Suositellut mediasuunnitelmat Tavoittavuuden suunnittelijassa

Voit antaa Tavoittavuuden suunnittelijalle luvan valita mainosmuotoja ja jakaa budjetteja puolestasi sekä luoda suositellun suunnitelman. Tavoittavuuden suunnittelija suosittelee mediasuunnitelmallesi optimaalisia mainosmuotoja sijainnin (maan, osavaltion, maakunnan tai kaupungin), budjetin ja mainosaineiston asetusten (esim. mainosaineiston pituuden) perusteella.

Kun käytät suositeltua mediasuunnitelmaa itse luomasi suunnitelman sijaan, annat Tavoittavuuden suunnittelijalle luvan valita parhaan mainosmuotojen yhdistelmän markkinointitavoitteesi saavuttamiseksi. Näin sinun ei itse tarvitse selvittää, mitkä mainosmuodot sopivat tietyille kohdistustavoille tai tavoitteille. Jos kuitenkin haluat muokata mediasuunnitelmaa, voit muokata mainosmuotojen yhdistelmää ja yksittäisiä rivikohtia mediasuunnitelman sivulta.

Tavoittavuuden suunnittelijan data perustuu Googlen yksilökohtaisen tavoittavuuden menetelmään, jossa dataa verrataan kolmansien osapuolten samankaltaisten työkalujen tuottamaan dataan ja jonka data on yhdenmukaista todellisen tavoittavuuden ja raportoitujen hintatarjousten kanssa. Tavoittavuuden suunnittelija päivittyy viikoittain, joten se käyttää aina uusinta saatavilla olevaa dataa.

Suositellut mainosmixit voivat olla erilaisia riippuen mediasuunnitelmasi kokonaistavoitteesta ("Tietoisuus", "Harkinta" tai "Aktivointi"). Jos tavoitteena on Tietoisuus, ennusteessa suositellaan mainosmixiä, joka parantaa odotettua tavoittavuutta, ja jos tavoitteena on Harkinta, suositeltu mainosmix lisää odotettujen katselukertojen määrää. Jos taas tavoitteena on Aktivointi, ennusteessa suositellaan mainosmixiä, joka tuottaa lisää konversioita, kuten myyntiä, liidejä ja sivustoliikennettä, yhdellä automatisoidulla Videokampanjalla. Voit valita myös oman mainosmixin, kun luot tai muokkaat mediasuunnitelmaa.

Huom. Näet suositelluissa suunnitelmissa arvioita, mutta arviot eivät takaa tietynlaisia tuloksia. Kampanjan todelliset tulokset riippuvat muista tekijöistä (kuten mainosten laadusta ja relevanssista).

Tavoittavuuden suunnittelijalla voit ennustaa uusien Aktivoivien videokampanjoiden impressio-, tavoittavuus- ja konversiopohjaisia mittareita. Tulossuunnittelijalla voit suunnitella aiemmin luotujen Aktivoivien videokampanjoiden tuloksia niiden aiemman datan perusteella. Käytä uusien Aktivoivien videokampanjoiden kanssa Tavoittavuuden suunnittelijaa. Sen toiminta ei edellytä tiettyjä mainosaineistoja, laskeutumissivuja tai konversiotyyppejä koskevia signaaleja eikä signaaleja siitä, miten hyvin aineistot sopivat kohdeyleisöillesi ja vastaavat sisältöjäsi. Tavoittavuuden suunnittelijalla voit myös ennustaa muihin kuin konversioihin perustuvia mittareita, esimerkiksi tavoittavuutta ja näyttötiheyttä.