Kohdeyleisöön rajattu tavoittavuus: Määritelmä

Yksilökohtaisen tavoittavuuden ja tarkistustiheyden mittarit kattavat nyt myös yhteiskatselun, joka tapahtuu, kun useat ihmiset katsovat mainoksia yhdessä verkkoon yhdistettäviltä TV-laitteilta.

Tämä ilmaisee niiden kampanjalle määritettyyn kohdeyleisöön kuuluvien henkilöiden määrän, jotka oletettavasti tavoitat. Kohdeyleisöön rajattu tavoittavuus perustuu kohdeyleisöösi kuuluvien henkilöiden ikään, sukupuoleen ja maantieteelliseen sijaintiin.

Kohdeyleisöön rajattu tavoittavuus on se kohdeyleisöösi kuuluvien henkilöiden kokonaismäärä, jonka kampanja tavoittaa, kun taas kohdeyleisöön rajattu tavoittavuusprosentti on se väestöön perustuvan demografisen yleisön prosenttiosuus, jonka kampanja tavoittaa. Voit laskea kohdeyleisöön rajatun tavoittavuusprosentin jakamalla kohdeyleisöön rajatun demografisen tavoittavuuden kohdeyleisöön rajatun demografisen väestön määrällä.

Esimerkki

Oletetaan, että mainoksesi tavoitti Texasissa yhteensä viisi miljoonaa ihmistä, kun Texasissa asuu arviolta 30 miljoonaa ihmistä. Kohdeyleisöön rajatun tavoittavuuden prosentti olisi tällöin 16,7 %.