Om anbefalede medieplaner i det nye planlægningsværktøj for rækkevidde

Denne artikel handler om anbefalede medieplaner i den nye version af planlægningsværktøjet for rækkevidde. Denne funktion er kun tilgængelig i den nye version af planlægningsværktøjet for rækkevidde. Det nye planlægningsværktøj for rækkevidde erstatter den ældre version af værktøjet.

Du kan give det nye planlægningsværktøj for rækkevidde mulighed for at vælge annonceformater og budgetfordelinger for dig og oprette en anbefalet plan. Planlægningsværktøj for rækkevidde ser på sted (land, stat, provins eller by), budget og annonceindstillinger (f.eks. længden af annoncematerialet) for at anbefale optimale annonceformater til din medieplan.

Når du bruger en anbefalet medieplan i stedet for en medieplan, du har oprettet, giver du Planlægningsværktøj for rækkevidde mulighed for at estimere den bedste kombination og blanding af annonceformater med henblik på at opnå dit marketingmål. Dette reducerer behovet for, at du forstår, hvilke annonceformater der fungerer med en bestemt målretning eller bestemte mål. Hvis du vil ændre medieplanen, har du stadig mulighed for at redigere din blaning af annonceformater og individuelle linjeposter på siden for medieplanen.

Dataene i Planlægningsværktøj for rækkevidde er baseret på Googles metode Unique Reach, der er valideret i samarbejde med tredjeparter og i overensstemmelse med den faktiske rækkevidde og rapporterede bud. Planlægningsværktøj for rækkevidde opdateres hver uge for at sikre, at der bruges de mest opdaterede data, der er tilgængelige.

Bemærk! Selvom anbefalede planer indeholder estimater for rækkevidde og frekvens, garanterer de ikke de faktiske resultater. De faktiske kampagneresultater afhænger af andre faktorer som annoncekvalitet og annoncerelevans.