Om gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju eller 30 dager)

Gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju eller 30 dager) er det gjennomsnittlige antallet ganger en person ble vist en videoannonse fra kampanjen din i løpet av de siste sju eller 30 dagene (enten i løpet av én dag eller i løpet av flere dager). Med gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju eller 30 dager) blir det enklere å forstå hvordan de ukentlige eller månedlige frekvensresultatene dine endres over tid hvis du angir et tilbakeblikksvindu på sju eller 30 dager for hver av datoene. I denne artikkelen forklarer vi hvordan gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju eller 30 dager) beregnes for videoannonsene dine.

Gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju eller 30 dager) sammenlignet med gj.sn. visn.frekv. per bruker

Med beregninger for unik rekkevidde og frekvens kan du måle det samlede antallet personer som har sett en annonse. Dette omfatter såkalt co-viewing, som innebærer at flere personer ser på annonser sammen på TV-enheter med nettilkobling. I Google Ads kan du legge til flere beregninger for rekkevidde og målfrekvens i statistikktabellen ved å bruke kolonnene «Gj.sn. visn.frekv. per bruker», «Gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju dager) eller «Gj.sn. visn.frekv. per bruker (30 dager)». Hvis du vil se hvor ofte annonsene dine ble vist til den samme brukeren i løpet av en bestemt tidsperiode, velger du «Gj.sn. visn.frekv. per bruker» i Google Ads. Hvis du vil se hvordan den ukentlige eller månedlige frekvensen endres over tid for annonsene dine, velger du «Gj.sn. visn.frekv. / bruker (sju dager) eller «Gj.sn. visn.frekv. per bruker (30 dager)» i Google Ads.

Eksempel

Du ønsker å finne ut hvor mange som har sett annonsen din i løpet av en datoperiode på ni dager. Hvis du ser i kolonnen «Gj.sn. visn.frekv. / bruker» for denne datoperioden, ser du den gjennomsnittlige frekvensen for alle de ni dagene. Hvis du ser i kolonnen «Gj.sn. visn.frekv. / bruker (sju dager) eller «Gj.sn. visn.frekv. / bruker (30 dager)» for den aktuelle datoperioden, ser du hvordan den gjennomsnittlige frekvensen på sju eller 30 dager endres for hver av de ni dagene i datoperioden.

Slik beregnes gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju eller 30 dager)

Avhengig av om du velger én dag eller flere dager i Google Ads, vises gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju eller 30 dager) ulikt i Google Ads-statistikktabellen. Hvis du vil endre dagene som er valgt, klikker du på datoperiodevelgeren ovenfor resultatdiagrammet i Google Ads.

Merk: Hvis daglig frekvensinformasjon er tilgjengelig, vises den i Google Ads etter 3 dager.

Beregning for én dag

Hvis du velger én dag i datoperiodevelgeren, beregnes gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju eller 30 dager) i en kampanje som det totale antallet visninger i et tilbakeblikksvindu på sju eller 30 dagers delt på det totale antallet unike brukere av kampanjen i det samme tilbakeblikksvinduet.

Eksempel

I Google Ads ønsker du å se på gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju dager) fra 30. januar 2020 for en valgt kampanje. Google Ads ser på det totale antallet visninger i kampanjen fra 24. januar 2020 til 30. januar 2020 og deler beløpet på det totale antallet unike brukere i løpet av den valgte datoperioden.

Tenk deg at du har 1000 visninger og 200 unike brukere i løpet av de siste 7 dagene for kampanjen din. Gj.sn. visn.frekv. per bruker i løpet av de siste sju dagene er på 5 (eller 1000/200 = 5).

Beregning for flere dager

Hvis du velger en datoperiode i datoperiodevelgeren, beregnes gjennomsnittlig visningsfrekvens per bruker (7 eller 30 dager) i en kampanje som summen av det totale antallet visninger i et tilbakeblikksvindu på 7 eller 30 dager for hver dag i datoperioden, delt på summen av det totale antallet unike brukere i samme tilbakeblikksvindu for hver dag i datoperioden.

Eksempel

I Google Ads ønsker du å se på gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju dager) fra 29. januar 2020 til 30. januar 2020 for en valgt kampanje. Google Ads ser på det totale antallet visninger i tilbakeblikksvinduene for 29. januar 2020 og 30. januar 2020, og deler beløpet på summen av det totale antallet unike brukere for hver dag i den aktuelle datoperioden.

Tenk deg at du har disse visningene og unike brukerne for kampanjen din:

• 1400 visninger og 700 unike brukere de siste sju dagene fra 29. januar 2020
  • 1000 visninger og 200 unike brukere i løpet av de siste sju dagene fra 30. januar 2020

Gjennomsnittlig visningsfrekvens per bruker i løpet av de siste sju dagene er på 2,7 (eller [1400 + 1000] / [700 + 200] = 2,7).

På grunn av tilbakeblikksvinduet kan det hende du ser frekvensdata fra etter kampanjens sluttdato, hvis kampanjen din hadde visninger i løpet av de siste 7 eller 30 dagene før den ble avsluttet. Hvis kampanjen din for eksempel ble avsluttet 30. januar 2020, og du ser på frekvensdataene for 3. februar 2020, kommer du fortsatt til å se frekvensdata for kampanjen på grunn av tilbakeblikksvinduet.

Finn rapporteringsdata for gj.sn. visn.frekv. per bruker (7 eller 30 dager)

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

I Google Ads kan du finne rapporteringsdata for denne beregningen under «Gj.sn. visn.frekv. / bruker (sju dager)»- og «Gj.sn. visn.frekv. / bruker (30 dager)»-kolonnen i tabellen med henholdsvis kampanje- og videostatistikk. Sånn kan du legge til kolonner i statistikktabellen:

1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen, og klikk deretter på Kampanjer.
  3. Klikk på filterknappen Filter ovenfor statistikktabellen.
  4. Velg Beregninger for rekkevidde og frekvens og deretter Gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju dager) eller Gj.sn. visn.frekv. / bruker (30 dager). Hvis nok rapporteringsdata er tilgjengelige, vises gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju eller 30 dager) nedenfor kolonnene.
Merk: Gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju dager) er den mest nøyaktige beregningen for å måle frekvensresultatene for kampanjer.

Rapporteringsdata for flere dager

Når du velger en datoperiode i datoperiodevelgeren, ser du også et område som angir den laveste og den høyeste frekvensverdien for de valgte dagene i henhold til den gjennomsnittlige visningsfrekvensen per bruker.

Hvis du vil ha en detaljert oversikt over hvordan gj.sn. visn.frekv. per bruker (sju eller 30 dager) endres over tid, holder du markøren over en verdi i kolonnen for å se et linjediagram. Deretter kan du holde markøren over linjediagrammet for å se gj.sn. visn.frekv. per bruker i løpet av de siste sju eller 30 dagene, fra og med den aktuelle dagen.

Merknad: I linjediagrammet kan det bare rapporteres om daglige verdier fra datoperioder som er 30 dager eller kortere. Når den valgte datoperioden er lengre enn 30 dager, ser du data fra de siste 30 dagene i den aktuelle perioden.

Både de laveste og de høyeste frekvensverdiene samt linjediagrammet kan brukes til å kontrollere om det har vært betydelige endringer i kampanjeresultatene i løpet av de valgte dagene.