Om behandlingstider for innbetalinger

Bankkonto (også kalt direkte belastning)

Behandlingstid:

• Det kan ta flere dager å behandle betalinger.
  • Hvis du har en ny konto, blir annonsene dine publisert når du har bekreftet bankkontoen din. Hvis du ønsker at annonsene skal bli vist i mellomtiden, kan du betale de aktuelle kostnadene med kredittkort.
  • Hvis kontoen ikke er ny, kan du bare angi bankkontoen som primær betalingsmåte. Dette fungerer også først etter at bankkontoen er bekreftet.
  • Hvis du ikke ønsker at annonsene dine skal bli vist umiddelbart etter at bankkontoen er bekreftet, må du huske å sette kampanjene dine på pause.
  • Ta vare på alle betalingsdokumentene frem til du ser at betalingen er kreditert Google Ads-kontoen din.

Banelco og PagoMisCuentas.com

Betaling via Banelco og PagomMisCuentas.com er bare tilgjengelig for nye Google Ads-kontoer med faktureringsadresse i Argentina og argentinske pesos (ARS) valgt som valuta. Hvis du velger Banelco eller PagoMisCuentas.com som betalingsmåte for kontoen, kan du foreta betalinger på fire måter:

• i en minibank som er del av Banelco-nettverket
  • på nettstedet PagoMisCuentas.com
  • via nettbanktjenesten til banken du bruker
  • i skrankene som er tilgjengelige for kontantbetalinger

Etter at du har valgt denne betalingsmåten, blir Google Ads-kontoen din tilordnet et unikt referansenummer. Du må merke alle betalinger med dette nummeret, slik at vi kan avstemme pengene mot kontoen din. Betalinger krediteres vanligvis Google Ads-kontoen innen to til fem virkedager.

LGU+

Hvis du bruker innstillingen for manuelle innbetalinger i kontoen din, kan du foreta sikre betalinger per lokalt kredittkort, bankoverføring på nettet eller virtuell bankkonto via betalingspartneren vår, LGU+.

Foreta betalinger via LGU+

Du kan utføre en betaling via LGU+ ved å følge veiledningen nedenfor, men påse først at nettleseren du bruker, er Internet Explorer:

1. Logg på Google Ads-kontoen din på https://ads.google.com.
  2. Velg verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon], og velg så Faktureringssammendrag under «Fakturering». Gå dit nå
  3. Klikk på Foreta en betaling-knappen.
  4. Skriv inn beløpet du ønsker å betale, og klikk deretter på Foreta en betaling.
  5. Deretter åpnes det sikre nettstedet til LGU+, der du kan fullføre betalingen.

Betalingen bør fremgå av Google Ads-kontoen din i løpet av et døgn. Kontakt oss hvis det går mer enn et døgn uten at betalingen vises.

Boleto bancário

Du kan betale boletoen samme dag som den opprettes, eller du kan velge en annen dato innenfor utløpsperioden på åtte dager. Hvis boletoen utløper, kan du forkaste den og opprette en ny.

Behandlingstid: Når du har gitt boletoen til banken din eller sendt den inn via bankens nettside for boleto-betalinger, behandles betalingen din vanligvis i løpet av tre virkedager Hvis dette er den første betalingen din, eller om kontoen din hadde gått tom for midler, startes annonsevisningen vanligvis på dette tidspunktet. Fortsett å utføre betalinger etter behov i tiden fremover. Du kan utstede og betale boletoer for et hvilket som helst beløp over BRL 40.

Bruk av engangskredittkort

Behandlingstid: Akkurat som når du bruker fysiske kredittkort, starter annonsevisningen nesten umiddelbart etter at du har foretatt betalinger.

I enkelte tilfeller kan Google Ads-systemet belaste kortet ditt med et lite testbeløp for å kontrollere at kortet er gyldig. Du betaler i realiteten ikke dette testbeløpet, ettersom det trekkes fra betalingsbeløpet. Hvis du for eksempel velger å belaste kortet ditt med 300 USD, kan Google Ads-systemet belaste deg for et testbeløp på 1 USD og deretter 299 USD for kjøring av annonser.

