Om behandlingstider for betaling

Bankkonto (kaldes også direkte debitering)

Behandlingstid:

• Det kan tage flere dage at behandle din betaling.
  • Hvis din konto er ny, køres dine annoncer, når du har bekræftet din bankkonto. Hvis du vil have dine annoncer vist i mellemtiden, kan du bruge et kreditkort til at betale for omkostningerne.
  • Hvis din konto ikke er ny, skal du blot angive din bankkonto som en primær betalingsmetode. Det begynder også at virke, når din bankkonto er bekræftet.
  • Hvis du ikke vil køre dine annoncer med det samme, efter at din bankkonto er blevet bekræftet, skal du sætte dine kampagner på pause.
  • Gem alle betalingsregistreringer, indtil du kan se, at beløbet er gået ind på din Google Ads-konto.

Banelco og PagoMisCuentas.com

Betaling via Banelco og PagoMisCuentas.com er kun tilgængelig for Google Ads-konti, der har faktureringsadresse i Argentina og argentinske peso (ARS) som valgt valuta. Hvis du vælger Banelco eller PagoMisCuentas.com som betalingsmetode for din konto, kan du foretage betalinger på fire måder:

• Fra en pengeautomat i Banelco-kæden
  • På websitet PagoMisCuentas.com
  • Via din netbank
  • Ved kassen til kontante indbetalinger

Når du vælger denne betalingsmetode, bliver din Google Ads-konto tildelt et unikt referencenummer. Sørg for at angive dette nummer, når du foretager en indbetaling, så vi kan indsætte pengene på din konto. Betalinger når typisk frem til din Google Ads-konto inden for 3-5 hverdage.

LGU+

Hvis du har valgt manuelle betalinger, kan du foretage en sikker betaling med et lokalt kreditkort, en onlinepengeoverførsel eller en virtuel bankkonto via vores betalingspartner LGU+.

Foretag en betaling via LGU+

Følg nedenstående vejledning for at foretage en betaling via LGU+ (husk at bruge Internet Explorer som browser):

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Vælg værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering". Gå dertil nu
  3. Klik på knappen Foretag en betaling.
  4. Angiv det beløb, du gerne vil betale, og klik på Foretag en betaling.
  5. Fuldfør din betaling på det sikre LGU+ website, der vises.

Betalingen bør blive krediteret på din Google Ads-konto inden for 24 timer. Kontakt os, hvis du ikke kan se din indbetaling efter mere end ét døgn.

Boleto bancário

Du kan betale boletoen den dag, den blev genereret, eller planlægge betalingen til en mere praktisk dato, når blot du husker, at udløbsperioden er på otte dage. Hvis du ikke når det, inden perioden er udløbet, kan du generere en ny boleto og kassere den gamle.

Behandlingstid: Når du har indsendt din boleto hos din bank eller på din banks online boleto-betalingsside, behandles din betaling inden for ca. tre hverdage. Hvis du foretager din første betaling, eller der ikke var penge på din konto, begynder dine annoncer typisk at blive vist på dette tidspunkt. Fortsæt med at foretage betalinger efter behov fremover. Du kan udstede og betale boletos på et hvilket som helst beløb over R$40,00.

Engangskreditkort

Behandlingstid: På samme måde som fysiske kreditkort vises dine annoncer næsten umiddelbart efter, at du har foretaget en betaling.

I nogle tilfælde kan Google Ads teste via en lille debitering på dit kort for at sikre, at det er gyldigt. Du kommer ikke til at betale dette testbeløb, men det trækkes fra din faktiske betaling. Hvis du f.eks. beslutter at opkræve 300 USD på dit kort, kan Google Ads foretage en testopkrævning på 1 USD, og dit kort vil blive debiteret 299 USD for at køre annoncer.

Når dit engangskreditkort udløber, eller når kreditgrænsen er nået, skal du huske at generere et nyt engangskreditkort og angive oplysningerne på din konto til brug ved fremtidige betalinger. Ellers vil din betaling muligvis blive afvist. I tilfælde af andre betalingsafvisninger skal du kontakte din lokale bank.

