Parallelle tracking voor display-campagnes beschikbaar vanaf 1 mei 2019, videocampagnes uitgesteld

25 april 2019

Eerder dit jaar kondigden we aan dat parallelle tracking op 1 mei 2019 zou worden uitgebreid naar display- en videocampagnes. Parallelle tracking voor display-campagnes is vanaf deze datum beschikbaar en wordt op 31 juli 2019 verplicht. We stellen parallelle tracking voor videocampagnes uit tot later dit jaar om u meer voorbereidingstijd te geven. U ontvangt een update zodra we een nieuwe datum hebben vastgesteld.

Als u met een provider van klikmeting werkt, moet u contact die provider opnemen om ervoor te zorgen dat deze op de wijziging is voorbereid. Zo kunt u zonder onderbreking gebruik blijven maken van uw systeem voor klikmeting.

Klik hier voor meer informatie over parallelle tracking.