Conversiemetingen instellen wanneer u een nieuwe campagne maakt

20 september 2019

Met Conversies bijhouden kunt u de waardevolle acties meten die mensen op uw website uitvoeren nadat ze op een advertentie hebben geklikt, zoals een aankoop of het downloaden van een brochure. Het is essentieel voor het succes van uw campagnes dat u deze functie instelt, maar het kan moeilijk zijn om prioriteiten te stellen: het kost extra tijd om de stappen uit te voeren en te voltooien. U kunt 'Conversies bijhouden' nu instellen wanneer u een nieuwe campagne maakt, zodat u eenvoudiger kunt meten hoe dicht u bij uw gedefinieerde doelen bent.

Screenshot from Ads UI

Als u geen conversies bijhoudt wanneer u een campagne maakt, ziet u een nieuwe stap om een conversieactie te maken met standaardinstellingen op basis van uw doel. U ontvangt ook een e-mail met verdere instructies om de instelling te voltooien, bijvoorbeeld om een algemene sitetag of gebeurtenisfragment op uw website te plaatsen.

Voor meer informatie over het meten van conversies gaat u naar het Helpcentrum van Google Ads.

Gepost door Jeannie Zhang, Product Manager, Google Ads