'Conversies bijhouden' van Google Ads: ISO 27001-certificering

Auditoren: Ernst & Young CertifyPoint

ISO 27001 is een van de meest algemeen erkende, internationaal geaccepteerde onafhankelijke beveiligingsstandaards. Google heeft een ISO 27001-certificering ontvangen voor de systemen, applicaties, mensen, technologie, processen en datacenters die verscheidene Google-producten leveren.

Onze naleving van de ISO-norm werd gecertificeerd door Ernst & Young CertifyPoint, een ISO-certificatie-instelling die is geaccrediteerd door de Nederlandse Raad voor Accreditatie en lid is van het International Accreditation Forum (IAF). Door Ernst & Young CertifyPoint erkende certificaten worden in alle landen met een IAF-lid als geldige certificaten erkend.

Meer informatie over ISO 27001