en enkelt kampagne eller en hel portefølje. Dette vil rydde de annoncegruppemål, du har angivet.
  • Du kan skalere kampagne- eller porteføljemål sammen med annoncegruppemål med en bestemt procentdel.

Simulatorerne er baseret på historisk kampagneeffektivitet, men justeret for at tage højde for kommende sæsonbestemte mønstre. Simulatoren opdateres hver dag, så den afspejler udviklingen i de seneste 7 dage.

Disse aktuelle og forventede metrics for effekt afspejler estimater for konverteringsforsinkelse for søgekampagner og Performance Max-kampagner.

Du kan estimere dine resultater med simulatorer i stor målestok ved at bruge Google Ads API.

Simulatorer for mål-CPA er tilgængelige for søge-, display-, Shopping- og appkampagner. Mål-ROAS er tilgængelig for søgekampagner. Simulatorerne Måleksponeringsandel, Maksimér antal konverteringer, Maksimér konverteringsværdi og Maksimér antal klik er kun tilgængelige for søgekampagner.

Brug af Smart Bidding-simulatorer til at vurdere effektiviteten af Smart Bidding

Du kan vælge en Smart Bidding-simulator baseret på den vigtigste metric, som du håber på at opnå, f.eks. konverteringer, konverteringsværdier, klik eller eksponeringer.

Budstrategi Smart Bidding-simulator Vigtigste metric
Mål-CPA

Simulator for annoncegruppemål

Simulator for kampagnemål

Simulator for porteføljemål

Konverteringer
Mål-ROAS

Simulator for annoncegruppemål

Simulator for kampagnemål

Simulator for porteføljemål

Konverteringsværdier
Maksimér konverteringsværdi Kampagnebudgetsimulator Konverteringsværdier
Budstrategien Maksimér antal konverteringer Kampagnebudgetsimulator Konverteringer
Budgivning til maksimering af antallet af klik Kampagnebudgetsimulator Klik
Måleksponeringsandel

Simulator for kampagnemål

Eksponeringer

Find din Smart Bidding-simulator

Find en Smart Bidding-målsimulator til din annoncegruppe

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Klik på simulatorikonet Bid Simulator icon fra effektivitetsrapporten i sektionen "Mål-CPA for strategien" eller "Mål-ROAS for strategien". Få flere oplysninger om fejlfinding af budsimulatorer

Find en simulator for Smart Bidding-mål til din kampagne

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på simulatorikonet Bid Simulator icon. Dette ikon findes i kolonnen "Budget".

Find en simulator for Smart Bidding-mål til din porteføljebudstrategi

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Med en porteføljestrategi kan du knytte flere kampagner og annoncegrupper til en enkelt budstrategi. Hvis du bruger en porteføljestrategi med mål-CPA, kan du finde Simulator for mål-CPA under "Delt samling".

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Budstrategier.
  4. Vælg en strategi med mål-CPA eller mål-ROAS for at se dens effektivitetsrapport.
  5. Klik på simulatorikonet Bid Simulator icon fra effektivitetsrapporten i sektionen "Mål-CPA for strategien" eller "Mål-ROAS for strategien". Få flere oplysninger om fejlfinding af budsimulatorer