Om Gns. eksp.frekv. pr. bruger (7 eller 30 dage)

Den gennemsnitlige eksponeringsfrekvens pr. bruger (7 eller 30 dage) er det gennemsnitlige antal gange, en person har fået vist en videoannonce fra din kampagne inden for de seneste 7 eller 30 dage (enten for en enkelt dag eller for flere dage). Den gennemsnitlige eksponeringsfrekvens pr. bruger (7 eller 30 dage) hjælper dig med at forstå, hvordan din ugentlige eller månedlige effektivitetsfrekvens ændrer sig over tid, ved at oprette en tilbagebliksperiode på 7 eller 30 dage for hver dato. I denne artikel kan du læse om, hvordan den gennemsnitlige eksponeringsfrekvens pr. bruger (7 eller 30 dage) beregnes for dine videoannoncer.

Hvordan den gennemsnitlige eksponeringsfrekvens pr. bruger (7 eller 30 dage) ligger i forhold til den gennemsnitlige eksponeringsfrekvens pr. bruger

Metrics for unik rækkevidde og frekvens måler det samlede antal personer, som har fået vist en annonce. Dette omfatter samsening, hvilket vil sige, at flere personer ser annoncer sammen på smart-tv-enheder. I Google Ads kan du føje yderligere metrics for rækkevidde og målfrekvens til statistiktabellen ved hjælp af kolonnerne "Gns. eksp.frekv. pr. bruger", "Gns. eksp. frekv. pr. bruger (7 dage)" eller "Gns. eksp. frekv. pr. bruger (30 dage)". Hvis du vil se, hvor ofte dine annoncer er blevet vist for den samme bruger inden for et bestemt tidsrum, skal du vælge "Gns. eksp.frekv. pr. bruger" i Google Ads. Hvis du vil se, hvordan frekvensen for eksponering af dine annoncer har ændret sig over tid på uge- eller månedsbasis, skal du vælge "Gns. eksp.frekv. pr. bruger (7 dage)" eller "Gns. eksp.frekv. pr. bruger (30 dage)" i Google Ads.

Eksempel

Du vil gerne vide, hvor mange personer der har set din annonce inden for et datointerval på 9 dage. Hvis du får vist kolonnen "Gns. eksp.frekv. pr. bruger" for det pågældende datointerval, kan du se den gennemsnitlige frekvens for alle 9 dage. Hvis du får vist kolonnen "Gns. eksp.frekv. pr. bruger (7 dage)" eller kolonnen "Gns. eksp.frekv. pr. bruger (30 dage)" for det pågældende datointerval, kan du se, hvordan den gennemsnitlige frekvens har ændret sig for hver af de 9 dage i datointervallet inden for henholdsvis 7 og 30 dage.

Sådan beregnes Gns. eksp.frekv. pr. bruger (7 eller 30 dage)

Afhængigt af om du vælger en enkelt dag eller flere dage i Google Ads, vises den gennemsnitlige eksponeringsfrekvens pr. bruger (7 eller 30 dage) forskelligt i Google Ads-statistiktabellen. Hvis du vil ændre den eller de valgte dage, skal du klikke på datointervalvælgeren over effektivitetsgrafen i Google Ads.

Bemærk! Hvis det er muligt, vises oplysninger om den daglige frekvens i Google Ads efter 3 dage.

Beregninger af en enkelt dag

Hvis du vælger en enkelt dag i datointervalvælgeren, vil den gennemsnitlige eksponeringsfrekvens pr. bruger (7 eller 30 dage) i en kampagne beregnes som det samlede antal eksponeringer i en tilbagebliksperiode på 7 eller 30 dage divideret med det samlede antal unikke brugere af kampagnen i samme tilbageblikperiode.

Eksempel

I Google Ads skal du se på den gennemsnitlige eksponeringsfrekvens pr. bruger (7 dage) fra den 30. januar 2020 for en valgt kampagne. Google Ads ser på det samlede antal eksponeringer i kampagnen fra den 24. januar 2020 til den 30. januar 2020 og dividerer beløbet med det samlede antal unikke brugere inden for den valgte tidsramme.

