Sobre els informes de recursos de les campanyes Màxim rendiment

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

L'informe de recursos mostra tots els recursos que es fan servir en una campanya Màxim rendiment i us permet comparar el rendiment de diversos recursos. Amb el temps, podreu prendre decisions estratègiques sobre els vostres recursos, com ara quins cal rotar, treure o millorar. Aquest informe us permet centrar-vos a crear recursos que ofereixin un millor rendiment. També us dona una idea de quan heu de crear recursos nous que millorin el rendiment a partir d'altres de semblants.

En aquesta pàgina

Abans de començar

Per veure l'informe de recursos, heu de configurar una campanya Màxim rendiment. Obteniu més informació sobre les campanyes Màxim rendiment.

Com funciona

Ara teniu diverses maneres de veure el rendiment dels vostres recursos. Podeu consultar el rendiment dels recursos d'un grup de recursos, d'una campanya o de diverses campanyes alhora.

Per veure l'informe d'un grup de recursos, seguiu aquestes instruccions:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. A la pàgina "Campanyes", seleccioneu la campanya Màxim rendiment que vulgueu veure.
  5. Se us redirigirà a la pàgina Visió general de la campanya Màxim rendiment. Al tauler de l'esquerra, a "Campanyes", feu clic a Grups de recursos.
  6. A la targeta del grup de recursos l'informe de recursos del qual vulgueu consultar, feu clic a Mostra els detalls.

Informes de recursos del nivell de campanya

Per revisar el rendiment de tots els recursos d'una campanya Màxim rendiment, seguiu aquestes instruccions:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Seleccioneu la campanya Màxim rendiment que us interessi.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. A la pàgina "Recursos", seleccioneu Recursos al menú desplegable "Visualització de taula" per veure el rendiment dels recursos.

Aquesta imatge destaca les opcions de visualització de la taula de recursos a la pàgina Recursos de Google Ads.

Primer, accediu a la campanya Màxim rendiment i, a continuació, feu clic a la pestanya "Recursos" i seleccioneu Recursos.

Informes de recursos del canal Màxim rendiment

Per revisar el rendiment de tots els recursos en diverses campanyes Màxim rendiment, seguiu aquestes instruccions:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Seleccioneu l'opció "Recursos" al menú desplegable "Visualització de taula" i l'opció "Màxim rendiment" al menú desplegable "Tipus de campanya".
  5. També podeu seleccionar "Campanyes Màxim rendiment" a la pestanya "Recursos". Es mostraran els informes de recursos del canal Màxim rendiment.

Aquesta imatge mostra la pàgina Recursos de Google Ads.

Aquesta imatge mostra la selecció de Màxim rendiment com a tipus de campanya a la pàgina Recursos.

Què conté l'informe de recursos

Filtres i baixada

Si la llista de recursos és llarga, podeu filtrar-la per tipus de recurs, per estat d'aprovació de la política i per rendiment. També podeu ampliar la visualització de l'informe o baixar-lo.

Recursos

A la columna "Recurs", hi figuren:

• El contingut de cada recurs, com ara text o una miniatura d'imatge.
  • Les dimensions dels recursos per a les imatges, si escau.

Estat

A la columna "Estat", podeu trobar les infraccions de les polítiques dels vostres recursos. Podeu revisar aquestes infraccions passant el cursor per sobre de la columna "Estat" per obtenir-ne més informació. Per corregir el problema relacionat amb les polítiques, aneu a la secció "Grups de recursos" i feu servir l'enllaç "Edita els recursos".

Tipus de recurs

La columna "Tipus de recurs" defineix com es fa servir cadascun dels recursos. Aquests són els recursos que podeu trobar:

• Descripció
  • Títol
  • Títol llarg
  • Imatge
  • Logotip
  • Vídeo de YouTube
Nota: els recursos s'han de comparar per tipus de recurs. Per exemple, una valoració baixa per a una imatge no és el mateix que una valoració baixa per a un títol.

Rendiment

La columna "Rendiment" classifica el rendiment dels recursos en comparació amb altres recursos del mateix tipus. Per millorar el rendiment de la campanya, podeu substituir els recursos amb un rendiment baix per recursos semblants amb un rendiment alt. No es recomana suprimir els recursos amb un rendiment baix sense substituir-los, ja que això pot limitar els anuncis que difon la campanya. Aquesta columna mostra quins recursos del mateix tipus tenen un rendiment:

• Baix: té un rendiment baix en comparació amb la resta dels recursos del mateix tipus en totes les propietats.
  • Bo: té un rendiment prou bo en comparació amb la resta dels recursos del mateix tipus.
  • Òptim: té un dels millors rendiments en comparació amb la resta dels recursos del mateix tipus en una o més propietats.

També podeu trobar els valors següents a la columna de rendiment:

• Pendent es mostra quan el recurs s'acaba de penjar i encara no s'ha puntuat. Podeu tornar a consultar més endavant el rendiment del recurs.
  • L'estat No hi ha prou dades implica que no hi ha prou dades perquè el recurs s'ha creat o editat recentment, o bé el sistema encara està aprenent. Aquesta valoració també es pot mostrar si no hi ha prou recursos per fer la comparació. Podeu tornar-lo a consultar més endavant o bé revisar les accions d'optimització de les campanyes, com ara les oportunitats de pressupost, per assegurar-vos que un recurs es difon més.
  • No aplicable es mostra quan el recurs és un recurs HTML5 o un recurs creat automàticament, o bé quan s'ha rebutjat.

