Konversioiden raportointiin uusia konversioaikaan perustuvia sarakkeita

17.10.2019

Konversioseurannan avulla voit selvittää helposti, millaista arvoa mainokset tuottavat yrityksellesi. Tähän asti konversiot on raportoitu Google Adsissa mainoksen klikkauspäivän mukaan. Oletetaan esimerkiksi, että käyttäjä on klikannut mainostasi viime viikolla ja konvertoitunut tällä viikolla. Tällöin sekä klikkaus että konversio raportoidaan tapahtuneeksi viime viikolla. Tämän ansiosta voit mitata tarkasti esimerkiksi sellaisia mittareita kuin "hinta per konversio" ja "mainostuotto", koska myös mainoksiin käytetty summa raportoidaan klikkausajan perusteella.

Tästä päivästä lähtien voit raportoida konversiot ja konversioarvot myös niiden tapahtuma-ajan mukaan käyttämällä uusia konversioaikaan perustuvia sarakkeita. Tämä tarkoittaa sitä, että jos käyttäjä on klikannut mainostasi viime viikolla ja konvertoitunut tällä viikolla, uudessa Konversiot (konv.ajan mukaan) ‑sarakkeessa näkyy konversio tälle viikolle. Vakiosarakkeissa klikkaus ja konversio lasketaan edelleen viime viikolle.

Käytettävissä on seuraavat kuusi uutta saraketta:

• Konversiot (konv.ajan mukaan)
  • Konv.arvo (konv.ajan mukaan)
  • Arvo/konv. (konv.ajan mukaan)
  • Kaikki konv. (konv.ajan mukaan)
  • Kaikkien konv. arvo (konv.ajan mukaan)
  • Arvo / kaikki konv. (konv.ajan mukaan).

Nämä sarakkeet auttavat sinua ymmärtämään konversioita paremmin ja helpottavat datan vertaamista omiin lukuihisi. Voit esimerkiksi verrata Google Ads ‑mittareita yrityksesi myyntiraportteihin vahvistaaksesi viime kuussa myymiesi tuotteiden määrän. Jos haluat lukea lisää konversioaikaan perustuvista sarakkeista, siirry Google Ads ‑ohjekeskukseen.

Kirjoittaja: Tal Akabas, Hakumainoksista vastaava tuotepäällikkö