Når engangskortet er utløpt eller kredittgrensen er nådd, må du passe på å opprette et nytt engangskort og legge inn denne informasjonen i kontoen for fremtidige betalinger. Hvis dette ikke gjøres, kan betalingen din bli avvist. Kontakt den lokale banken din ved andre avviste betalinger.

Ta vare på alle betalingsdokumentene frem til du ser at betalingen er kreditert Google Ads-kontoen din.

Pengeoverføring

Når vi har mottatt pengeoverføringen din, sender vi deg en e-post. Vi kjører i gang annonsene hvis de tidligere ble stoppet, eller hvis dette er den første betalingen din. Hvis du fyller på saldoen din, fortsetter kjøringen av annonsene.

Behandlingstid: Behandlingstiden er to til fem virkedager. Dette avhenger av hvor du befinner deg. I noen tilfeller kan det ta opptil 30 dager. Dette skyldes at pengeoverføringer avhenger av en rekke faktorer, blant annet bankens rutiner for pengeoverføring. Ta vare på alle betalingsdokumentene frem til du ser at betalingen er kreditert Google Ads-kontoen din.

Hvis du ikke kan se betalingen din

Hvis du er bekymret for at betalingen tar for lang tid, kan du gjøre følgende for å kontrollere at betalingen er på vei:

• Kontrollér at pengene er trukket fra bankkontoen din. Kontakt banken din om dette ikke er tilfellet.
  • Sjekk med banken at midlene er overført til riktig konto. Kontonummeret skal samsvare med det som er oppført i betalingsveiledningen (som ble generert da du foretok pengeoverføringen i Google Ads-kontoen din).

Hvis det er mer enn to uker siden du foretok overføringen, og betalingen fortsatt ikke fremgår av kontoen din, må du gjerne kontakte oss. Du må legge ved gyldig dokumentasjon på betalingen sammen med dette kontaktskjemaet (klikk på «Velg en fil»-knappen).

Slik kan du ta med gyldig dokumentasjon på betaling

Retningslinjene nedenfor gjelder for gyldig dokumentasjon på betaling:

• Det kan være en skannet kopi av kvitteringen din eller en skjermdump av nettbankutskriften.
  • Dokumentet må være i et ikke-redigerbart format, for eksempel JPG, GIF eller PNG.
  • Du må ta med denne informasjonen:
    • datoen da overføringen ble foretatt – hvis mulig med alle transaksjonene fem dager før og etter den aktuelle betalingen
    • betalingsbeløpet og valutaen
    • Mottakeren av betalingen (dvs. Google Ads).
    • navnet på banken pengene er overført fra
  • Av sikkerhetshensyn bør du stryke over sensitiv informasjon på bankkontoutskriften eller kontoutskriften for kredittkortet, spesielt hele bankkontonummeret eller de åtte midterste sifrene i kredittkortnummeret ditt.

Pengeoverføring

Når vi har mottatt pengeoverføringen din, sender vi deg en e-post. Vi kjører i gang annonsene hvis de tidligere ble stoppet, eller hvis dette er den første betalingen din. Hvis du oppdaterer saldoen din, fortsetter annonsene dine å kjøre.

Behandlingstid: Behandlingstiden er opptil ti virkedager. Dette avhenger av hvor du befinner deg. I noen tilfeller kan det ta opptil 30 dager. Dette skyldes at pengeoverføringer avhenger av en rekke faktorer, blant annet bankens rutiner for pengeoverføring. Ta vare på alle betalingsdokumentene frem til du ser at betalingen er kreditert Google Ads-kontoen din.

Hvis du ikke kan se betalingen din

Hvis du er bekymret for at betalingen tar for lang tid, kan du gjøre følgende for å kontrollere at betalingen er på vei:

• Kontrollér at pengene er trukket fra bankkontoen din. Kontakt banken din om dette ikke er tilfellet.
  • Sjekk med banken at midlene er overført til riktig konto. Kontonummeret skal samsvare med det som er oppført i betalingsveiledningen (som ble generert da du foretok pengeoverføringen i Google Ads-kontoen din).