Gem alle betalingsregistreringer, indtil du kan se, at beløbet er gået ind på din Google Ads-konto.

Pengeoverførsel

Vi sender dig en mail, når pengeoverførslen er modtaget. Dine annoncer begynder typisk at køre, hvis de har været stoppet, eller hvis dette er din første betaling. Hvis du opdaterer din saldo, fortsætter dine annoncer med at køre.

Behandlingstid: Din betaling behandles typisk inden for to til fem hverdage afhængigt af din placering. I nogle tilfælde kan det tage op til 30 dage. Dette skyldes, at en pengeoverførsel er afhængig af forskellige faktorer, herunder den lokale banks procedurer. Gem alle betalingsregistreringer, indtil du kan se, at beløbet er gået ind på din Google Ads-konto.

Sådan gør du, hvis din betaling ikke dukker op:

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, er der et par ting, du kan gøre for at kontrollere, at din betaling er undervejs:

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
  • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Hvis der er gået mere end to uger, siden du iværksatte overførslen, og du stadig ikke kan se din betaling på din konto, kan du kontakte os. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne kontaktformular (ved at klikke på knappen "Vælg fil").

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis:

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
  • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
  • Det skal indeholde følgende oplysninger:
    • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
    • Beløb og valuta for betalingen.
    • Beløbsmodtager (dvs. Google Ads).
    • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager skal du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.

Pengeoverførsel

Vi sender dig en mail, når pengeoverførslen er modtaget. Dine annoncer begynder typisk at køre, hvis de har været stoppet, eller hvis dette er din første betaling. Hvis du opdaterer din saldo, fortsætter dine annoncer med at køre.

Behandlingstid: Din betaling behandles typisk inden for 10 hverdage afhængigt af din lokation. I nogle tilfælde kan det tage op til 30 dage. Dette skyldes, at en pengeoverførsel er afhængig af forskellige faktorer, herunder den lokale banks procedurer. Gem alle betalingsregistreringer, indtil du kan se, at beløbet er gået ind på din Google Ads-konto.

Sådan gør du, hvis din betaling ikke dukker op:

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, er der et par ting, du kan gøre for at kontrollere, at din betaling er undervejs:

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
  • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Hvis der er gået mere end 2 uger, siden du iværksatte overførslen, og du stadig ikke kan se din betaling på din konto, kan du kontakte os. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne kontaktformular (ved at klikke på knappen "Vælg fil").

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis:

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
  • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
  • Det skal indeholde følgende oplysninger:
    • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
    • Beløb og valuta for betalingen.
    • Beløbsmodtager (dvs. Google Ads).
    • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager skal du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.

Pengeoverførsel

Vi sender dig en mail, når pengeoverførslen er modtaget. Dine annoncer begynder typisk at køre, hvis de har været stoppet, eller hvis dette er din første betaling. Hvis du opdaterer din saldo, fortsætter dine annoncer med at køre.

Behandlingstid: Din betaling behandles typisk inden for to til fem hverdage afhængigt af din placering. I nogle tilfælde kan det tage op til 30 dage. Dette skyldes, at en pengeoverførsel er afhængig af forskellige faktorer, herunder den lokale banks procedurer. Gem alle betalingsregistreringer, indtil du kan se, at beløbet er gået ind på din Google Ads-konto.

Sådan gør du, hvis din betaling ikke dukker op:

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, er der et par ting, du kan gøre for at kontrollere, at din betaling er undervejs:

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
  • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Hvis der er gået mere end 10-15 dage, siden du iværksatte overførslen, og du stadig ikke kan se din betaling på din konto, kan du kontakte os. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne kontaktformular (ved at klikke på knappen "Vælg fil").

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis:

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
  • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
  • Det skal indeholde følgende oplysninger:
    • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
    • Beløb og valuta for betalingen.
    • Beløbsmodtager (dvs. Google Ads).
    • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager skal du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.

Pengeoverførsel

Behandlingstid: Normalt tre hverdage, men det kan tage længere tid. Dette skyldes, at en overførsel er afhængig af forskellige faktorer, herunder den lokale banks procedurer. Gem alle betalingsoplysninger og kvitteringer, indtil du kan se, at betalingen er gået ind på din Google Ads-konto.

