Comptes de gestor de Google Ads i campanyes intel·ligents

Un compte de gestor de Google Ads és una eina útil per gestionar diversos comptes de Google Ads o de campanyes intel·ligents. Amb un compte de gestor, podeu enllaçar diversos comptes per veure'ls tots des d'un sol lloc.

Els comptes de gestor són perfectes per a anunciants externs, com ara agències i professionals del màrqueting, o anunciants amb gran volum d'anuncis que gestionen diversos comptes.

Utilitzar un compte de gestor de Google Ads amb campanyes intel·ligents

• Creeu un compte: per crear un compte de campanyes intel·ligents des d'un compte de gestor, feu clic a Crea un compte. Tindreu l'opció de crear un compte de Google Ads o de campanyes intel·ligents.
  • Informes: dins dels comptes de gestor, hi ha disponibles informes estàndard per als comptes de campanyes intel·ligents. Més informació sobre els informes del compte de gestor
  • Enllaceu o desenllaceu el vostre compte: el vostre compte de gestor us permet enllaçar i desenllaçar fàcilment els comptes de campanyes intel·ligents nous o existents en qualsevol moment. Consulteu les instruccions per enllaçar i desenllaçar comptes al vostre compte de gestor.

Nota: en seleccionar un compte de campanyes intel·ligents, es crearà un compte de Google Ads amb campanyes intel·ligents en mode intel·ligent. Si heu seleccionat aquesta opció, podeu canviar quan vulgueu al mode expert, des d'on podreu crear altres campanyes de Google Ads.

Comparar els tipus de campanyes de Google Ads

Dubteu de quin tipus de compte voleu crear? Compareu les campanyes intel·ligents amb altres tipus de campanyes de Google Ads.

Consell

La facturació consolidada permet als usuaris de comptes de gestor combinar totes les factures de comptes de Google Ads en una sola factura mensual. D'aquesta manera, només caldrà que efectueu el pagament d'una factura per cobrir tots els costos de tots els comptes del vostre compte de gestor. Obteniu més informació sobre la facturació consolidada.