De onderdelen van een hoteladvertentie

Nadat reizigers op een hotel hebben geklikt in de zoekeenheid van de hoteladvertentie (onderdeel van Google Zoeken), kunnen ze doorklikken naar de boekingsmodule hoteladvertenties. De module bevat:

Here are the five components of hotel ads within Google Search.

Step 1Foto's van het hotel en tabbladen voor prijzen, hotelreviews, overzicht, locatie en meer foto's.

Step 2Naam van het hotel, klasse, adres, telefoonnummer en links naar de website van het hotel of een routebeschrijving. Dit gedeelte omvat ook: hotelreviews, hoogtepunten en een hotelbeschrijving.

Step 3 De knop Een kamer reserveren, waarmee reizigers rechtstreeks worden doorgestuurd naar de boekingslinks van hoteladvertenties.

Step 4Boekingsmodule: Reizigers kunnen de prijzen aanpassen door de incheckdag en uitcheckdag te wijzigen, evenals het aantal gasten. In de hotelprijsfeed kunt u prijzen configureren zodat deze wijzigen in reactie op de zoekopdracht van de reiziger.

Step 5Een boekingslink die reizigers doorstuurt naar de bestemmingspagina van een hotel. U kunt deze link configureren met een klein logo en een highlight met aantrekkelijke hotelkenmerken of -voorzieningen.

Als u hulp nodig heeft met hoteladvertenties, kunt u contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.