Hvis det er mer enn to uker siden du foretok overføringen, og betalingen fortsatt ikke fremgår av kontoen din, må du gjerne kontakte oss. Du må legge ved gyldig dokumentasjon på betalingen sammen med dette kontaktskjemaet (klikk på «Velg en fil»-knappen).

Slik kan du ta med gyldig dokumentasjon på betaling

Retningslinjene nedenfor gjelder for gyldig dokumentasjon på betaling:

• Det kan være en skannet kopi av kvitteringen din eller en skjermdump av nettbankutskriften.
  • Dokumentet må være i et ikke-redigerbart format, for eksempel JPG, GIF eller PNG.
  • Du må ta med følgende informasjon:
    • datoen da overføringen ble foretatt Vis om mulig alle transaksjonene for fem dager før og etter betalingen.
    • beløpet og valutaen for betalingen
    • mottakeren av betalingen (dvs. Google Ads)
    • navnet på banken pengene er overført fra
  • Stryk over sensitiv informasjon på bankkontoutskriften din eller kontoutskriften for kredittkortet ditt, spesielt hele bankkontonummeret eller de åtte midterste sifrene i kredittkortnummeret.

Pengeoverføring

Når vi har mottatt pengeoverføringen din, sender vi deg en e-post. Vi kjører i gang annonsene hvis de tidligere ble stoppet, eller hvis dette er den første betalingen din. Hvis du fyller på saldoen din, fortsetter kjøringen av annonsene.

Behandlingstid: Behandlingstiden er to til fem virkedager. Dette avhenger av hvor du befinner deg. I noen tilfeller kan det ta opptil 30 dager. Dette skyldes at pengeoverføringer avhenger av en rekke faktorer, blant annet bankens rutiner for pengeoverføring. Ta vare på alle betalingsdokumentene frem til du ser at betalingen er kreditert Google Ads-kontoen din.

Hvis du ikke kan se betalingen din

Hvis du er bekymret for at betalingen tar for lang tid, kan du gjøre følgende for å kontrollere at betalingen er på vei:

• Kontrollér at pengene er trukket fra bankkontoen din. Kontakt banken din om dette ikke er tilfellet.
  • Sjekk med banken at midlene er overført til riktig konto. Kontonummeret skal samsvare med det som er oppført i betalingsveiledningen (som ble generert da du foretok pengeoverføringen i Google Ads-kontoen din).

Hvis det er mer enn ti til 15 dager siden du foretok overføringen, og betalingen fortsatt ikke vises i kontoen din, må du gjerne kontakte oss. Du må legge ved gyldig dokumentasjon på betalingen sammen med dette kontaktskjemaet (klikk på «Velg en fil»-knappen).

Slik kan du ta med gyldig dokumentasjon på betaling

Retningslinjene nedenfor gjelder for gyldig dokumentasjon på betaling:

• Det kan være en skannet kopi av kvitteringen din eller en skjermdump av nettbankutskriften.
  • Dokumentet må være i et ikke-redigerbart format, for eksempel JPG, GIF eller PNG.
  • Du må ta med denne informasjonen:
    • datoen da overføringen ble foretatt – hvis mulig med alle transaksjonene fem dager før og etter den aktuelle betalingen
    • betalingsbeløpet og valutaen
    • Mottakeren av betalingen (dvs. Google Ads).
    • navnet på banken pengene er overført fra
  • Av sikkerhetshensyn bør du stryke over sensitiv informasjon på bankkontoutskriften eller kontoutskriften for kredittkortet, spesielt hele bankkontonummeret eller de åtte midterste sifrene i kredittkortnummeret ditt.

Pengeoverføring

Behandlingstid: Behandlingstiden er vanligvis tre virkedager, men det kan ta lengre tid. Dette skyldes at overføringer avhenger av en rekke faktorer, blant annet bankens rutiner. Ta vare på alle kvitteringene og betalingsdokumentene frem til du ser at betalingen er kreditert Google Ads-kontoen din.

