Sobre el mode intel·ligent i el mode expert

Abans de començar

Identifiqueu si esteu en el mode intel·ligent o en el mode expert. Si aquesta icona Google Ads | eines [Icona], que es mostra a l'extrem superior dret del compte de Google Ads s'anomena "Configuració", esteu en el mode intel·ligent. Si la icona Google Ads | eines [Icona] s'anomena "Eines i configuració", esteu en el mode expert.

La vostra experiència de Google Ads variarà lleugerament en funció de si esteu en el mode intel·ligent o en el mode expert.

El mode intel·ligent és la versió simplificada de Google Ads. S'ha dissenyat per fer més senzilla l'experiència publicitària, de manera que les empreses puguin generar resultats reals i estalviar temps a l'hora de configurar i gestionar les campanyes.

En el mode intel·ligent, totes les campanyes són campanyes intel·ligents. Aquest tipus de campanyes permeten als anunciants triar els seus objectius empresarials i els llocs on volen anunciar-se. Aleshores, Google utilitza la IA per oferir resultats reals adaptats a aquests objectius (com ara trucades telefòniques, accions al lloc web o visites a la botiga), la qual cosa facilita que els anunciants arribin a més clients.

La majoria dels usuaris nous de Google Ads l'utilitzen en el mode intel·ligent.

El mode expert ofereix totes les funcions i tipus de campanya de Google Ads. Tot i que dona als anunciants una guia més completa de les seves estratègies d'ofertes, també implica una gestió més complexa. És per això que el recomanem per a professionals del màrqueting i anunciants avançats.

Comparar el mode intel·ligent amb el mode expert

Mode intel·ligent Mode expert
Creeu campanyes intel·ligents Creeu tots els tipus de campanya
Definiu el pressupost i els objectius, i nosaltres ens encarreguem de la resta

Controlar la configuració i el tipus de campanya

(aplicacions, vídeo i més)

Manteniment bàsic (uns 15 minuts a la setmana) Gestió contínua necessària (més d'1 hora a la setmana)
Configuració assistida d'anuncis, paraules clau optimitzades i més Guies potents per a paraules clau, ofertes i més
Informes de rendiment senzills i fàcils de llegir Informes de rendiment detallats i personalitzats

Canviar del mode intel·ligent al mode expert

Les empreses de totes les mides poden beneficiar-se de la tecnologia de la IA i l'estalvi de temps que ofereixen les campanyes intel·ligents. Tanmateix, si voleu utilitzar funcions més avançades o altres tipus de campanyes de Google Ads, tot seguit us expliquem com podeu canviar del mode intel·ligent al mode expert.

1. Quan hàgiu iniciat la sessió al compte de Google Ads, feu clic a la icona de configuració Google Ads | eines [Icona] que hi ha a l'extrem superior dret.
  2. Seleccioneu Canvia al mode expert.

Un cop hàgiu canviat al mode expert, podreu accedir a l'experiència completa de Google Ads i crear tot tipus de campanyes (per exemple, de cerca, de display, de vídeo, d'aplicacions o de compres).

Nota: un cop hàgiu canviat el compte al mode expert, no podreu tornar al mode intel·ligent. Tanmateix, podreu continuar editant les campanyes intel·ligents des del mode expert, de la mateixa manera que editeu qualsevol altra campanya.