Copiar i enganxar campanyes, grups d'anuncis, anuncis, públics i paraules clau

Copieu i enganxeu campanyes, grups d'anuncis, anuncis, públics i paraules clau i estalvieu-vos el temps i l'esforç de crear-ne de nous. Per exemple, podeu copiar una (o diverses) de les campanyes que ja teniu i fer-la servir de plantilla per a una campanya nova al mateix compte o en un de diferent. Podeu copiar un anunci d'un grup d'anuncis i enganxar-lo en un altre per aprofitar-lo a l'hora d'elaborar creativitats noves.

Consells

• Podeu copiar i enganxar alhora diverses campanyes, grups d'anuncis, anuncis, públics i paraules clau. Per fer-ho, seguiu les instruccions per copiar-los i marqueu la casella que hi ha al costat de tots els anuncis, els grups d'anuncis, les campanyes o les paraules clau que voleu copiar, en comptes de marcar-ne només un.
  • Si teniu un compte de gestor de Google Ads, podeu copiar anuncis, grups d'anuncis, paraules clau i campanyes i enganxar-los en diversos comptes.
  • Màxim rendiment ara funcionarà amb la funcionalitat de copiar i enganxar.
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Com es poden copiar campanyes

Si ja teniu configurada una o més campanyes que us donen un bon rendiment, podeu utilitzar-ne alguna per configurar la campanya següent. Per fer-ho, copieu la campanya i modifiqueu-ne una de les còpies. Així, començareu els vostres grups d'anuncis, els anuncis, els públics i les paraules clau amb la mateixa estructura i configuració. Nota: les campanyes Màxim rendiment no es poden copiar en aquests moments.

Per duplicar una campanya:

1. Al compte de gestor de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat de la campanya o campanyes que voleu duplicar.
  5. Al menú desplegable "Edita", seleccioneu Copia (o bé feu servir Control+C en un PC o Ordre+C en un Mac).
  6. Torneu a obrir el menú desplegable "Edita" i seleccioneu Enganxa (o bé feu servir Control+V en un PC o Ordre+V en un Mac).
  7. Marqueu les caselles que hi ha al costat dels comptes a què voleu enganxar les campanyes.
    • Nota: si heu iniciat la sessió en un compte de gestor, es mostrarà un selector perquè trieu el compte al qual voleu enganxar la campanya.
  8. Feu clic a Fet.
  9. Marqueu la casella que hi ha al costat de "Posa en pausa les campanyes noves després d'enganxar-les" si no voleu que les campanyes copiades es comencin a publicar immediatament.
    • Recordatori: el compte al qual enganxeu una campanya ha d'utilitzar la mateixa moneda que el compte original; en cas contrari, la campanya no s'enganxarà correctament.
  10. Feu clic a Enganxa.

Tindreu una campanya nova amb la mateixa estructura i configuració que la campanya original, incloent-hi el següent:

• Grups d'anuncis
  • Anuncis
  • Paraules clau
  • Paraules clau negatives
  • Configuració de la segmentació
  • Estratègies d'oferta

Com es poden copiar grups d'anuncis

Per copiar grups d'anuncis en una altra campanya:

1. Al compte de gestor de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Grups d'anuncis.
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat dels grups d'anuncis que voleu duplicar.
  5. Al menú desplegable "Edita", seleccioneu Copia (o bé feu servir Control+C en un PC o Ordre+C en un Mac).
  6. Torneu a obrir el menú desplegable "Edita" i seleccioneu Enganxa (o bé feu servir Control+V en un PC o Ordre+V en un Mac).
  7. Amb el selector de campanyes, seleccioneu la campanya a què voleu enganxar els grups d'anuncis.
  8. Feu clic a Fet.
  9. Marqueu la casella que hi ha al costat de "Posa en pausa els grups d'anuncis nous després d'enganxar-los" si no voleu que els grups d'anuncis copiats es comencin a publicar immediatament.
  10. Feu clic a Enganxa.

Com es poden copiar anuncis

Per copiar anuncis en un altre grup d'anuncis:

1. Al compte de gestor de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Anuncis.
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat dels anuncis que voleu duplicar.
  5. Al menú desplegable "Edita", seleccioneu Copia (o bé feu servir Control+C en un PC o Ordre+C en un Mac).
  6. Torneu a obrir el menú desplegable "Edita" i seleccioneu Enganxa (o bé feu servir Control+V en un PC o Ordre+V en un Mac).
  7. Amb el selector de grups d'anuncis, seleccioneu la campanya a què voleu enganxar els anuncis.
  8. Feu clic a Fet.
  9. Marqueu la casella que hi ha al costat de "Posa en pausa els anuncis nous després d'enganxar-los" si no voleu que els anuncis copiats es comencin a publicar immediatament.
  10. Marqueu la casella situada al costat de "Si l'anunci ja existeix a la destinació, crea'n un duplicat" si voleu crear duplicats dels anuncis que ja existeixen als grups d'anuncis de destinació. Si no voleu anuncis duplicats, deixeu aquesta casella sense marcar.
  11. Feu clic a Enganxa.

Com es poden copiar públics

Per copiar públics en diverses campanyes o grups d'anuncis:

1. Al compte de gestor de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Públics.
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat dels públics que voleu duplicar.
  5. Al menú desplegable "Edita", seleccioneu Copia (o bé feu servir Control+C en un PC o Ordre+C en un Mac).
  6. Al menú desplegable, seleccioneu Campanyes o Grups d'anuncis i, tot seguit, la campanya o el grup d'anuncis a què voleu enganxar els públics.
  7. Torneu a obrir el menú desplegable "Edita" i seleccioneu Enganxa (o bé feu servir Control+V en un PC o Ordre+V en un Mac).
    • Nota: marqueu la casella que hi ha al costat de "Posa en pausa els públics nous després d'enganxar-los" si no voleu que els públics copiats s'activin immediatament. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou ofertes" si voleu incloure les ofertes que ja estan associades a aquests públics.
  8. Feu clic a Enganxa.

Com es poden copiar paraules clau

Per copiar paraules clau en un altre grup d'anuncis:

1. Al compte de gestor de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Paraules clau de cerca.
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat de les paraules clau que voleu duplicar.
  5. Al menú desplegable "Edita", seleccioneu Copia (o bé feu servir Control+C en un PC o Ordre+C en un Mac).
  6. Torneu a obrir el menú desplegable "Edita" i seleccioneu Enganxa (o bé feu servir Control+V en un PC o Ordre+V en un Mac).
  7. Utilitzeu el selector de grups d'anuncis per seleccionar el grup d'anuncis a què voleu enganxar les paraules clau.
  8. Feu clic a Fet.
  9. Trieu si voleu incloure les ofertes i els URL finals existents amb les paraules clau copiades.
  10. Marqueu la casella que hi ha al costat de "Posa en pausa les paraules clau després d'enganxar-les" si no voleu que les paraules clau copiades s'activin immediatament.
  11. Feu clic a Enganxa.

Quan copieu les paraules clau, aquestes utilitzaran automàticament el pressupost de la campanya a què les enganxeu. També en podeu copiar les ofertes i els URL de pàgina de destinació, així com les substitucions corresponents, si n'hi ha. Si no, podeu definir ofertes i URL de pàgina de destinació per a aquestes paraules clau després d'haver-les enganxat.

Enllaços relacionats

Pàgina sobre el tema Comptes de gestor (MCC)

Gestió i informes de campanyes