Hvis du ikke kan se betalingen din

Hvis du er bekymret fordi overføringen tar mer tid enn du hadde sett for deg, kan du gjøre et par ting for å kontrollere at den faktisk er underveis:

• Kontrollér at pengene er trukket fra bankkontoen din. Kontakt banken din om dette ikke er tilfellet.
  • Sjekk med banken at midlene er overført til riktig konto. Kontonummeret skal samsvare med det som er oppført i betalingsveiledningen (som ble generert da du foretok pengeoverføringen i Google Ads-kontoen din).

Hvis det er mer enn fem virkedager siden du foretok overføringen, og betalingen fortsatt ikke fremgår av kontoen din, må du gjerne kontakte oss. Du må legge ved gyldig dokumentasjon på betalingen sammen med dette skjemaet (klikk på «Velg en fil»-knappen).

Slik kan du ta med gyldig dokumentasjon på betaling

• Retningslinjene nedenfor gjelder for gyldig dokumentasjon på betaling:
  • Det kan være en skannet kopi av kvitteringen din eller en skjermdump av nettbankutskriften.
  • Dokumentet må være i et ikke-redigerbart format, for eksempel JPG, GIF eller PNG.
  • Du må ta med
  • datoen da overføringen ble foretatt – hvis mulig med alle transaksjonene fem dager før og etter den aktuelle betalingen
  • betalingsbeløpet og valutaen
  • mottakeren av betalingen (dvs. Google Ads)
  • navnet på banken pengene er overført fra
  • Av sikkerhetshensyn bør du stryke over sensitiv informasjon på bankkontoutskriften eller kontoutskriften for kredittkortet, spesielt hele bankkontonummeret eller de åtte midterste sifrene i kredittkortnummeret.

• Bankoverføring med iDEAL

Behandlingstid: Betalingen skal være kreditert Google Ads-kontoen din innen to timer, men det kan noen ganger ta lengre tid. Ta vare på alle kvitteringene og betalingsdokumentene frem til du ser at betalingen er kreditert Google Ads-kontoen din.

Forsinkelser

Hvis du er bekymret fordi overføringen tar mer tid enn du hadde sett for deg, kan du gjøre et par ting for å kontrollere at den faktisk er underveis:

• Kontrollér at pengene er trukket fra bankkontoen din. Kontakt banken din om dette ikke er tilfellet.
    • Sjekk med banken at midlene er overført til riktig konto. Kontonummeret skal samsvare med det som er oppført i betalingsveiledningen (som ble generert da du foretok pengeoverføringen i Google Ads-kontoen din).

Hvis det er mer enn tre dager siden du foretok overføringen, og betalingen fortsatt ikke vises i kontoen din, må du gjerne kontakte oss. Du må legge ved gyldig dokumentasjon på betalingen sammen med dette skjemaet (klikk på «Velg en fil»-knappen). Klikk på linken nedenfor for å finne ut mer om gyldig betalingsdokumentasjon:

Slik kan du ta med gyldig dokumentasjon på betaling

Retningslinjene nedenfor gjelder for gyldig dokumentasjon på betaling:

• Det kan være en skannet kopi av kvitteringen din eller en skjermdump av nettbankutskriften.
    • Dokumentet må være i et ikke-redigerbart format, for eksempel JPG, GIF eller PNG.
    • Du må ta med denne informasjonen:
      • datoen da overføringen ble foretatt – hvis mulig med alle transaksjonene fem dager før og etter den aktuelle betalingen
      • betalingsbeløpet og valutaen
      • mottakeren av betalingen (dvs. Google Ads)
      • navnet på banken pengene er overført fra
    • Stryk over sensitiv informasjon på utskriften din for bankkontoen eller kredittkortet. Det er spesielt viktig at du stryker over hele bankkontonummeret eller de åtte midterste sifrene i kredittkortnummeret.

Tilkoblingsproblemer og betalinger

Hvis betalingen ikke er kreditert kontoen din innen to eller tre timer, er det mulig at internettilkoblingen mellom banken din og GlobalCollect ble avbrutt. Dette kan dessverre skje fra tid til annen.

