Managerkontoer (MCC): Korriger feil under kopiering og innliming av kontoer, søkeord, annonser, kampanjer, målgrupper og annonsegrupper

Du kan kopiere elementer fra Google Ads-kontoen din, for eksempel søkeord, negative søkeord, annonser, annonsegrupper, kampanjer og målgrupper. Det kan imidlertid hende at du av og til ser «Satt på pause på grunn av systemfeil» mens du kopierer og limer inn disse kontoelementene.

Merk: Hvis du har en Google Ads-managerkonto, kan du også kopiere og lime inn annonser, annonsegrupper, målgrupper, søkeord og kampanjer i flere kontoer.

I denne artikkelen får du en generell oversikt over hvordan du kan feilsøke disse feilene. Veiledningen forutsetter at du allerede er logget på Google Ads-kontoen din når disse feilene vises.

Slik korrigerer du feil under kopiering og innliming av elementer fra kontoen din

1. Les beskrivelsen av feilen i «Satt på pause på grunn av systemfeil»-meldingen.
  2. Klikk på Se detaljer.
  3. Se i «Endring»-kolonnen på detaljsiden for å finne kopierings- og innlimingshandlingen du forsøkte å utføre for en bestemt annonsegruppe.
  4. Les informasjonen i «Status»-kolonnen for å få en pekepinn på hva som bør korrigeres i kampanjen din.
  5. I «Kampanje»-kolonnen klikker du på det tilknyttede kampanjenavnet.
  6. Korriger problemene i denne kampanjen, eller gjennomgå den kopierte enheten for å påse at den gjenspeiler det du ønsker.

Hvis du mener at feilen er ubetydelig, kan du fortsette og aktivere enheten på det lavere nivået.

Eksempel

La oss si at du kopierer og limer inn én av kampanjene dine, men deretter får en feilmelding om at en avviklet målgruppeliste er tilknyttet denne kampanjen, og at den ikke kan tilknyttes kampanjen du nettopp limte inn. Slik kan du korrigere feilen:

1. Les beskrivelsen av feilen i «Satt på pause på grunn av systemfeil»-meldingen.
  2. Klikk på Se detaljer.
  3. Se i «Endring»-kolonnen på detaljsiden for å finne kopierings- og innlimingshandlingen du forsøkte å utføre for målgruppen for denne kampanjen.
  4. I «Status»-kolonnen ser du at målgruppen som er tilknyttet den opprinnelige kampanjen, er avviklet og ikke kan tilknyttes en innlimt kampanje. Du kan da velge å opprette en ny målgruppe eller tilknytte en eksisterende målgruppe som kommer til å fungere for den innlimte kampanjen.
  5. I «Kampanje»-kolonnen klikker du på det tilknyttede kampanjenavnet.
  6. Opprett en ny målgruppe eller tilknytt en eksisterende målgruppe som kan fungere for en ny kampanje.
  7. Slå på kampanjen som er satt på pause.

Linker til relatert innhold

Emneside for managerkontoer (MCC)

Kampanjeadministrasjon og -rapportering