Om konverteringsvinduet for butikkbesøk

Et konverteringsvindu viser til tidsperioden etter annonseinteraksjoner - hvor det kan registreres konverteringer.

Angi konverteringsvinduet for butikkbesøk

Standardkonverteringsvinduet for klikk som tilskrives butikkbesøk, er på 30 dager. Du kan også angi egendefinerte konverteringsvinduer på 1–30 dager.

I forbindelse med konverteringer fra butikkbesøk etter avspillinger med deltakelse blir det talt et butikkbesøk hvis den aktuelle brukeren besøker beliggenheten din innen tre dager etter å ha sett minst ti sekunder av annonsen din.

I forbindelse med visningskonverteringer blir det talt et butikkbesøk hvis den aktuelle brukeren besøker beliggenheten din innen ett døgn etter å ha sett annonsen din. Finn ut mer om dataene du får via konverteringssporingen

Anbefalte fremgangsmåter for smart budgivning

For butikkbesøk som tilskrives klikk, anbefaler vi at konverteringsvinduet er på sju dager hvis du har tatt med butikkbesøk i Konverteringer-kolonnen og tar høyde for disse i de smarte budstrategiene dine. Da kan du ikke bare evaluere resultatene dine raskere, men budgivningssystemet reagerer også bedre på endringer i brukeratferden. Du bør styre unna konverteringsvinduer på færre enn sju dager på grunn av de ulike handlemønstrene på ukedager sammenlignet med i helger.

For bestemte bedriftsmodeller som krever lengre konverteringsvinduer på grunn av lengre kjøpsykluser (f.eks. bilforhandlere), anbefaler vi at standardkonverteringsvinduet på 30 dager beholdes. Vær oppmerksom på at når du bruker et konverteringsvindu på 30 dager, tar det mer tid å optimalisere resultatene for smart budgivning med butikkbesøk etter implementeringen.

Merk:

Disse kampanjetypene og budstrategiene har støtte for smart budgivning for butikkbesøk:

Kampanjetype Budstrategier
Performance Max-kampanjer
  • Maksimer konverteringsverdien (med valgfri mål-ROAS)
  • Maksimer antall konverteringer (med valgfri mål-CPA)
Søkekampanjer
  • Maksimer antall konverteringer
  • Maksimer konverteringsverdien
  • Mål-CPA
  • Mål-ROAS
  • ECPC
Shopping-kampanjer
  • Mål-ROAS
Videokampanjer
  • Maksimer antall konverteringer
  • Mål-CPA
  • * Vi anbefaler at annonsører som har mål relatert til butikkbesøk, bruker maksimer konverteringsverdien (med valgfri mål-ROAS) i Performance Max-kampanjer.

Linker til relatert innhold