Over highlights voor hotelcampagnes

Hotel-highlights is een extensietype waarmee partners aanvullende informatie (maximaal twee regels aanpasbare tekst) kunnen opnemen in hun advertentie in de module voor hotelboekingen. Zo ziet het eruit:

Hoe het werkt

U kunt highlights maken op account-, campagne- en advertentiegroepniveau. Advertentiegroep-highlights overschrijven campagne-highlights en campagne-highlights overschrijven account-highlights.

Opties en parameters

• Er kunnen geen, één of twee highlights worden weergegeven, afhankelijk van de beschikbare ruimte.

• Als u twee highlights wilt weergeven, moet u twee aparte highlights maken, allebei in dezelfde taal.

• Houd er rekening mee dat highlights niet gegarandeerd worden weergegeven bij uw advertentie.

• U kunt highlights rouleren door meer dan twee highlights in dezelfde taal op te geven. Het systeem kiest willekeurig welke highlights worden getoond en u kunt de prestaties van de verschillende highlights bekijken.

• Aangezien highlights taalspecifiek zijn, moet u highlights toevoegen voor alle talen die u wilt targeten.

Highlights toevoegen, bewerken en koppelen

Toevoegen

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Hotelcampagnes.
  3. Klik op het tabblad Advertenties en extensies om een highlight-extensie voor een hotel te maken.
  4. Klik op de knop en selecteer 'Highlight-extensie voor hotel'.

Bewerken

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Hotelcampagnes.
  3. Klik op het tabblad Advertenties en extensies om een highlight-extensie voor een hotel te maken.
  4. Klik op het potloodpictogram Bewerken naast de highlight om de tekst en taal ervan te wijzigen.

Koppelen

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Hotelcampagnes.
  3. Klik op het tabblad Advertenties en extensies om een highlight-extensie voor een hotel te maken.
  4. Klik op het selectievakje naast de highlight die u wilt bewerken.
  5. Klik op de knop 'Toevoegen aan' in de menuopties en selecteer de entiteit om de highlight toe te voegen.

Praktische tips

• Voeg meer dan één highlight toe om maximaal twee highlights tegelijk weer te geven.
  • Wees specifiek en geef gedetailleerde informatie zodat klanten weten of u precies heeft wat ze zoeken.
  • Gebruik extensiedekking voor al uw advertenties door op accountniveau extensies toe te voegen die van toepassing zijn op uw hele bedrijf.
    • Voorbeeld: '24/7 telefonische support'
  • Gebruik kleinere highlights op campagne- en advertentiegroepniveau als u kenmerken markeert die alleen van toepassing zijn op specifieke delen van uw bedrijf.
    • Voorbeeld: 'Gratis wifi en conciërgeservice'

Voordelen

• Promoot de gewenste aspecten van uw bedrijf met een paar woorden of één zin.
  • Voeg highlights toe op account-, campagne- of advertentiegroepniveau om algemene of gedetailleerde informatie in uw advertentie op te nemen.
  • Verhoog de klikfrequentie.