Sådan gør du, hvis din betaling ikke dukker op:

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, kan du gøre følgende for at tjekke, at din betaling er på vej:

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
  • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Kontakt os, hvis du stadig ikke kan se betalingen på din konto, når der er gået mere end fem hverdage, siden du iværksatte overførslen. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne formular (ved at klikke på knappen "Vælg fil").

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis:

• Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:
  • Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
  • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
  • Det skal indeholde følgende oplysninger:
  • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
  • Beløb og valuta for betalingen.
  • Beløbsmodtager (Google Ads).
  • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager skal du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.

• Bankoverførsel via iDEAL

Behandlingstid: Pengene krediteres normalt din Google Ads-konto inden for to timer, men det kan nogle gange tage længere tid. Gem alle betalingsoplysninger og kvitteringer, indtil du kan se, at betalingen er gået ind på din Google Ads-konto.

Forsinkelser

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, kan du gøre følgende for at tjekke, at din betaling er på vej:

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
    • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Kontakt os, hvis du stadig ikke kan se betalingen på din konto, når der er gået mere end tre hverdage, siden du iværksatte overførslen. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne formular (ved at klikke på knappen "Vælg fil"). Klik på nedenstående link for at se mere om gyldige betalingsbeviser:

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis:

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
    • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
    • Det skal indeholde følgende oplysninger:
      • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
      • Beløb og valuta for betalingen.
      • Beløbsmodtager (Google Ads).
      • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
    • Af sikkerhedsmæssige årsager skal du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.

Forbindelsesproblemer og betalinger

Hvis din betaling ikke krediteres på din konto inden for to til tre timer, er onlineforbindelsen mellem din bank og GlobalCollect muligvis blevet afbrudt. Dette sker desværre nogle gange.

Mere om afbrudte forbindelser

Afhængigt af hvilken type afbrydelse du oplever, kan der ske følgende:

• Midlertidig afbrydelse: GlobalCollect modtager en betalingsmeddelelse fra din bank, men forbindelsen til Google kan være afbrudt. Du modtager ikke en fejlmeddelelse, men din betaling vil blive anvendt på din Google Ads-konto, når den er blevet behandlet. Det kan tage op til fem dage.
    • Permanent afbrydelse: Du modtager en fejlmeddelelse om, at betalingen ikke er gennemført. Hvis du ønsker det, kan du foretage en bankoverførsel til GlobalCollect, der ikke foregår i realtid. Der går fem til ti hverdage, før beløbet krediteres på din konto.

Bankoverførsel via Giropay

Behandlingstid: Pengene krediteres normalt din Google Ads-konto inden for to timer, men det kan nogle gange tage længere tid. Gem alle betalingsoplysninger og kvitteringer, indtil du kan se, at betalingen er gået ind på din Google Ads-konto.

Forsinkelser

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, er der et par ting, du kan gøre for at kontrollere, at den er undervejs:
    Kontrollér, at dine penge er blevet trukket fra din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
    Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Kontakt os, hvis du stadig ikke kan se betalingen på din konto, når der er gået mere end tre hverdage, siden du iværksatte overførslen. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne formular (ved at klikke på knappen "Vælg fil").

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis:

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
    • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
    • Det skal indeholde følgende oplysninger:
      • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
      • Beløb og valuta for betalingen.
      • Beløbsmodtager (Google Ads).
      • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
    • Af sikkerhedsmæssige årsager skal du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.

Nærbutik eller Pay Easy

Behandlingstid: Din betaling krediteres normalt din konto inden for tre hverdage. Gem alle betalingsregistreringer, indtil du kan se, at beløbet er gået ind på din Google Ads-konto.

Forsinkelser

Hvis der er gået mere end tre hverdage, siden du iværksatte overførslen, og du stadig ikke kan se din betaling på din konto, kan du kontakte os. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne formular (ved at klikke på knappen "Vælg fil").

