Rækkevidde i målgruppe: Definition

Det antal personer i din kampagnes definerede målgruppe, som du kan forvente at nå ud til. Rækkevidden i målgruppen er baseret på din målgruppes alder, køn og geografiske placering.

Rækkevidden i målgruppen er det absolutte antal personer i din målgruppe, der nås af en kampagne, mens den procentvise rækkevidde i målgruppen er den procentdel af en folketællingsbaseret demografisk målgruppe, som din kampagne når ud til. Du kan beregne den procentvise rækkevidde i målgruppen ved at dividere rækkevidden i den demografiske målgruppe med antallet af brugere i den demografiske målgruppe.

Eksempel

Lad os antage, at din annonce nåede ud til i alt 5 millioner mennesker i Texas ud af de ca. 30 millioner personer, der anslås at bo i Texas. Din procentvise rækkevidde i målgruppen er så 16,7 %.