Sobre el període de conversió de visita a la botiga

El període de conversió és el nombre de dies que passen després d'una interacció amb un anunci durant els quals es registra una conversió.

Definir el període de conversió de visita a la botiga

El període de conversió predeterminat de les visites a la botiga atribuïdes a clics és de 30 dies. També podeu definir períodes de conversió personalitzats, que poden ser des d'1 fins a 30 dies.

En el cas de les conversions de visita a la botiga de visualització amb implicació, es comptabilitza una visita quan un usuari visita la vostra ubicació en un termini de 3 dies després de veure com a mínim 10 segons de l'anunci.

En el cas de les conversions postimpressió, es comptabilitza una visita quan un usuari visita la vostra ubicació en un termini d'un dia després de veure l'anunci. Més informació sobre com es poden entendre les dades de seguiment de conversions

Pràctiques recomanades per a Smart Bidding

En el cas de les visites a la botiga atribuïdes a clics, us recomanem que utilitzeu un període de conversió de 7 dies si heu inclòs les visites a la botiga a la columna Conversions i les teniu en compte a les estratègies de Smart Bidding. D'aquesta manera, no només podreu avaluar el rendiment més ràpidament, sinó que el sistema d'ofertes també podrà reaccionar millor als canvis de comportament dels usuaris. Per contra, us desaconsellem definir períodes de conversió inferiors a 7 dies perquè els patrons de compra en dies laborables i en caps de setmana són diferents.

Tanmateix, en el cas d'alguns models de negoci que requereixen un període de conversió més llarg perquè els cicles de compra són més llargs (per exemple, els concessionaris de cotxes), recomanem mantenir el període de conversió predeterminat de 30 dies. Recordeu que, quan utilitzeu un període de 30 dies, caldrà més temps després de la implementació per optimitzar el rendiment de Smart Bidding amb les visites a la botiga.

Nota:

Smart Bidding per a les visites a la botiga s'admet als tipus de campanya i a les estratègies d'oferta següents:

Tipus de campanya Estratègies d'oferta
Campanyes Màxim rendiment
  • Maximització del valor de conversió (amb ROAS objectiu opcional)
  • Maximització de conversions (amb CPA objectiu opcional)
Campanyes de cerca
  • Maximització de conversions
  • Maximització del valor de conversió
  • CPA objectiu
  • ROAS objectiu
  • CPCM
Campanyes de compres
  • ROAS objectiu
Campanyes de vídeo
  • Maximització de conversions
  • CPA objectiu
  • * Es recomana la maximització del valor de conversió (amb ROAS objectiu opcional) a les campanyes Màxim rendiment per als anunciants amb visites a la botiga.