Over highlights voor hotelcampagnes

Met hotel-highlights kunt u aanvullende informatie (maximaal 2 regels aanpasbare tekst) opnemen in uw advertenties. U kunt highlights maken op account-, campagne- en advertentiegroepniveau. Highlights op advertentiegroepniveau overschrijven echter highlights op campagneniveau, terwijl highlights op campagneniveau op hun beurt highlights op accountniveau overschrijven.

Zo ziet het eruit nadat u van extra informatie heeft toegevoegd:

Pas de volgende elementen aan:

• We hebben highlights gemigreerd naar een flexibeler systeem. Deze update maakt het beheer makkelijker door de entiteitslimieten voor highlights te verhogen, het mogelijk te maken live highlights te onderbreken en de mogelijkheid toe te voegen om prestaties op extensieniveau bij te houden via ValueTrack. Als u tracking via ValueTrack wilt aanzetten, gebruikt u de parameter {extensionid}. Meer informatie over hoe u tracking instelt met ValueTrack-parameters.
  • Deze migratie heeft geen gevolgen voor het beheer, de prestaties of de weergave van highlights.
  • Als u eerdere prestatierapporten wilt doornemen, gebruikt u het nieuwe vooraf gedefinieerde rapport 'Componenten voor hotel-highlights (geüpgraded)' in uw Google Ads-account:
    1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
    2. Klik in het submenu op het dropdownmenu Inzichten en rapporten.
    3. Klik op Rapporteditor.
    4. Klik op Vooraf gedefinieerde rapporten (dimensies) en selecteer Componenten (geüpgraded).
    5. Selecteer de optie Highlight-extensies voor hotels (geüpgraded) om uw rapport met hotel-highlights te bekijken.
Houd rekening met het volgende: Opties en parameters
  • Er kunnen 0, 1 of 2 highlights worden weergegeven, afhankelijk van de beschikbare ruimte.
    • Als u 2 highlights wilt tonen, moet u 2 aparte highlights met dezelfde taal maken.
    • Houd er rekening mee dat highlights niet gegarandeerd worden weergegeven bij uw advertentie.
  • U kunt highlights rouleren door meer dan 2 highlights in dezelfde taal op te geven. Het systeem kiest willekeurig welke highlights worden getoond en u kunt de prestaties van de verschillende highlights bekijken.
  • Aangezien highlights taalspecifiek zijn, moet u highlights toevoegen voor alle talen die u wilt targeten.

Er worden geen kosten in rekening gebracht wanneer u highlights toevoegt aan een campagne. Klikken op uw advertentie worden op de gebruikelijke manier in rekening gebracht en er wordt een klik in rekening gebracht wanneer iemand op een element in uw advertentie klikt. Als u een highlight toevoegt, is er geen garantie dat deze altijd bij uw advertentie wordt weergegeven. In dit artikel leest u hoe u highlights aan uw advertenties kunt toevoegen, bewerken en koppelen. U leest ook welk beleid u moet volgen om uw advertenties weer te geven in zoekopdrachten.

Voordelen

• Promoot de gewenste aspecten van uw bedrijf met een paar woorden of een enkele zin.
  • Voeg highlights toe op account-, campagne- of advertentiegroepniveau om algemene of gedetailleerde informatie in uw advertentie op te nemen.
  • Verhoog de klikfrequentie.

Instructies

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.

Highlights voor hotelcampagnes toevoegen, bewerken en koppelen

Hieronder vindt u stapsgewijze instructies om highlights aan uw advertenties toe te voegen en deze te bewerken en te koppelen.

Toevoegen

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Componenten.
  3. Klik op Componenten.
  4. Selecteer Hotelcampagnes in het werkruimtefilter bovenaan.
  5. Klik op de plusknop en selecteer Hotel-highlight.

Bewerken

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Componenten.
  3. Klik op Componenten.
  4. Selecteer Koppeling in het dropdownmenu Tabelweergave.
  5. Klik op het potloodpictogram Bewerken naast de highlight om de tekst en taal ervan te wijzigen.

Partner

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Componenten.
  3. Klik op Componenten.
  4. Selecteer Hotelcampagnes in het werkruimtefilter bovenaan.
  5. Selecteer Koppeling in het dropdownmenu Tabelweergave.
  6. Klik op het selectievakje naast de highlight die u wilt bewerken.
  7. Klik in de menuopties op de knop Toevoegen aan en selecteer de entiteit die u aan de highlight wilt koppelen.

Tip: Praktische tips

• Voeg meer dan 1 highlight toe om maximaal 2 highlights tegelijk weer te geven.
  • Wees specifiek en geef gedetailleerde informatie zodat klanten weten of u precies heeft wat ze zoeken.
  • Gebruik componentdekking voor al uw advertenties door componenten op accountniveau toe te voegen die van toepassing zijn op uw hele bedrijf.
    • Voorbeeld: '24/7 telefonische support'
  • Gebruik kleinere highlights op campagne- en advertentiegroepniveau als u kenmerken markeert die alleen van toepassing zijn op specifieke delen van uw bedrijf.
    • Voorbeeld: 'Gratis wifi en conciërgeservice'

Beleid

Hieronder volgen beleidsregels en richtlijnen voor het toevoegen van highlights aan uw hoteladvertenties:

• Er kunnen maximaal 100 highlights aan een entiteit worden gekoppeld (bijvoorbeeld een advertentiegroep of een campagne).
  • Highlighttekst is in de meeste talen beperkt tot maximaal 25 tekens of in het geval van double-byte-talen (zoals het Chinees, Japans en Koreaans) tot maximaal 12 tekens.
  • Gebruik geen interpunctie en symbolen om de aandacht op de highlight te vestigen.
  • Herhaling van woorden of woordgroepen is niet toegestaan.

U mag het volgende niet doen in highlights:

• Gebruik niet 'Nu boeken' of 'Officiële site' omdat deze teksten conflicteren met de tekst en labels die Google in de advertenties gebruikt.
  • Neem geen directe call-to-actions op.
  • Geef geen valse verklaringen of niet-aangetoonde superlatieven nadrukkelijk weer op de bestemmingspagina van de hoteladvertentie, zoals 'beste aanbiedingen' en andere aanbiedingen, zoals vouchers, kortingen voor vroege boekingen, besparingen, enzovoort.

Opmerking: Highlights moeten van toepassing zijn op de meeste beschikbare boekingen die de highlight target. Zo kan een highlight met 'tot 60% korting' niet worden gebruikt als slechts een klein deel van de boekingen voor die highlight 60% korting biedt voor de bijbehorende advertenties.

In de volgende gevallen worden highlights bij de advertentie weergegeven:

• Naar verwachting verbetert de highlight de prestaties.
  • De positie en de advertentierangschikking van uw advertentie zijn hoog genoeg om highlights weer te geven.
  • De positie van uw advertentie op de resultatenpagina is geschikt voor weergave van highlights.

In de volgende gevallen worden mogelijk geen highlights bij uw advertentie weergegeven:

• Andere componenten kunnen voorkomen dat uw specifieke highlight wordt weergegeven. Over het algemeen toont Google eerst de best presterende componenten, totdat het totale aantal toegestane componenten en combinaties wordt getoond.
  • De positie en/of advertentierangschikking van uw advertentie zijn te laag.
  • Er worden meerdere tarieven weergegeven (zoals verschillende tarieven voor een verschillend aantal personen).