Lad os sige, at du har 1.000 eksponeringer og 200 unikke brugere inden for de seneste 7 dage for din kampagne. Din gennemsnitlige eksponeringsfrekvens pr. bruger inden for de seneste 7 dage er 5 (eller 1.000 / 200 = 5).

Beregning af flere dage

Hvis du vælger et datointerval i datointervalvælgeren, vil den gennemsnitlige eksp. frekv. pr. bruger (7 eller 30 dage) i en kampagne beregnes som summen af det samlede antal eksponeringer i en tilbagebliksperiode på 7 eller 30 dage for hver dag i datointervallet divideret med summen af de samlede unikke brugere i samme tilbagebliksperiode for hver dag i datointervallet.

Eksempel

I Google Ads skal du se på den gennemsnitlige eksponeringsfrekvens pr. bruger (7 dage) fra den 29. januar 2020 til den 30. januar 2020 for en valgt kampagne. Google Ads ser på summen af det samlede antal eksponeringer i tilbagebliksperioden for 29. januar 2020 og 30. januar 2020 og dividerer beløbet med summen af det samlede antal unikke brugere for hver dag i datointervallet.

Lad os sige, at du har følgende eksponeringer og unikke brugere til din kampagne:

• 1.400 eksponeringer og 700 unikke brugere i løbet af de seneste 7 dage fra den 29. januar 2020.
  • 1.000 eksponeringer og 200 unikke brugere i løbet af de seneste 7 dage fra den 30. januar 2020.

Din gennemsnitlige eksponeringsfrekvens pr. bruger inden for de seneste 7 dage er 2,7 (eller [1.400+1.000] / [700+200] = 2,7).

På grund af tilbagebliksperioden kan du muligvis se frekvensdata efter kampagnens slutdato, hvis din kampagne havde eksponeringer inden for de seneste 7 eller 30 dage. Hvis din kampagne f.eks. sluttede den 30. januar 2020, og du ser på frekvensdataene for den 3. februar 2020, vil du stadig se frekvensdata for kampagnen på grund af tilbageblikperioden.

Find rapporteringsdata for den gennemsnitlige eksponeringsfrekvens pr. bruger (7 eller 30 dage)

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

I Google Ads kan du finde rapporteringsdata for denne metric under kolonnerne "Gns. eksp.frekv. pr. bruger (7 dage)" og "Gns. eksp.frekv. pr. bruger (30 dage)" i statistiktabellen "Kampagne" og statistiktabellen "Videoer". Sådan føjer du kolonnerne til statistiktabellen:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner.
  3. Klik på filterknappen Filter over statistiktabellen.
  4. Vælg Metrics for rækkevidde og frekvens, og vælg derefter Gns. eksp.frekv. pr. bruger (7 dage) eller Gns. eksp.frekv. pr. bruger (30 dage). Hvis der er nok tilgængelige rapporteringsdata, kan du se Gns. eksp.frekv. pr. bruger (7 eller 30 dage) under kolonnerne.
Bemærk! Gns. eksp.frekv. pr. bruger (7 dage) er den mest nøjagtige metric til at måle en målfrekvenskampagnes effektivitet.

Rapporteringsdata for flere dage

Når du vælger et datointerval i datointervalvælgeren, får du også vist et interval, der angiver minimumfrekvensværdien og maksimumfrekvensværdien for de valgte dage under Gns. eksp.frekv. pr. bruger.

For at få en detaljeret oversigt over, hvordan den gennemsnitlige eksponeringsfrekvens pr. bruger (7 eller 30 dage) ændres over tid, skal du holde markøren over en værdi i kolonnen for at få vist en linjegraf. Du kan derefter holde markøren over linjediagrammet for at se den gennemsnitlige eksponeringsfrekvens pr. bruger i løbet af de seneste 7 eller 30 dage, når du kigger tilbage fra den pågældende dag.

Bemærk! Linjediagrammet kan kun rapportere daglige værdier for et datointerval på 30 dage eller mindre. Hvis dit valgte datointerval er mere end 30 dage, kan du se data fra de seneste 30 dage inden for dette interval.

Både minimum- og maksimumfrekvensværdierne og linjediagrammet giver dig mulighed for at tjekke, om der har været væsentlige ændringer af kampagneeffektiviteten inden for det valgte tidsrum.