Gör webbsurfare till köpare med användargenererade bilder i produktrecensioner

3 oktober 2019

En färsk undersökning visar att kunder i första hand tar hjälp av Google för att söka information om något de planerar att köpa, antingen online eller i en fysisk butik1 . Kunder använder sökmotorer för att läsa produktrecensioner, men hämtar i allt högre grad inspiration från bilder. 50 % av alla onlinekunder uppger att bilder hjälper dem att bestämma sig för vad de ska köpa.

För att hjälpa kunderna att känna sig säkrare i sina köpbeslut inför vi användargenererade bilder i produktrecensioner i Google Shopping. Nu kan du inkludera recensionsbilder i dina produktrecensionsflöden så att kunderna ser vad du säljer via bilder från tidigare kunder som har på sig eller använder produkterna.

Kom igång genom att läsa vår uppdaterade schemainformation och se till att alla bilder du skickar in följer våra policyer för användargenererade bilder. Du kan registrera dig för programmet Produktomdömen här .

Denna funktion är för närvarande tillgänglig på mobila enheter i USA, men vi planerar att utvidga den till fler av Googles tjänster och fler länder under de kommande månaderna.

Upplagt av Jessica Taylor, Product Manager, Google Shopping

1. Google/Ipsos, USA, onlineundersökningen Shopping Tracker, april–juni 2018, USA, n=2 703 vuxna över 18 år som shoppade under de senaste två dagarna
2. Google Kundundersökningar januari 2019, Shopping & Visualization, n=500