Mer informasjon om tilkoblingsbrudd

Du kan forvente følgende, avhengig av hvilken typen brudd som oppstår:

• Midlertidig avbrudd: GlobalCollect mottar et betalingsvarsel fra banken du bruker, men tilkoblingen til Google kan være avbrutt. Du mottar ingen feilmelding, men betalingen blir først kreditert Google Ads-kontoen din etter at den er behandlet. Dette kan ta opptil fem dager.
    • Permanent avbrudd: Du mottar en feilmelding om mislykket betaling. Hvis du ønsker det, kan du utføre en ordinær bankoverføring til GlobalCollect, som kan ta fem til ti virkedager før den krediteres kontoen din.

Bankoverføring med GiroPay

Behandlingstid: Betalingen skal være kreditert Google Ads-kontoen din innen to timer, men det kan noen ganger ta lengre tid. Ta vare på alle kvitteringene og betalingsdokumentene frem til du ser at betalingen er kreditert Google Ads-kontoen din.

Forsinkelser

Hvis du er bekymret for at betalingen tar for lang tid, kan du gjøre følgende for å kontrollere at betalingen er på vei:
    Sjekk at det aktuelle beløpet er trukket fra bankkontoen din. Kontakt banken din om dette ikke er tilfellet.
    Sjekk med banken at midlene er overført til riktig konto. Kontonummeret skal samsvare med det som er oppført i betalingsveiledningen vår (som ble generert da du gjennomførte pengeoverføringen i Google Ads-kontoen din).

Hvis det er mer enn tre dager siden du foretok overføringen, og betalingen fortsatt ikke vises i kontoen din, må du gjerne kontakte oss. Du må legge ved gyldig dokumentasjon på betalingen sammen med dette skjemaet (klikk på «Velg en fil»-knappen).

Slik kan du ta med gyldig dokumentasjon på betaling

All gyldig dokumentasjon på betaling skal være i tråd med følgende:

• Det kan være en skannet kopi av kvitteringen din eller en skjermdump av nettbankutskriften.
    • Dokumentet må være i et ikke-redigerbart format, for eksempel JPG, GIF eller PNG.
    • Du må ta med denne informasjonen:
      • datoen da overføringen ble foretatt – hvis mulig med alle transaksjonene fem dager før og etter den aktuelle betalingen
      • betalingsbeløpet og valutaen
      • mottakeren av betalingen (dvs. Google Ads)
      • navnet på banken pengene er overført fra
    • Av sikkerhetshensyn bør du stryke over sensitiv informasjon på bankkontoutskriften eller kontoutskriften for kredittkortet, spesielt hele bankkontonummeret eller de åtte midterste sifrene i kredittkortnummeret.

Pay Easy eller dagligvarebutikk

Behandlingstid: Betalingen krediteres vanligvis kontoen din i løpet av tre virkedager. Ta vare på alle betalingsdokumentene frem til du ser at betalingen er kreditert Google Ads-kontoen din.

Forsinkelser

Hvis det er mer enn tre virkedager siden du foretok overføringen, og betalingen fortsatt ikke fremgår av kontoen din, må du gjerne kontakte oss. Du må legge ved gyldig dokumentasjon på betalingen sammen med dette skjemaet (klikk på «Velg en fil»-knappen).

Slik kan du ta med gyldig dokumentasjon på betaling

Retningslinjene nedenfor gjelder for gyldig dokumentasjon på betaling:

• Det kan være en skannet kopi av kvitteringen din eller en skjermdump av nettbankutskriften.
    • Dokumentet må være i et ikke-redigerbart format, for eksempel JPG, GIF eller PNG.
    • Du må ta med denne informasjonen:
      • datoen da overføringen ble foretatt – hvis mulig med alle transaksjonene fem dager før og etter den aktuelle betalingen
      • betalingsbeløpet og valutaen
      • mottakeren av betalingen (dvs. Google Ads)
      • navnet på banken pengene er overført fra
    • Av sikkerhetshensyn bør du stryke over sensitiv informasjon på bankkontoutskriften eller kontoutskriften for kredittkortet, spesielt hele bankkontonummeret eller de åtte midterste sifrene i kredittkortnummeret ditt.

