Manageraccounts (Mijn Klantencentrum): Fouten oplossen bij het kopiëren en plakken van accounts, campagnes, advertentiegroepen, advertenties, doelgroepen en zoekwoorden

U kunt elementen van uw Google Ads-account kopiëren, zoals zoekwoorden, uitsluitingszoekwoorden, advertenties, advertentiegroepen, campagnes en doelgroepen. Soms krijgt u bij het kopiëren en plakken van deze accountelementen het bericht Onderbroken (systeemfout).

Opmerking: Als u een Google Ads-manageraccount heeft, kunt u ook advertenties, advertentiegroepen, doelgroepen, zoekwoorden en campagnes kopiëren en plakken in meerdere accounts.

Dit artikel bevat algemene richtlijnen voor het oplossen van deze fouten en gaat ervan uit dat u al bent ingelogd op uw Google Ads-account wanneer deze fouten optreden.

Fouten oplossen bij het kopiëren en plakken van elementen van uw account

1. Lees in het bericht 'Onderbroken vanwege systeemfouten' de beschrijving van de fout.
  2. Klik op Details bekijken.
  3. Kijk op de pagina 'Details' in de kolom 'Wijziging' voor de kopieer- en plakactie die u voor een specifieke advertentiegroep heeft geprobeerd.
  4. Lees de informatie in de kolom 'Status' voor aanwijzingen voor wat moet worden opgelost in uw campagne.
  5. Klik in de kolom 'Campagne' op de naam van de gekoppelde campagne.
  6. Los de problemen in die campagne op of bekijk de gekopieerde entiteit om te controleren of deze eruitziet zoals bedoeld.

Als u denkt dat het om een kleine fout gaat, kunt u uw entiteit op lager niveau aanzetten.

Voorbeeld

Stel dat u een van uw campagnes kopieert en plakt, maar vervolgens een foutmelding krijgt waarin wordt uitgelegd dat er een beëindigde doelgroeplijst aan die campagne is gekoppeld en dat die lijst niet aan de zojuist geplakte campagne kan worden gekoppeld. U kunt de fout als volgt oplossen:

1. Lees in het bericht 'Onderbroken vanwege systeemfouten' de beschrijving van de fout.
  2. Klik op Details bekijken.
  3. Kijk op de pagina 'Details' in de kolom 'Wijziging' voor de kopieer- en plakactie die u voor de doelgroep van die campagne heeft geprobeerd.
  4. In de kolom 'Status' ziet u dat de doelgroep die aan uw oorspronkelijke campagne is gekoppeld, is beëindigd en niet aan de geplakte campagne kan worden gekoppeld. Op dit punt kunt u een nieuwe doelgroep maken of een bestaande doelgroep koppelen die geschikt is voor uw geplakte campagne.
  5. Klik in de kolom 'Campagne' op de naam van de gekoppelde campagne.
  6. Voor uw campagne maakt u een nieuwe doelgroep of koppelt u een bestaande doelgroep die aan een nieuwe campagne kan worden gekoppeld.
  7. Activeer de onderbroken campagne.

Gerelateerde links

Onderwerpenpagina manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Campagnebeheer en -rapportage