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis:

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
    • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
    • Det skal indeholde følgende oplysninger:
      • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
      • Beløb og valuta for betalingen.
      • Beløbsmodtager (Google Ads).
      • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
    • Af sikkerhedsmæssige årsager skal du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.

Netbank

Behandlingstid: Din kontosaldo opdateres typisk inden for 48 timer, efter du har foretaget en betaling. Hvis dine annoncer ikke allerede kører, begynder de typisk at køre fra dette tidspunkt.

Forsinkelser

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, kan du gøre følgende for at tjekke, at din betaling er på vej:

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
    • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Kontakt os, hvis du stadig ikke kan se betalingen på din konto, når der er gået mere end fem hverdage, siden du iværksatte overførslen. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne formular (ved at klikke på knappen "Vælg fil").

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis:

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
    • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
    • Det skal indeholde følgende oplysninger:
      • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
      • Beløb og valuta for betalingen.
      • Beløbsmodtager (Google Ads).
      • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
    • Af sikkerhedsmæssige årsager skal du skjule eventuelle følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet. Dette gælder især hele bankkontonummeret eller de midterste otte tal i kreditkortnummeret.

BPAY

Behandlingstid: Din manuelle betaling krediteres din Google Ads-konto inden for to til tre hverdage. Hvis beløbet ikke er blevet krediteret efter tre hverdage, skal du læse det nedenstående afsnit for at få tips til fejlfinding.

Forsinkelser

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, kan du gøre følgende for at tjekke, at din betaling er på vej:

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
    • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Kontakt os, hvis du stadig ikke kan se betalingen på din konto, når der er gået mere end to hverdage siden, du iværksatte overførslen. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne formular (ved at klikke på knappen "Vælg fil").

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis:

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
    • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
    • Det skal indeholde følgende oplysninger:
      • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
      • Beløb og valuta for betalingen.
      • Beløbsmodtager (Google Ads).
    • Navnet på den bank, der foretager overførslen.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal du skjule eventuelle følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet. Dette gælder især hele bankkontonummeret eller de midterste otte tal i kreditkortnummeret.

ASSIST – gemt hævekort

Behandlingstid: Det kan tage op til 24 timer at behandle ASSIST-betalinger, efter at ASSIST sender dig en mail.
    Kontakt os, hvis du stadig ikke kan se betalingen på din konto, når der er gået mere end 24 timer, siden du iværksatte overførslen.

Yandex.Money

Behandlingstid: Det kan tage op til 24 timer at behandle Yandex.Money-betalinger, efter at Yandex.Money sender dig en mail. Kontakt os, hvis du stadig ikke kan se betalingen på din konto, når der er gået mere end 24 timer, siden du iværksatte overførslen.

Qiwi

Behandlingstid: Det kan tage op til 24 timer at behandle Qiwi-betalinger, efter at Qiwi sender dig en mail. Kontakt os, hvis du stadig ikke kan se betalingen på din konto, når der er gået mere end 24 timer, siden du iværksatte overførslen.

Pengeoverførsel

Når vi modtager din pengeoverførsel, begynder dine annoncer at køre, hvis visningen var blevet stoppet, eller hvis dette er din første betaling. Hvis du opdaterer din saldo, fortsætter dine annoncer med at køre.

Behandlingstid: To til tre hverdage alt efter dit sted. I nogle tilfælde kan det tage op til 10 dage. Dette skyldes, at en pengeoverførsel er afhængig af forskellige faktorer, herunder den lokale banks procedurer. Gem alle betalingsregistreringer, indtil du kan se, at beløbet er gået ind på din Google Ads-konto.

