Galerijadvertenties (bèta) wereldwijd beschikbaar in elf talen

5 augustus 2019

Wist u dat 75% van de smartphonegebruikers verwacht onmiddellijk informatie te ontvangen wanneer ze hun smartphone gebruiken?1 We hebben de bèta van galerijadvertenties op Google Marketing Live aangekondigd, zodat u ongeduldige consumenten op hun wenken kunt bedienen. Galerijadvertenties zijn veegbare, op afbeeldingen gebaseerde advertenties waarmee klanten de benodigde informatie over uw producten en services te zien krijgen, direct bovenaan de pagina met zoekresultaten. U kunt uw merk onder de aandacht brengen met lifestyle-afbeeldingen en visuele content doorsturen naar de resultatenpagina, zodat u contact kunt leggen met klanten voordat ze uw site bezoeken.

Galerijadvertenties (bèta) zijn nu beschikbaar in elf talen, waaronder Engels, Duits, Japans, Frans, Spaans, Nederlands, Portugees, Italiaans, Russisch, Zweeds en Pools. We breiden de bètaversie ook uit naar meer klanten. Controleer uw Google Ads-account om te zien of u nu galerijadvertenties kunt maken of neem contact op met uw accountteam voor meer informatie.

Gepost door Senthil Hariramasamy, Group Product Manager, Google Ads

1Google/Ipsos, januari 2019, 'Playbook Omnibus 2019', n=1610, Amerikaanse online smartphonegebruikers, leeftijd 18+