Om rapporten om aktiver for responsive søgeannoncer på annonceniveau

I rapporten om aktiver på annonceniveau kan du se og sammenligne alle de aktiver, der bruges i dine responsive søgeannoncer. Her kan du se, hvilke aktiver der bør erstattes, og hvilke aktiver der bidrager mest til at øge dine annoncers effektivitet.

Før du begynder

Du kan kun få vist rapporten om aktiver, hvis du har oprettet en responsiv søgeannonce. Få flere oplysninger om responsive søgeannoncer.

Du kan også se dine rapporter over aktiver på kampagneniveau og kombinationen af aktiver, der blev oprettet i rapporten Kombinationer.

Sådan fungerer det

Følg denne vejledning for at se din rapport om aktiver for responsive søgeannoncer på annonceniveau:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncer.
  4. Find og klik på den relevante responsive søgeannonce.
  5. Klik på Se oplysninger om aktiv nederst i den pågældende responsive søgeannonce.

Du burde nu få vist rapporten over aktiver for din responsive søgeannonce på annonceniveau.

Hvad kan du se i rapporten om aktiver på annonceniveau?

Filtre og visninger

Hvis du har mange aktiver, kan du filtrere efter aktiveret tilstand, aktivtype og effektivitet. Du kan også downloade rapporten.

Aktiver

I kolonnen "Aktiver" kan du se hvert enkelt aktivs indhold.

Aktivtype

I kolonnen "Aktivtype" er det defineret, hvordan hvert aktiv bruges. Du kan finde følgende typer aktiver:

• Overskrift
  • Beskrivelse

Fastgørelsesposition

I kolonnen "Fastgørelsesposition" kan du se, hvor dine overskrifter og beskrivelser bliver vist, når de er fastgjort til bestemte positioner. Få flere oplysninger om, hvordan du fastgør overskrifter og beskrivelser til bestemte positioner.

Eksponeringer

I kolonnen "Eksponeringer" kan du se, hvor ofte et aktiv bliver vist. Der tælles en eksponering, hver gang aktivet bliver vist i en annonce på en søgeresultatside eller på andre websites på Google-netværket. Få flere oplysninger om eksponeringer.

Tip! I visse tilfælde får et aktiv ikke nogen eksponeringer, hvis det forudses, at andre aktiver vil klare sig bedre. Hvis et aktiv får nul eksponeringer i flere uger, kan du overveje at udskifte det med et nyt aktiv.

Effektivitet

Du kan bruge kolonnen "Effektivitet" til at sammenligne et aktivs effektivitet med effektiviteten for andre aktiver af samme type i din responsive søgeannonce. Det giver dig mulighed for at optimere dine responsive søgeannoncer ved at tilføje eller erstatte aktiver ud fra deres effektivitet. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter effektive søgeannoncer.

Bemærk! For responsive søgeannoncers vedkommende skal der normalt være omkring 2.000 eksponeringer i segmentet "Google-søgning: Øverst" over 30 dage, før der vises en bedømmelse i kolonnen Effektivitet. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger segmenter i dine tabeller.

Når du tilføjer et aktiv, vises bedømmelsen "Indlæring i gang", mens systemet sammenligner aktivets effektivitet med effektiviteten for andre aktiver i den responsive søgeannonce. Når aktivet har genereret trafik nok, kan det få effektivitetsbedømmelsen "Lav", "God" eller "Bedst".

Bemærk! En ændring af datointervallet har ingen betydning for, hvad der vises i kolonnen Effektivitet. Den viste bedømmelse er altid den aktuelle bedømmelse.

Du bør erstatte aktiver med effektivitetsbedømmelsen "Lav", beholde aktiver med bedømmelsen "God" og bruge aktiver med bedømmelsen "Bedst" som en hjælp til at optimere dine annoncer.

Tip! Tilføj så mange aktiver som muligt i stedet for blot at fjerne aktiver med "Lav" effektivitet. Jo flere aktiver du føjer til din responsive søgeannonce, desto flere muligheder er der for at oprette effektive annoncer.

I rapporten om aktiver på annonceniveau kan du få oplysninger om dine aktivers effektivitet. Du kan redigere dine aktiver ved at vælge redigeringsikonet ud for det relevante aktiv.

Bemærk! Indtil videre er det kun tekstaktiver, der kan redigeres direkte fra rapporten om aktiver.
Aktivets effektivitsbedømmelse Beskrivelse
Afventer Der er ingen effektivitetsoplysninger om dette aktiv endnu. Der vises en effektivitetsbedømmelse for aktivet, når der er indsamlet oplysninger nok.
Indlæring i gang Indsamlingen af de oplysninger, der er nødvendige for at kunne bedømme dette aktivs effektivitet, er stadig i gang. Der vises en effektivitetsbedømmelse for aktivet, når der er indsamlet oplysninger nok.
Lav Dette aktiv er et af dine mindst effektive aktiver af denne type. Du kan muligvis øge den generelle annonceeffektivitet ved at udskifte aktivet.
God Dette aktiv er effektivt sammenlignet med andre aktiver af samme type. Behold aktivet, og prøv at tilføje flere aktiver for at øge din annonces effektivitet.
Bedst Dette aktiv er et af dine mest effektive aktiver af denne type. Det kan muligvis øge annonceeffektiviteten ved at tilføje flere aktiver som dette.
"--" (ikke bedømt) To bindestreger ("--") betyder, at der ikke er nogen effektivitetsbedømmelse for dette aktiv. Det kan ske, hvis der ikke er nok aktiver af samme type at sammenligne det med, hvis det ikke er aktivt, eller hvis det ikke har genereret nok trafik til, at den relative effektivitet kan bedømmes.