Sådan gør du, hvis din betaling ikke dukker op:

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, er der et par ting, du kan gøre for at kontrollere, at din betaling er undervejs:

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
    • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Kontakt os, hvis du stadig ikke kan se betalingen på din konto, når der er gået mere end én uge, siden du iværksatte overførslen. Du skal vedhæfte følgende oplysninger:

• En kvittering for indbetaling fra din bank eller en kopi af dit bankkontoudtog, der viser den pågældende overførsel
    • Det 26-cifrede Google-bankkontonummer, der vises på siden "Foretag indbetalinger" på din Google Ads-konto
    • Mailadressen på din Google Ads-konto og det kunde-id, der vises øverst på din Google Ads-konto

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis:

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
    • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
    • Det skal indeholde følgende oplysninger:
      • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
      • Beløb og valuta for betalingen.
      • Beløbsmodtager.
      • Navnet på den bank, du har brugt.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal du skjule eventuelle følsomme oplysninger på dit kontoudtog. Dette gælder især bankkontonummeret.

MoMo e-Wallet

Behandlingstid: Det kan tage op til 24 timer at behandle din betaling, efter du har modtaget en betalingsbekræftelse via mail. Kontakt os, hvis du stadig ikke kan se betalingen på din konto, når der er gået mere end 24 timer, siden du foretog overførslen.

Nærbutik

Vi sender dig en mail, når vi modtager din betaling. Hvis dine annoncer ikke allerede kører, begynder de typisk at køre fra dette tidspunkt.

Behandlingstid: Det kan tage op til fem hverdage at behandle din betaling. Gem alle betalingsregistreringer, indtil du kan se, at beløbet er gået ind på din Google Ads-konto.

Posthus

Behandlingstid: Når vi har modtaget din betaling, sender vi dig en mail. Hvis dine annoncer ikke allerede kører, begynder de typisk at køre fra dette tidspunkt.

Det kan tage op til fem hverdage at behandle din betaling. Gem alle betalingsregistreringer, indtil du kan se, at beløbet er gået ind på din Google Ads-konto.

Netbank

Behandlingstid: Det tager som regel blot et par minutter at behandle din betaling via netbank, men i nogle tilfælde kan det tage op til én hverdag. Når saldoen på din konto er opdateret, begynder dine annoncer at blive vist igen, hvis de ikke allerede vises.

Sådan gør du, hvis din betaling ikke dukker op

Kontakt os, hvis du stadig ikke kan se betalingen på din konto, når der er gået mere end én hverdag, siden du iværksatte overførslen. Du skal vedhæfte følgende oplysninger:

• Et gyldigt betalingsbevis fra ChinaPay
    • Mailadressen på din Google Ads-konto og det kunde-id, der vises øverst på din Google Ads-konto

PayPal

Behandlingstid: Det kan tage op til 24 timer at behandle dine betalinger, efter at PayPal sender dig en mail. Kontakt os, hvis du stadig ikke kan se betalingen på din konto, når der er gået mere end 24 timer, siden du iværksatte overførslen.

Pengeoverførsel

Behandlingstid: Det tager normalt to til fem hverdage at behandle din overførsel, afhængigt af din bank. Gem alle betalingsregistreringer, indtil du kan se, at beløbet er gået ind på din Google Ads-konto.

Vi sender dig en mail, når pengeoverførslen er modtaget. Hvis dine annoncer ikke allerede kører, begynder de typisk at køre fra dette tidspunkt.

Sådan gør du, hvis din betaling ikke dukker op:

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, er der et par ting, du kan gøre for at kontrollere, at din betaling er undervejs:

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
    • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Kontakt os, hvis du stadig ikke kan se betalingen på din konto, når der er gået mere end én uge, siden du iværksatte overførslen. Du skal vedhæfte følgende oplysninger:

• En kvittering for indbetaling fra din bank eller en kopi af dit bankkontoudtog, der viser den pågældende overførsel
    • Det 26-cifrede Google-bankkontonummer, der vises på siden "Foretag indbetalinger" på din Google Ads-konto
    • Mailadressen på din Google Ads-konto og det kunde-id, der vises øverst på din Google Ads-konto

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis:

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
    • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
    • Det skal indeholde følgende oplysninger:
      • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
      • Beløb og valuta for betalingen.
      • Beløbsmodtager.
      • Navnet på den bank, du har brugt.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal du skjule følsomme oplysninger på dit kontoudtog. Dette gælder især dit bankkontonummer.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget vedrørende en betaling på din konto, skal du kontakte os, så vores supportafdeling kan hjælpe dig videre.