NetBanking

Behandlingstid: Kontosaldoen oppdateres vanligvis innen to døgn etter at du har foretatt innbetalinger. Deretter starter vanligvis annonsevisningen, med mindre den allerede er aktivert.

Forsinkelser

Hvis du er bekymret fordi overføringen tar mer tid enn du hadde sett for deg, kan du gjøre et par ting for å kontrollere at den faktisk er underveis:

• Kontrollér at pengene er trukket fra bankkontoen din. Kontakt banken din om dette ikke er tilfellet.
    • Sjekk med banken at midlene er overført til riktig konto. Kontonummeret skal samsvare med det som er oppført i betalingsveiledningen (som ble generert da du foretok pengeoverføringen i Google Ads-kontoen din).

Hvis det er mer enn fem virkedager siden du foretok overføringen, og betalingen fortsatt ikke fremgår av kontoen din, må du gjerne kontakte oss. Du må legge ved gyldig dokumentasjon på betalingen sammen med dette skjemaet (klikk på «Velg en fil»-knappen).

Slik kan du ta med gyldig dokumentasjon på betaling

Retningslinjene nedenfor gjelder for gyldig dokumentasjon på betaling:

• Det kan være en skannet kopi av kvitteringen din eller en skjermdump av nettbankutskriften.
    • Dokumentet må være i et ikke-redigerbart format, for eksempel JPG, GIF eller PNG.
    • Du må ta med denne informasjonen:
      • datoen da overføringen ble foretatt – hvis mulig med alle transaksjonene fem dager før og etter den aktuelle betalingen
      • betalingsbeløpet og valutaen
      • mottakeren av betalingen (dvs. Google Ads)
      • navnet på banken pengene er overført fra
    • Av sikkerhetshensyn bør du stryke over sensitiv informasjon på bankkontoutskriften eller kontoutskriften for kredittkortet, spesielt hele bankkontonummeret eller de åtte midterste sifrene i kredittkortnummeret ditt.

BPAY

Behandlingstid: Manuelle innbetalinger krediteres vanligvis Google Ads-kontoen din innen to til tre virkedager. Hvis dette ikke har skjedd etter tre virkedager, kan du prøve feilsøkingstipsene nedenfor.

Forsinkelser

Hvis du er bekymret fordi overføringen tar mer tid enn du hadde sett for deg, kan du gjøre et par ting for å kontrollere at den faktisk er underveis:

• Kontrollér at pengene er trukket fra bankkontoen din. Kontakt banken din om dette ikke er tilfellet.
    • Sjekk med banken at midlene er overført til riktig konto. Kontonummeret skal samsvare med det som er oppført i betalingsveiledningen (som ble generert da du foretok pengeoverføringen i Google Ads-kontoen din).

Hvis det er mer enn to virkedager siden du foretok overføringen, og betalingen fortsatt ikke fremgår av kontoen din, må du gjerne kontakte oss. Du må legge ved gyldig dokumentasjon på betalingen sammen med dette skjemaet (klikk på «Velg en fil»-knappen).

Slik kan du ta med gyldig dokumentasjon på betaling

Retningslinjene nedenfor gjelder for gyldig dokumentasjon på betaling:

• Det kan være en skannet kopi av kvitteringen din eller en skjermdump av nettbankutskriften.
    • Dokumentet må være i et ikke-redigerbart format, for eksempel JPG, GIF eller PNG.
    • Du må ta med denne informasjonen:
      • datoen da overføringen ble foretatt – hvis mulig med alle transaksjonene fem dager før og etter den aktuelle betalingen
      • betalingsbeløpet og valutaen
      • mottakeren av betalingen (dvs. Google Ads)
    • navnet på banken pengene er overført fra

Av sikkerhetshensyn bør du stryke over sensitiv informasjon på bankkontoutskriften eller kontoutskriften for kredittkortet, spesielt hele bankkontonummeret eller de åtte midterste sifrene i kredittkortnummeret ditt.

