Beståndsdelarna i en hotellbokningslänk

När resenärer klickar på ett hotell i hotellsökningsenheten (en del av Google Sök) kan de klicka sig vidare till detaljvyn för hotellet. Där hittar de hotellbokningslänkar och ytterligare information om hotellet, som

What components make up a Hotel placesheet

Step 1 hotellets namn, klass, adress, telefonnummer och länkar till hotellets webbplats eller vägbeskrivningar. Här visas också genomsnittligt användarbetyg, faciliteter och en beskrivning av hotellet. Klicka på hotellets namn för att se mer information, som priser, recensioner, platsinformation och foton.
Step 2 knappen Boka ett rum, som öppnar en fullständig lista över hotellbokningslänkar (som även finns på fliken Priser)
Step 3

bokningsmodulen med bokningslänkar för de högst rankade hotellen och en länk för att se fler priser (som visar alla hotellbokningslänkar på fliken Priser). Resenärer kan justera priserna efter in- och utcheckningsdatum samt antal gäster. På prislistan kan du ange priser som ska ändras beroende på vad resenärerna söker efter.

Step 4

visning av pris per natt, totalt pris per natt eller totalt pris per vistelse, så att användare kan se ett hotells priser och avgifter med ytterligare kontext. Det här alternativet är också tillgängligt för alla hotellbokningslänkar på fliken Priser.

Step 5

bokningslänksannonser som leder till en målsida för ett hotell, en onlineresebyrå eller en metasökmotor där resenärer kan boka rum på det valda hotellet. Du kan konfigurera länken så att den innehåller en liten logotyp och framhäver attraktiva hotellegenskaper eller bekvämligheter. Klick på dessa länkar debiteras och avsnittet är märkt med etiketten ”Annonser”.

Step 5 kostnadsfria bokningslänkar som visas under Alla alternativ på flikarna Översikt och Prissättning. Klick på dessa länkar är kostnadsfria.
Om du behöver hjälp med dina bokningslänkar kan du kontakta oss eller chatta med en supportspecialist.