Certificació ISO 27001 per al seguiment de conversions de Google Ads

Auditors: Ernst & Young CertifyPoint

La certificació ISO 27001 és un dels estàndards de seguretat independents més reconegut i acceptat internacionalment. Google ha obtingut aquesta certificació, que acredita que els sistemes, les aplicacions, la tecnologia, els processos i els centres de dades que s'utilitzen per a diversos productes seus, així com les persones que hi treballen, compleixen l'estàndard ISO 27001.

Ernst & Young CertifyPoint, un organisme de certificació ISO acreditat pel Dutch Accreditation Council (Consell Holandès d'Acreditació), membre de l'International Accreditation Forum (IAF) (Fòrum Internacional d'Acreditació), avala que Google compleix aquest estàndard. Els certificats que emet Ernst & Young CertifyPoint són vàlids en tots els països que tenen una entitat membre d'IAF.

Més informació sobre la certificació ISO 27001

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now