Overzicht van aankondigingen tijdens GML 2019

16 mei 2019

Google Marketing Live 2019 zit er alweer op. Eerder deze week heeft Google de nieuwste innovaties onthuld waarmee u in contact kunt komen met klanten en uw bedrijf kunt laten groeien. Heeft u de live stream gezien? Zo niet, geen probleem. U kunt de sessies on demand bekijken op g.co/marketinglive. Dit zijn de belangrijkste functies die we in de keynote hebben aangekondigd:

1. Blijf onderweg altijd op de hoogte met updates voor de mobiele Google Ads-app.

• Responsieve zoekadvertenties maken en bewerken
  • Nieuwe aanbevelingen en meldingen

2. Promoot uw bedrijfslocaties met nieuwe functies voor lokale campagnes.

• Nieuwe voorraad in Google Maps om uw locaties op meer plekken uit te lichten
  • Lokale campagnes beschikbaar voor meer adverteerders, waaronder kleine bedrijven

3. Word op meer plaatsen gevonden met Discovery-advertenties.

4. Breng uw merkboodschap over met visuele en interactieve galerijadvertenties.

5. Vergroot uw bereik met aangepaste doelgroepen en doelgroepuitbreiding.

6. Kom in contact met consumenten via het vernieuwde Google Shopping.

7. Bereik meer kopers met updates voor Shopping-advertenties.

• Uitgebreide syndicatie van Shopping-showcaseadvertenties
  • Optimalisatie voor winkelbezoeken beschikbaar in slimme Shopping-campagnes
  • Nieuwe mogelijkheden voor online kopen en ophalen in de winkel
  • Shopping-campagnes met partners voor verkopers en merkfabrikanten

8. Bied klanten een soepele gebruikerservaring op mobiele apparaten met deep links voor apps.

9. Gebruik de Bumper-tool om eenvoudig bumperadvertenties van zes seconden te maken voor YouTube.

10. Bereik uw doelen sneller met nieuwe biedopties.

We blijven updates over deze aankondigingen posten, dus kom regelmatig terug.