Sobre les trucades no desitjades

Les trucades no desitjades són les que rebeu d'usuaris de Google per demanar-vos informació sobre productes o serveis que pot ser que siguin diferents dels que oferiu.

Quan publiqueu anuncis de només trucada o recursos de trucada, Google mostra l'anunci a partir d'un conjunt específic de paraules clau que proporcioneu quan configureu la campanya. Les persones poden fer clic als vostres anuncis o recursos i trucar a la vostra empresa. Tanmateix, podeu rebre trucades no desitjades si l'anunci es mostra als resultats de la cerca de paraules clau que no estiguin relacionades amb la vostra empresa. Més informació sobre on es poden mostrar els anuncis

Causes de les trucades no desitjades

Si rebeu trucades no desitjades després d'afegir el vostre número de telèfon a una campanya de Google Ads, pot ser perquè l'anunci de només trucada o el recurs de trucada es mostri com a resultat de la cerca d'una paraula clau general i el contacte no sigui prou qualificat.

Exemple

És possible que un proveïdor de seguretat domèstica que faci ofertes per la paraula clau "seguretat" rebi trucades no desitjades des d'anuncis de cerques com ara "seguretat social". De la mateixa manera, un proveïdor d'assegurances de la llar que segmenti per la paraula clau "assegurança" pot rebre trucades no desitjades d'usuaris que cerquen una assegurança d'automòbil.

Accions per evitar trucades no desitjades

Si afegiu termes i frases que s'ajustin a les necessitats concretes de la vostra empresa, podeu millorar la llista de paraules clau. Revisar la llista de paraules clau us ajudarà a controlar millor quan es mostra l'anunci als resultats de la cerca. Proveu de treure les paraules clau generals que poden provocar que els anuncis es mostrin en cerques no relacionades. Més informació sobre com podeu crear una llista de paraules clau

El fet d'afegir, d'editar o de treure paraules clau també pot optimitzar el rendiment general de la vostra campanya. Més informació sobre com podeu optimitzar una llista de paraules clau

Si feu servir una agència, contacteu-hi perquè ajustin la segmentació de la vostra campanya de Google Ads a fi de reduir el nombre de trucades no desitjades.

També podeu desactivar l'anunci de només trucada o el recurs de trucada. Més informació sobre com podeu posar en pausa i reprendre els anuncis

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.