Mitä teen, jos tilini on vaarantunut?

Tilisi suojaaminen on meille erittäin tärkeää, ja Google Adsissa käytetään useita turvatoimia tilisi suojaamisen varmistamiseksi.

Jos tilisi on mielestämme kuitenkin jostain syystä vaarantunut, jäädytämme Google Ads ‑tilisi tilapäisesti, jotta mainoksiesi näyttäminen keskeytyy. Lisäksi poistamme Google-tilisi käytöstä mahdollisten vahinkojen minimoimiseksi. Kun Google-tilisi on poistettu käytöstä, et voi käyttää YouTubea, Gmailia tai muita kyseiseen Google-tiliin liittyviä Google-tuotteita.

Jos Google Ads ‑tilisi on jäädytetty tilin luvattoman käytön vuoksi tai jos vain epäilet tilin luvatonta käyttöä, voimme auttaa sinua saamaan tilisi takaisin käyttöön mahdollisimman nopeasti, kun toimit seuraavasti.

1. Palauta Google-tilisi.

2. Ilmoita vaarantuneesta Google Ads ‑tilistäsi.

3. Jos tililläsi on erillinen hallinnoija, soita hänelle välittömästi.

4. Kun olet palauttanut tilisi, ota Google-tililläsi käyttöön kaksivaiheinen vahvistus. Huomaa, että jos Google Ads ‑tilisi luvattomasta toiminnasta on aiheutunut veloituksia, hyvitysprosessin aloittaminen edellyttää tämän vaiheen suorittamista. Lue lisää kaksivaiheisesta vahvistuksesta.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, voimme aloittaa tilisi tutkimisen. Etsimme ja poistamme Google Ads ‑tililtäsi luvattoman toiminnan (esimerkiksi kampanjat, jotka on luotu tilisi ollessa vaarantuneena). Aktivoimme Google Ads ‑tilisi uudelleen. Kun kaksivaiheinen vahvistus on käytössä tililläsi, käsittelemme hyvitykset, jotka koskevat mahdollisia luvattomasta toiminnasta aiheutuneita veloituksia. Saat myös yksityiskohtaisen tutkimusraportin kahden arkipäivän kuluessa siitä, kun vaihe kaksi on suoritettu.

Autamme sinua tilisi mahdollisesti vaarantuessa. Jotta varmistat tilisi turvallisuuden jatkossakin, suosittelemme, että ryhdyt kaikkiin mahdollisiin toimiin tilisi suojaamiseksi.