Sobre els textos destacats per a campanyes d'hotels

Els textos destacats d'hotel us permeten incloure informació addicional (fins a dues línies de text personalitzable) als anuncis. Podeu crear textos destacats al nivell de compte, de campanya i de grup d'anuncis. Ara bé, els textos destacats al nivell de grup d'anuncis substituiran els que estiguin al nivell de campanya. Al seu torn, els que estiguin al nivell de campanya substituiran els de compte.

Un cop hi hàgiu afegit informació addicional, aquest és l'aspecte que tindran:

Actualització:

• Hem migrat els textos destacats a un sistema més flexible. Aquesta actualització facilitarà la gestió augmentant els límits de l'entitat de text destacat, cosa que permetrà posar en pausa els textos destacats publicats i afegir la possibilitat de fer un seguiment del rendiment al nivell d'extensió mitjançant ValueTrack. Per activar el seguiment mitjançant ValueTrack, utilitzeu el paràmetre {extensionid}. Obteniu informació sobre com podeu configurar el seguiment amb paràmetres de ValueTrack.
  • Aquesta migració no afectarà la gestió, el rendiment ni la difusió dels textos destacats.
  • Per revisar els informes de rendiment anteriors, feu servir el nou informe predefinit anomenat "Extensions de text destacat d'hotel (actualitzades)" al compte de Google Ads:
    1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
    2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Estadístiques i informes.
    3. Feu clic a Editor d'informes.
    4. Feu clic a Informes predefinits (Dimensions) i, tot seguit, seleccioneu Extensions (actualitzades).
    5. Seleccioneu l'opció Extensions de text destacat d'hotel (actualitzades) per veure l'informe de textos destacats d'hotel.
Recordeu: opcions i paràmetres
  • En funció de l'espai disponible, es poden mostrar dos textos destacats, un, o cap.
    • Per mostrar dos textos destacats, heu de crear-ne dos en el mateix idioma.
    • Informació important: no es garanteix que els textos destacats es mostrin amb l’anunci.
  • Podeu alternar diversos textos destacats especificant-ne més de dos en el mateix idioma. El sistema triarà de forma aleatòria quins textos destacats es mostraran i podreu veure el rendiment de cada un.
  • Com que els textos destacats són específics per a cada idioma, heu d’assegurar-vos d’afegir-ne per a tots els idiomes als quals vulgueu orientar anuncis.

Afegir textos destacats a una campanya no té cap cost. Els clics que es facin al vostre anunci es cobren com de costum, és a dir, se us cobra un clic quan algú fa clic en qualsevol element de l'anunci. El fet que afegiu un text destacat no garanteix que sempre es mostri amb l'anunci. Aquest article explica com podeu afegir, editar i associar textos destacats als anuncis. També obtindreu informació sobre les polítiques que heu de complir perquè els vostres anuncis es mostrin a les cerques.

Avantatges

• Promocioneu els aspectes que vulgueu de la vostra empresa amb poques paraules o amb una sola frase.
  • Afegiu textos destacats al nivell de compte, campanya o grup d'anuncis per poder proporcionar informació genèrica o detallada als anuncis.
  • Augmenteu la ràtio de clics d'entrada.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Com es poden afegir, editar i associar textos destacats per a campanyes d'hotels

A les seccions següents trobareu instruccions pas a pas per afegir, editar i associar textos destacats als anuncis.

Afegir

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Utilitzeu el filtre d'àrea de treball que hi ha a la part superior per seleccionar Campanyes d'hotels.
  5. Feu clic al botó de més i seleccioneu Text destacat d'hotel.

Editar

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Seleccioneu Associació al menú desplegable "Visualització de taula".
  5. Feu clic a la icona de llapis Edita que hi ha al costat del text destacat per canviar-ne el text i l'idioma.

Associar

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Utilitzeu el filtre d'àrea de treball que hi ha a la part superior per seleccionar Campanyes d'hotels.
  5. Seleccioneu Associació al menú desplegable "Visualització de taula".
  6. Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat del text destacat que voleu editar.
  7. A les opcions de menú, feu clic al botó "Afegeix a" i seleccioneu l'entitat que voleu associar amb el text destacat.

Consell: pràctiques recomanades

• Afegiu més d'un text destacat per poder mostrar-ne fins a dos alhora.
  • Concreteu i proporcioneu informació detallada perquè els clients puguin decidir si teniu exactament allò que cerquen.
  • Utilitzeu la cobertura de recursos en tots els anuncis afegint recursos al nivell de compte que s'apliquin a tota l'empresa.
    • Exemple: "Assistència telefònica les 24 hores".
  • Utilitzeu textos destacats més breus al nivell de campanya i de grup d’anuncis si voleu destacar característiques que només s’apliquen a parts específiques del negoci.
    • Exemple: "Wi-Fi i servei de consergeria gratuits".

Polítiques

A continuació trobareu les polítiques i directrius que cal seguir per afegir textos destacats als anuncis d'hotel:

• Es poden associar fins a 100 textos destacats per entitat (grup d'anuncis i campanya, per exemple).
  • El contingut dels textos destacats pot tenir un màxim de 25 caràcters en la majoria dels idiomes i de 12 en els idiomes d'amplada doble (com ara el coreà, el japonès o el xinès).
  • No inclogueu signes de puntuació ni símbols per atreure l'atenció cap al vostre text destacat.
  • No es permet repetir paraules o frases.

Als textos destacats no es permet el següent:

• No es poden incloure textos ni etiquetes com ara "Reserva ara" o "Lloc web oficial" perquè entren en conflicte amb els textos i les etiquetes que Google utilitza als anuncis.
  • No es poden fer servir crides a l'acció directes.
  • No es poden fer servir afirmacions falses ni expressions superlatives que no estiguin demostrades i que siguin explícites a la pàgina de destinació de l'anunci d'hotel, com ara "les millors ofertes" o altres promocions (per exemple, cupons, descomptes per reserva anticipada o opcions d'estalvi, etc.).

Nota: els textos destacats han de ser aplicables a la majoria de reserves disponibles a les quals s'orienten. Per exemple, no es pot utilitzar un text destacat que anuncïi "fins a un 60% de descompte" si només una petita part de les reserves que s'ofereixen a l'anunci que conté aquest text destacat tenen un 60% de descompte.

Els textos destacats es mostren amb l'anunci quan es compleixen els requisits següents:

• Es preveu que el text destacat pot millorar el vostre rendiment.
  • La posició i el rànquing de l'anunci són prou alts perquè es mostrin textos destacats.
  • La posició que ocupa l'anunci a la pàgina de resultats és apta perquè es mostrin textos destacats.

És possible que els textos destacats no es mostrin amb l'anunci en aquestes situacions:

• Altres recursos poden fer que el text destacat no es mostri. En general, Google mostrarà primer els recursos amb un millor rendiment fins a arribar al nombre total de recursos i de combinacions permesos.
  • La posició o el rànquing de l'anunci són massa baixos.
  • Es mostren diverses tarifes (com ara preus diferents en funció de l'ocupació).