ASSIST og lagret bankkort

Behandlingstid: Det kan ta opptil et døgn å behandle ASSIST-innbetalingene dine etter at ASSIST har sendt deg en e-post.
    Hvis det er gått mer enn et døgn siden du foretok betalingen, og den fortsatt ikke fremgår av kontoen din, må du gjerne kontakte oss.

Yandex.Money

Behandlingstid: Det kan ta opptil et døgn å behandle innbetalingene dine etter at Yandex.Money har sendt deg en e-post. Hvis det er gått mer enn et døgn siden du foretok betalingen, og den fortsatt ikke fremgår av kontoen din, må du gjerne kontakte oss.

Qiwi

Behandlingstid: Det kan ta opptil et døgn å behandle innbetalingene dine etter at Qiwi har sendt deg en e-post. Hvis det er gått mer enn et døgn siden du foretok betalingen, og den fortsatt ikke fremgår av kontoen din, må du gjerne kontakte oss.

Pengeoverføring

Når vi har mottatt bankoverføringen din, begynner annonsene dine normalt å kjøre hvis de tidligere ble stoppet, eller dette er den første betalingen du foretar. Hvis du fyller på saldoen din, fortsetter kjøringen av annonsene.

Behandlingstid: Behandlingstiden er to til tre virkedager, avhengig av hvor du befinner deg. I enkelte tilfeller kan det ta opptil ti dager. Dette skyldes at pengeoverføringer avhenger av en rekke faktorer, blant annet bankens rutiner for pengeoverføring. Ta vare på alle betalingsdokumentene frem til du ser at betalingen er kreditert Google Ads-kontoen din.

Hvis du ikke kan se betalingen din

Hvis du er bekymret for at betalingen tar for lang tid, kan du gjøre følgende for å kontrollere at betalingen er på vei:

• Kontrollér at pengene er trukket fra bankkontoen din. Kontakt banken din om dette ikke er tilfellet.
    • Sjekk med banken at midlene er overført til riktig konto. Kontonummeret skal samsvare med det som er oppført i betalingsveiledningen (som ble generert da du foretok pengeoverføringen i Google Ads-kontoen din).

Hvis det er over en uke siden du foretok overføringen, og betalingen fortsatt ikke fremgår av kontoen din, må du gjerne kontakte oss. Du blir bedt om å legge ved følgende informasjon:

• et betalingsbevis fra banken eller en kopi av kontoutskriften der overføringen fremkommer
    • det tjuesifrede Google-bankkontonummeret som vises på Utfør betalinger-siden i Google Ads-kontoen din
    • e-postadressen for pålogging og kunde-ID-en for Google Ads-kontoen, som du finner øverst i Google Ads-kontoen din

Slik kan du ta med gyldig dokumentasjon på betaling

Retningslinjene nedenfor gjelder for gyldig dokumentasjon på betaling:

• Det kan være en skannet kopi av kvitteringen din eller en skjermdump av nettbankutskriften.
    • Dokumentet må være i et ikke-redigerbart format, for eksempel JPG, GIF eller PNG.
    • Du må ta med denne informasjonen:
      • datoen da overføringen ble foretatt – hvis mulig med alle transaksjonene fem dager før og etter den aktuelle betalingen
      • betalingsbeløpet og valutaen
      • Mottakeren av pengene.
      • Navnet på banken du brukte.

Stryk over sensitiv informasjon på utskriften din for bankkontoen eller kredittkortet. Det er spesielt viktig at du stryker over hele bankkontonummeret.

MoMo e-Wallet

Behandlingstid: Det kan ta opptil et døgn å behandle innbetalingen din etter at du har mottatt en e-post der betalingen bekreftes. Hvis det er gått mer enn et døgn siden du foretok betalingen, og den fortsatt ikke fremgår av kontoen din, må du gjerne kontakte oss.

Dagligvarebutikk

Når vi har mottatt innbetalingen din, sender vi deg en e-post. Annonsene dine blir som regel vist på dette tidspunktet, om de da ikke allerede vises.

