De onderdelen van een advertentie voor een link van een boekingspagina van een hotel

Nadat reizigers op een hotel hebben geklikt in het zoekblok voor hoteladvertenties (onderdeel van Google Zoeken), kunnen ze doorklikken naar het infoblad voor dat hotel. Hier zien reizigers links van boekingspagina's voor hotels. Het infoblad bevat het volgende:

What components make up a Hotel placesheet

Step 1In de boekingsmodule worden de links van boekingspagina's voor hotels met de hoogste positie weergegeven, plus een link waarmee reizigers meer prijzen kunnen bekijken (dan worden alle hoteladvertenties weergegeven op het tabblad Prijzen). Reizigers kunnen de prijzen aanpassen door de in- en uitcheckdatum of het aantal gasten te wijzigen. In de hotelprijsfeed kunt u prijzen configureren zodat deze wijzigen in reactie op de zoekopdracht van de reiziger.

Step 2Prijsweergave op basis van het tarief per persoon per nacht, het totaal per nacht of de totale verblijfskosten, waardoor reizigers de tarieven en andere kosten voor een hotel kunnen bekijken met extra context. Deze optie is ook beschikbaar voor alle links van boekingspagina's voor hotels op het tabblad Prijzen.

Step 3Links van boekingspagina's voor hotels, die reizigers doorsturen naar een bestemmingspagina voor een hotel, OTA of metazoekmachine, waar ze een kamer in het geselecteerde hotel kunnen boeken. U kunt deze link configureren met een klein logo en een highlight met aantrekkelijke kenmerken of voorzieningen van het hotel.

Step 4Naam, klasse, adres, telefoonnummer van het hotel, en links naar de website van het hotel of de route naar het hotel. Dit gedeelte bevat ook de gemiddelde gebruikersbeoordeling, hoogtepunten en een beschrijving van het hotel. Klik op de naam van het hotel voor meer informatie, waaronder prijzen, hotelreviews, locatiegegevens en foto's.

Step 5De knop 'Een kamer reserveren', die reizigers naar een volledig overzicht van links van boekingspagina's voor hotels leidt (dit is ook het tabblad 'Prijzen').

Als u hulp nodig heeft met hoteladvertenties, kunt u contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.