Google Adsin hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus) ja Älykkäät kampanjat

Google Adsin hallinnoijan tili (Oma asiakaskeskus) on työkalu, jonka avulla voit ylläpitää useita Google Ads‑ tai Älykäs kampanja ‑tilejä. Hallinnoijan tilin avulla voit linkittää useita tilejä ja nähdä ne samassa paikassa.

Hallinnoijan tili sopii etenkin kolmantena osapuolena toimiville mainostajille, kuten toimistoille ja markkinoinnin ammattilaisille tai useita tilejä ylläpitäville suurille mainostajille.

Google Adsin hallinnoijan tilin käyttäminen Älykkäiden kampanjoiden kanssa

Huom: Jos valitset Älykäs kampanja ‑tilin, luot Älykäs-tilassa olevan Google Ads ‑tilin, jolla voidaan käyttää Älykkäitä kampanjoita. Kun tämä asetus on valittuna, voit milloin tahansa vaihtaa Asiantuntija-tilaan, jossa voit luoda muita Google Ads ‑kampanjoita.

Google Ads ‑kampanjatyyppien vertailu

Etkö ole varma, millaisen tilin haluat luoda? Vertaa Älykkäitä kampanjoita ja muita Google Ads ‑kampanjatyyppejä.

Vinkki

Yhdistetyn laskutuksen avulla hallinnoijan tilin käyttäjät voivat yhdistää kaikki Google Ads ‑tiliensä laskut yhdeksi kuukausilaskuksi. Näin voit maksaa kerralla kaikkien hallinnoijan tilillesi kuuluvien tilien kustannukset. Lue lisää yhdistetystä laskutuksesta.