Font

La columna "Font" indica si un recurs l'ha penjat un anunciant o bé s'ha creat automàticament, com ara els recursos Millorat per Google.

• Anunciant: l'anunciant ha proporcionat el recurs.
  • Millorat per Google: es proporcionen variacions automàtiques dels vostres recursos en diverses relacions d'aspecte per maximitzar el rendiment en superfícies que admeten l'orientació vertical, com ara YouTube Shorts.
  • Creat automàticament: Google crea automàticament recursos únics per maximitzar el rendiment en un context determinat, com ara una consulta de cerca específica.

Informe de combinacions

L'informe "Combinacions" de les campanyes Màxim rendiment us permet veure les combinacions de recursos que tenen el millor rendiment per a cada grup de recursos d'una campanya Màxim rendiment. També us ajuda a veure com es difonen les creativitats com a anuncis, ja que mostra diverses combinacions dels recursos que tenen el millor rendiment de cada grup de recursos.

L'informe "Combinacions" classifica les combinacions de recursos per tipus de recurs, com ara text, imatges i vídeos, i mostra les 6 millors combinacions de cada categoria perquè pugueu centrar-vos només en els millors anuncis. Amb l'informe "Combinacions", també podeu previsualitzar l'aspecte que tindran les combinacions de recursos en canals diferents, com ara a la cerca, display, YouTube, Gmail, Discover i més.

Instruccions

Per trobar l'informe "Combinacions" de la vostra campanya Màxim rendiment, seguiu aquestes instruccions:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. A la pàgina "Campanyes", seleccioneu la campanya Màxim rendiment que vulgueu veure.
  5. Feu clic a la pestanya "Grups de recursos".
  6. A la targeta del grup de recursos, feu clic a Mostra els detalls.
  7. A la pàgina "Informe de recursos", feu clic a la pestanya Combinacions.
  8. Teniu 18 mosaics que mostren les 6 millors combinacions per a recursos de text, d'imatge i de vídeo, classificades per rendiment.
  9. Feu clic a l'opció Previsualitza els anuncis que hi ha en aquests mosaics per previsualitzar les combinacions de recursos en xarxes diferents.

Què contenen els informes de recursos d'una sola campanya i de diverses campanyes

Filtres i baixada

Si la llista de recursos és llarga, podeu filtrar-la per tipus de recurs, per estat d'aprovació de la política i per rendiment. També podeu ampliar la visualització de l'informe o baixar-lo.

Recursos

A la columna "Recurs", hi figuren:

• El contingut de cada recurs, com ara text o miniatures d'imatge o de vídeo.
  • Les dimensions dels recursos per a les imatges, si escau.

Utilitzat per

A "Utilitzat per" podeu veure el nombre de grups de recursos que fan servir el recurs. En passar el cursor per sobre del nombre, podeu veure la llista de grups de recursos que utilitzen el recurs en qüestió.

Tipus de recurs

La columna "Tipus de recurs" defineix com es fa servir cadascun dels recursos. Aquests són els recursos que podeu trobar:

• Descripció
  • Títol
  • Títol llarg
  • Imatge
  • Logotip
  • Vídeo de YouTube
Nota: els recursos s'han de comparar per tipus de recurs. Per exemple, una valoració baixa per a una imatge no és el mateix que una valoració baixa per a un títol.

Valoració de rendiment dels recursos en una campanya Màxim rendiment

"Valoració de rendiment" indica el rendiment d'un recurs durant els 30 darrers dies separat en diverses categories. A la columna de rendiment, també podeu consultar altres valoracions, com ara pendent, no aplicable o no hi ha prou dades. En passar el cursor per sobre del símbol "%" d'una columna de valoració específica, es marquen els grups de recursos en què aquest recurs té la valoració. Això mostra el rendiment mitjà del recurs en tots els grups de recursos en què s'utilitza:

Valoració de rendiment del recurs

Descripció

Millor

Un dels recursos amb millor rendiment en comparació amb la resta dels recursos del mateix tipus en una o més propietats.

Bo Un recurs té un rendiment prou bo en comparació amb la resta de recursos del mateix tipus.
Baix Un recurs amb un rendiment baix en comparació amb la resta de recursos del mateix tipus en totes les propietats.

No aplicable

El recurs no es pot valorar per diversos motius, com ara que sigui un recurs HTML5, enllaçat automàticament o rebutjat.
Pendent El recurs és nou o s'ha activat recentment en un grup de recursos i encara no tenim cap valoració de rendiment.

No hi ha prou dades

El recurs no té prou dades per calcular les puntuacions. Això pot passar per un d'aquests motius:
  • El grup de recursos no té prou impressions.
  • No hi ha prou recursos similars en aquest tipus de camp per comparar amb aquest recurs.

Font

La columna "Font" indica si un anunciant ha penjat el recurs o bé si el recurs s'ha creat o millorat automàticament.

Informes de grups de recursos

L'informe "Grup de recursos" de les campanyes Màxim rendiment us permet revisar les mètriques de rendiment, com ara les conversions i el valor de conversió, al nivell de grup de recursos de la campanya. Amb aquest informe, podeu:

• Esbrinar quins grups de recursos milloren el rendiment del nivell de campanya.
  • Obtenir informació sobre el rendiment que tenen els grups de recursos juntament amb els objectius del nivell de campanya.
  • Veure l'eficàcia de l'anunci, els públics, les conversions, el valor de conversió i l'estat de tots els grups de recursos.

Obteniu més informació sobre els informes de grups de recursos.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now