Tietoja Keskim. impressiotiheys käyttäjää kohti (7 tai 30 päivää) ‑arvosta

"Keskim. impressiotiheys käyttäjää kohti (7 tai 30 päivää)" ilmaisee, kuinka monta kertaa kampanjasi videomainos keskimäärin näkyi käyttäjälle 7 tai 30 viime päivän aikana (joko yhtenä tai useana päivänä). Kun luot kullekin päivälle 7 tai 30 päivän analyysi-ikkunan, voit selvittää Keskim. impressiotiheys käyttäjää kohti (7 tai 30 päivää) ‑arvon avulla, miten keskimääräinen viikoittainen tai kuukausittainen impressioiden tiheyden kehitys muuttuu ajan kuluessa. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten videomainosten "Keskim. impressiotiheys käyttäjää kohti (7 tai 30 päivää)" lasketaan.

Keskim. impressiotiheys käyttäjää kohti (7 tai 30 päivää) ‑arvo verrattuna Keskim. impressiotiheys käyttäjää kohti ‑arvoon

Yksilökohtaisen tavoittavuuden ja näyttötiheyden mittarit kertovat, miten moni on nähnyt mainoksen. Tähän lasketaan myös yhteiskatselu, joka tarkoittaa, että useat ihmiset katsovat yhdessä mainoksia verkkoon yhdistettäviltä TV-laitteilta. Google Adsissa voit lisätä tilastotaulukkoon tavoittavuus‑ ja näyttötiheystavoitemittareita näiden sarakkeiden avulla: "Keskim. impressiotiheys käyttäjää kohti", "Keskim. impr.tiheys käyttäjää kohti (7 päivää)" ja "Keskim. impr.tiheys käyttäjää kohti (30 päivää)". Jos haluat nähdä, kuinka usein mainoksesi näkyi samalle käyttäjälle tietyllä ajanjaksolla, valitse Google Adsissa "Keskim. impressiotiheys käyttäjää kohti". Jos haluat nähdä, miten mainostesi impressiotiheys muuttuu ajan kuluessa viikko- tai kuukausitasolla, valitse Google Adsissa "Keskim. impr.tiheys käyttäjää kohti (7 päivää)" ja "Keskim. impr.tiheys käyttäjää kohti (30 päivää)".

Esimerkki

Haluat tietää, kuinka monelle käyttäjälle mainoksesi näkyi 9 päivän aikavälillä. Jos katsot kyseisen aikavälin "Keskim. impressiotiheys käyttäjää kohti" ‑arvoa, näet keskimääräisen impressiotiheyden kaikilta 9 päivältä. Jos katsot kyseisen aikavälin "Keskim. impressiotiheys käyttäjää kohti (7 päivää)" ja "Keskim. impr.tiheys käyttäjää kohti (30 päivää), näet, miten keskimääräinen 7 tai 30 päivän impressiotiheys muuttuu aikavälin kaikkina 9 päivänä.

Keskimääräinen impressiotiheys käyttäjää kohti (7 tai 30 päivää) ‑arvon laskeminen

Keskimääräinen impressiotiheys käyttäjää kohti (7 tai 30 päivää) näkyy Google Adsin tilastotaulukossa eri tavalla riippuen siitä, valitsetko Google Adsissa yhden vai useita päiviä. Voit muuttaa valittuja päiviä klikkaamalla tuloskaavion yläpuolella olevaa aikavälivalitsinta.

Huom. Päivittäistä tiheyttä koskevat tiedot näkyvät Google Adsissa kolmen päivän kuluttua, jos ne ovat saatavilla.

Yhden päivän laskelma

Jos valitset aikavälin valitsimesta yksittäisen päivän, kampanjan "Keskim. impressiotiheys käyttäjää kohti (7 tai 30 päivää)" lasketaan jakamalla 7 tai 30 päivän analyysi-ikkunaan sisältyvien impressioiden kokonaismäärä kampanjan samaan analyysi-ikkunaan sisältyvien yksittäisten käyttäjien kokonaismäärällä.

Esimerkki

Haluat nähdä Google Adsissa tietyn kampanjan keskimääräisen impressiotiheyden käyttäjää kohti (7 päivää) 30.1.2020 alkaen. Google Ads ottaa huomioon kampanjan 24.–30.1.2020 saamien impressioiden kokonaismäärän ja jakaa sen samana aikana kirjattujen yksittäisten käyttäjien kokonaismäärällä.

