Hotellikampanjoiden huomiotekstit

Hotellihuomiotekstejä käyttämällä saat mainoksiisi lisää tietoa (enintään kaksi riviä omavalintaista tekstiä). Voit luoda huomiotekstejä tili-, kampanja- ja mainosryhmätasolla. Mainosryhmätason huomiotekstit ohittavat kuitenkin kampanjatason huomiotekstit ja kampanjatason tekstit puolestaan tilitason tekstit.

Lisätietoa sisältävä mainos näyttää tältä:

Päivitys

• Huomiotekstit on siirretty joustavampaan järjestelmään. Päivityksen myötä huomiotekstien ylläpito helpottuu, kun rajoitukset lievenevät, huomiotekstejä voidaan keskeyttää ja laajennustason tuloksia voidaan seurata ValueTrackin avulla. Jos haluat ottaa käyttöön ValueTrack-seurannan, käytä {extensionid}-parametria. Lue ohjeet seurannan käyttöönottoon ValueTrack-parametrien avulla.
  • Siirto ei vaikuta huomiotekstien hallintaan, tuloksiin tai näkymiseen.
  • Jos haluat nähdä aiempia tulosraportteja, käytä Google Ads ‑tililläsi uutta ennalta määritettyä raporttia nimeltä "Hotellihuomiotekstilaajennukset (päivitetty)":
    1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
    2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Vinkit ja raportit ‑valikkoa.
    3. Valitse Raporttityökalu.
    4. Klikkaa Ennalta määritetyt raportit (Ulottuvuudet) ja valitse Laajennukset (päivitetty).
    5. Valitse Hotellihuomiotekstilaajennukset (päivitetty), niin näet hotellihuomiotekstien raportin.
Muista nämä: Asetukset ja parametrit
  • Huomiotekstejä voi näkyä kaksi, yksi tai ei yhtään riippuen käytettävissä olevasta tilasta.
    • Kahden huomiotekstin näkyminen edellyttää, että luot kaksi erillistä huomiotekstiä samalla kielellä.
    • Muista, että huomiotekstit eivät välttämättä näy mainoksen yhteydessä.
  • Jos haluat, että huomiotekstit näkyvät vuorotellen, lisää enemmän kuin kaksi huomiotekstiä samalla kielellä. Järjestelmä valitsee käytettävät huomiotekstit sattumanvaraisesti, ja voit tutustua eri huomiotekstien tuloksiin.
  • Huomiotekstit ovat kielikohtaisia, joten sinun on lisättävä huomiotekstejä kaikilla kielillä, joille haluat kohdistaa mainoksesi.

Huomiotekstien lisääminen kampanjaan on maksutonta. Mainosten klikkauksista veloitetaan tavalliseen tapaan, eli sinua veloitetaan, jos joku klikkaa jotakin mainoksen elementtiä. Huomiotekstin lisääminen ei takaa, että se näkyy aina mainoksen yhteydessä. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit lisätä ja muokata huomiotekstejä ja liittää niitä mainoksiin. Saat tietoa myös käytännöistä, joita sinun on noudatettava, jotta mainokset voivat näkyä hakujen yhteydessä.

Hyödyt

• Mainosta yrityksesi myyntivaltteja muutamalla sanalla tai yhdellä lauseella.
  • Lisää huomiotekstejä tili‑, kampanja‑ tai mainosryhmätasolle sen mukaan, haluatko mainokseen yleisluontoisia vai tarkempia tietoja.
  • Paranna klikkausprosenttiasi.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Hotellihuomiotekstien lisääminen, muokkaaminen ja liittäminen

Alta saat tarkat ohjeet huomiotekstien lisäämiseen, muokkaamiseen ja mainoksiin liittämiseen.

Lisääminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Elementit-valikkoa.
  3. Klikkaa Elementit.
  4. Valitse yläreunassa olevalla työtilasuodattimella Hotellikampanjat.
  5. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Hotellihuomioteksti.

Muokkaaminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Elementit-valikkoa.
  3. Klikkaa Elementit.
  4. Valitse avattavasta Taulukkonäkymä-valikosta Yhteys.
  5. Klikkaa huomiotekstin vierestä kynäkuvaketta Muokkaa, niin voit muuttaa tekstiä ja kieltä.

Liittäminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Elementit-valikkoa.
  3. Klikkaa Elementit.
  4. Valitse yläreunassa olevalla työtilasuodattimella Hotellikampanjat.
  5. Valitse avattavasta Taulukkonäkymä‑valikosta Yhteys.
  6. Merkitse muokattavan huomiotekstin ruutu.
  7. Klikkaa valikosta "Lisää"-painiketta ja valitse kohde, johon haluat liittää huomiotekstiin.

Vinkki: Parhaat käytännöt

• Lisää useampi kuin yksi huomioteksti, jotta kaksi tekstiä voi näkyä kerralla.
  • Anna asiakkaille tarkkaa tietoa, jotta he näkevät, tarjoaako yrityksesi sitä mitä he etsivät.
  • Lisää tilitasolle kaikki elementit, jotka koskevat koko yritystä ja saavat näkyä kaikissa mainoksissa.
    • Esimerkki: "Puhelintuki 24/7"
  • Käytä kampanja- ja mainosryhmätasolla tarkempia huomiotekstejä, jos haluat nostaa esiin joitakin tiettyjä yrityksesi palveluja tai ominaisuuksia.
    • Esimerkki: "Maksuton Wi-Fi ja concierge-palvelu"

Käytännöt

Noudata seuraavia käytäntöjä ja ohjeita, kun lisäät hotellimainoksiin huomiotekstejä:

• Liitä yhteen kohteeseen (esim. mainosryhmään tai kampanjaan) enintään 100 huomiotekstiä.
  • Huomiotekstin enimmäispituus on useimmissa kielissä 25 merkkiä. Kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä (esim. kiina, japani ja korea) enimmäispituus on 12 merkkiä.
  • Älä käytä välimerkkejä tai symboleja vain asiakkaiden huomion kiinnittämiseksi.
  • Älä toista sanoja tai ilmauksia tarpeettomasti.

Huomiotekstit eivät saa

• sisältää tekstiä "Varaa nyt" tai "Virallinen sivusto", koska ne ovat ristiriidassa sellaisten tekstien ja tunnisteiden kanssa, joita Google käyttää mainoksissa
  • sisältää suoria toimintakehotuksia
  • sisältää perättömiä väitteitä tai superlatiiveja, joita ei ole todistettu tai ilmaistu selkeästi hotellimainoksen laskeutumissivulla (esim. "parhaat tarjoukset" tai ylipäätään tarjoukset, kuten etukupongit, nopean tilaajan edut ja säästöt).

Huom. Huomiotekstien täytyy sopia useimpiin saatavilla oleviin huonevarauksiin, joihin ne on kohdistettu. Huomiotekstissä ei esimerkiksi saa lukea "jopa 60 % alennusta", jos vain pieni osa huomiotekstiin liittyvistä varauksista on 60 prosentin alennuksessa.

Huomiotekstit näkyvät mainoksen kanssa näissä tapauksissa:

• Huomiotekstin arvioidaan parantavan mainostuloksia.
  • Mainoksen sijoitus ja mainossija ovat riittävän korkeita, jotta huomiotekstit voivat näkyä.
  • Mainoksen sijainti hakutulossivulla täyttää huomiotekstien näkymistä koskevat vaatimukset.

Huomiotekstit eivät välttämättä näy näissä tapauksissa:

• Muut elementit estävät huomiotekstin näkymisen. Google näyttää yleensä ensin parhaita tuloksia tuottavat elementit, kunnes näkyvissä on suurin sallittu määrä elementtejä ja niiden yhdistelmiä.
  • Mainoksen sijainti tai mainossija on liian matala.
  • Näkyvissä on useita hintoja (esim. eri huoneille).