Be om refusjon når du avslutter en konto

Det kan være lurt å be om refusjon av ulike årsaker (f.eks. hvis du har gjort en ekstra innbetaling, du vil slutte å annonsere osv.). I denne artikkelen forklarer vi hvordan du avslutter Google Ads-kontoen din og ber om refusjon.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Avslutt kontoen

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av Kontostatus.
  4. Velg Avslutt kontoen min.
  5. Klikk på Lagre.
  6. Gå tilbake til Faktureringssammendrag-siden, og bekreft refusjonsinformasjonen din.

Kontrollér betalingsmåten

1. Klikk på faktureringsikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Betalingsmåter.
  3. Finn betalingsmåten som er brukt.
  4. I tabellen nedenfor kan du se hvor lang tid det tar å behandle refusjonen din, ut fra betalingsmåten du har valgt.
Betalingsmåte Behandlingstid for refusjon
Kredittkort 2–3 uker*
Bankoverføring 3–4 uker
Direkte belastning (SEPA) 8 uker

* Trekk fra tiden kredittkortselskapet bruker på å behandle forespørselen din

Hvis refusjonen ikke ble startet automatisk, kan det hende du ser alternativet «Fullfør refusjonen din», og du må fylle ut bankens refusjonsskjema.

Argentina, Brasil, Mexico, Sør-Korea og Ukraina: Refusjoner kan gjennomføres ved hjelp av lokale betalingsmåter (f.eks. Boleto, Banelco, OXXO osv.) etter at du har oppgitt bankkontoopplysningene dine. Den anslåtte behandlingstiden er omtrent fire uker.