Behandlingstid: Det kan ta opptil fem virkedager før innbetalingen din er behandlet. Ta vare på alle betalingsdokumentene frem til du ser at betalingen er kreditert Google Ads-kontoen din.

Postkontor

Behandlingstid: Når vi har mottatt innbetalingen din, sender vi deg en e-post. Annonsene dine blir som regel vist på dette tidspunktet, om de da ikke allerede vises.

Det kan ta opptil fem virkedager før innbetalingen din er behandlet. Ta vare på alle betalingsdokumentene frem til du ser at betalingen er kreditert Google Ads-kontoen din.

NetBanking

Behandlingstid: Det tar vanligvis noen få minutter å behandle NetBanking-innbetalinger, men i noen tilfeller kan det ta inntil én virkedag. Når kontosaldoen din er oppdatert, begynner annonsevisningen, hvis den ikke allerede er i gang.

Hvis du ikke kan se betalingen din

Hvis det har gått mer enn én virkedag siden du foretok betalingen, og betalingen fortsatt ikke fremgår av kontoen din, må du gjerne kontakte oss. Du blir bedt om å legge ved følgende informasjon:

• betalingsbevis fra ChinaPay
    • e-postadressen for pålogging og kunde-ID-en for Google Ads-kontoen, som du finner øverst i Google Ads-kontoen din

PayPal

Behandlingstid: Det kan ta opptil et døgn å behandle innbetalingene dine etter at PayPal har sendt deg en e-post. Hvis det er gått mer enn et døgn siden du foretok betalingen, og den fortsatt ikke fremgår av kontoen din, må du gjerne kontakte oss.

Pengeoverføring

Behandlingstid: Det tar vanligvis to til fem virkedager å behandle overføringen, avhengig av hvilken bank du bruker. Ta vare på alle betalingsdokumentene frem til du ser at betalingen er kreditert Google Ads-kontoen din.

Når vi har mottatt pengeoverføringen din, sender vi deg en e-post. Annonsene dine blir som regel vist på dette tidspunktet, om de da ikke allerede vises.

Hvis du ikke kan se betalingen din

Hvis du er bekymret for at betalingen tar for lang tid, kan du gjøre følgende for å kontrollere at betalingen er på vei:

• Kontrollér at pengene er trukket fra bankkontoen din. Kontakt banken din om dette ikke er tilfellet.
    • Sjekk med banken at midlene er overført til riktig konto. Kontonummeret skal samsvare med det som er oppført i betalingsveiledningen (som ble generert da du foretok pengeoverføringen i Google Ads-kontoen din).

Hvis det er over en uke siden du foretok overføringen, og betalingen fortsatt ikke fremgår av kontoen din, må du gjerne kontakte oss. Du blir bedt om å legge ved følgende informasjon:

• et betalingsbevis fra banken eller en kopi av kontoutskriften der overføringen fremkommer
    • det tjuesifrede Google-bankkontonummeret som vises på Utfør betalinger-siden i Google Ads-kontoen din
    • e-postadressen for pålogging og kunde-ID-en for Google Ads-kontoen, som du finner øverst i Google Ads-kontoen din

Slik kan du ta med gyldig dokumentasjon på betaling

Retningslinjene nedenfor gjelder for gyldig dokumentasjon på betaling:

• Det kan være en skannet kopi av kvitteringen din eller en skjermdump av nettbankutskriften.
    • Dokumentet må være i et ikke-redigerbart format, for eksempel JPG, GIF eller PNG.
    • Du må ta med denne informasjonen:
      • datoen da overføringen ble foretatt – hvis mulig med alle transaksjonene fem dager før og etter den aktuelle betalingen
      • betalingsbeløpet og valutaen
      • Mottakeren av pengene.
      • Navnet på banken du brukte.

Stryk over sensitiv informasjon på utskriften din for bankkontoen eller kredittkortet. Det er spesielt viktig at du stryker over hele bankkontonummeret.

Hvis du har spørsmål knyttet til en betaling i kontoen din, kan du kontakte oss for å få hjelp av brukerstøtten.