ISO 27001-certificering for Google Ads-konverteringssporing

Certificeringsorgan: Ernst & Young CertifyPoint

ISO 27001 er en af ​​verdens mest anerkendte uvildige sikkerhedsstandarder. Google har opnået ISO 27001-certificering af de systemer, applikationer, teknologiske løsninger, processer og datacentre, der anvendes til en række forskellige Google-produkter, samt de personer, der står bag tjenesterne.

Vores overholdelse af ISO-standarden er certificeret af Ernst & Young CertifyPoint, som er et ISO-certificeringsorgan, der er akkrediteret af det hollandske akkrediteringsråd – en organisation, der er medlem af IAF (International Accreditation Forum). Certifikater udstedt af Ernst & Young CertifyPoint er gyldige i alle lande, hvor der er et IAF-medlem.

Få flere oplysninger om ISO 27001