Oletetaan, että kampanjasi on saanut seitsemän viime päivän aikana 1 000 impressiota ja tavoittanut 200 yksittäistä käyttäjää. Seitsemän viime päivän keskimääräinen impressiotiheys käyttäjää kohti on tällöin 5 (eli 1 000/200 = 5).

Usean päivän laskelma

Jos valitset aikavälin valitsimesta tietyn aikavälin, kampanjan "Keskim. impressiotiheys käyttäjää kohti (7 tai 30 päivää)" lasketaan jakamalla 7 tai 30 päivän analyysi-ikkunan kunkin päivän impressioiden kokonaismäärä samaan analyysi-ikkunaan sisältyvien yksittäisten käyttäjien kunkin päivän kokonaismäärällä.

Esimerkki

Haluat katsoa valitun kampanjan Keskimääräinen impressiotiheys käyttäjää kohti (7 päivää) ‑arvoa Google Adsissa ajanjaksolla 29.1.–30.1.2020. Google Ads tarkastelee analyysi-ikkunoihin 29.1.2020 ja 30.1.2020 sisältyvien impressioiden kokonaismäärää ja jakaa summan aikavälin kunkin päivän yksittäisten käyttäjien kokonaismäärällä.

Kampanjasi impressiot ja yksittäiset käyttäjät:

• 1 400 impressiota ja 700 yksittäistä käyttäjää seitsemän viime päivän aikana 29.1.2020 alkaen
  • 1 000 impressiota ja 200 yksittäistä käyttäjää seitsemän viime päivän aikana 30.1.2020 alkaen.

Seitsemän viime päivän keskimääräinen impressiotiheys käyttäjää kohti on tällöin 2,7 (eli [1 400 + 1 000] / [700 + 200] = 2,7]).

Analyysi-ikkunan ansiosta voit nähdä kampanjan päättymispäivän jälkeistä tiheysdataa, jos kampanjasi on saanut impressioita 7 tai 30 viime päivän aikana. Jos kampanjasi esimerkiksi päättyi 30.1.2020 ja tarkastelet tiheysdataa päivämäärältä 3.2.2020, näet edelleen kampanjan tiheysdataa analyysi-ikkunan vuoksi.

Keskimääräinen impressiotiheys käyttäjää kohti (7 tai 30 päivää) ‑raportointidatan sijainti

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Google Adsissa löydät tätä mittaria koskevan raportointidatan Kampanja-tilastotaulukon ja Videot‑tilastotaulukon sarakkeista "Keskim. impr.tiheys käyttäjää kohti (7 päivää)" ja "Keskim. impr.tiheys käyttäjää kohti (30 päivää)". Lisää sarakkeita tilastotaulukkoon seuraavasti:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa tilastotaulukon yläpuolella olevaa suodatinpainiketta Suodata.
  4. Valitse Tavoittavuus‑ ja näyttötiheysmittarit ja sen jälkeen Keskim. impr.tiheys käyttäjää kohti (7 päivää) tai Keskim. impr.tiheys käyttäjää kohti (30 päivää). Jos raportointidataa on saatavilla riittävästi, "Keskim. impressiotiheys käyttäjää kohti (7 tai 30 päivää)" tulee näkyviin sarakkeisiin.
Huom. Keskimääräinen impressiotiheys käyttäjää kohti (7 päivää) on tarkin mittari näyttötiheystavoitetta käyttävän kampanjan mittaamiseen.

Usean päivän raportointidata

Kun valitset aikavälivalitsimesta aikavälin, näet "Keskim. impressiotiheys käyttäjää kohti" ‑sarakkeessa myös tiheyden vaihteluvälin (pienimmän ja suurimman tiheyden).

Jos haluat nähdä tarkemmin, miten keskimääräinen impressiotiheys käyttäjää kohti (7 tai 30 päivää) on muuttunut valitulla aikavälillä, vie hiiri sarakkeen arvon päälle, niin näet viivakaavion. Jos viet hiiren viivakaavion päälle, näet keskimääräisen impressiotiheyden käyttäjää kohti (7 tai 30 päivää) kyseisestä päivästä taaksepäin laskettuna.

Huom. Viivakaavio näyttää päivittäiset arvot enintään 30 päivän ajalta. Jos valitsemasi aikaväli on yli 30 päivää, näet datan kuitenkin vain 30 viime päivältä.

Voit tarkistaa sekä pienimmän ja suurimman tiheysarvon että viivakaavion avulla, onko kampanjan tuloksissa tapahtunut merkittäviä muutoksia valittuina päivinä.