Google Adsin hallinnoijan tilit ja Älykkäät kampanjat

Google Adsin hallinnoijan tili on tehokas työkalu useiden Google Ads‑ tai Älykäs kampanja ‑tilien ylläpitämiseen. Hallinnoijan tilin avulla voit linkittää useita tilejä ja nähdä ne samassa paikassa.

Hallinnoijan tili sopii etenkin kolmantena osapuolena toimiville mainostajille, kuten toimistoille ja markkinoinnin ammattilaisille tai useita tilejä ylläpitäville suurille mainostajille.

Google Adsin hallinnoijan tilin käyttäminen Älykkäiden kampanjoiden kanssa

• Uuden tilin luominen: Jos haluat luoda Älykäs kampanja ‑tilin hallinnoijan tilillä, klikkaa Luo uusi tili. Voit luoda joko Google Ads‑ tai Älykäs kampanja ‑tilin.
  • Raportointi: Vakioraportointi on käytettävissä hallinnoijan tilien alaisilla Älykäs kampanja ‑tileillä. Lue lisää hallinnoijan tilin raporteista.
  • Tilien linkittäminen ja linkityksen poistaminen: Voit milloin tahansa helposti linkittää hallinnoijan tiliisi uusia tai aiemmin luotuja Älykäs kampanja ‑tilejä tai poistaa kyseisiä linkityksiä. Katso ohjeet tilien ja hallinnoijan tilin linkittämiseen sekä linkityksen poistamiseen.

Huom. Jos valitset Älykäs kampanja ‑tilin, luot Älykäs-tilassa olevan Google Ads ‑tilin, jolla voidaan käyttää Älykkäitä kampanjoita. Kun tämä asetus on valittuna, voit milloin tahansa vaihtaa Asiantuntija-tilaan, jossa voit luoda muita Google Ads ‑kampanjoita.

Google Ads ‑kampanjatyyppien vertailu

Etkö ole varma, millaisen tilin haluat luoda? Vertaile Älykkäitä kampanjoita ja muita Google Ads ‑kampanjatyyppejä.

Vinkki

Yhdistetyn laskutuksen avulla hallinnoijan tilin käyttäjät voivat yhdistää kaikki Google Ads ‑tiliensä laskut yhdeksi kuukausilaskuksi. Näin voit maksaa kerralla kaikkien hallinnoijan tilisi alaisten tilien kulut. Lue lisää yhdistetystä laskutuksesta.