Verkostojen väliset raportit (beta)

Suosituimmat reitit- ja Avustetut konversiot ‑raporttien betaversiot sisältävät YouTube-videoiden aikaansaamat aktivoitumiset.

Uusi raporttiosio, Verkostojen väliset, on nyt saatavilla Google Adsin Attribuutio-kohdassa. Näet osion vasemmalla raporttien navigointivalikossa, jos olet mukana Verkostojen väliset raportit ‑betaohjelmassa.

Verkostojen väliset ‑osiossa on kaksi raporttia: Suosituimmat reitit ja Avustetut konversiot. Raportit vastaavat Reitit > Suosituimmat reitit- ja Konversiot > Avustetut konversiot ‑raportteja sillä erotuksella, että verkostojen väliset raportit sisältävät YouTube-videoiden aikaansaamat aktivoitumiset eli kerrat, jolloin käyttäjä tekee jommankumman seuraavista:

• katsoo videomainosta vähintään 10 sekuntia
  • klikkaa mainosta.

Raporttien katsominen

Löydät raportit seuraavasti:

1. Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta .
  2. Valitse Mittaus-kohdasta Hakuattribuutio.
  3. Klikkaa vasemmalta raporttien navigointivalikosta Verkostojen väliset, niin näet raportit.
    Huom. Näet Verkostojen väliset ‑osion vain, jos olet mukana Verkostojen väliset raportit ‑betaohjelmassa.

Suosituimmat reitit

Suosituimmat reitit ‑raportissa näytetään asiakkaiden yleisimmät konvertoitumisreitit, jotka sisältävät myös YouTube-videoiden aikaansaamat aktivoitumiset ja klikkaukset.

Suosituimmat reitit ‑raportin sisällä voit nähdä tarkempia raportteja, kun valitset avattavasta valikosta haluamasi vaihtoehdot.

• Mainosryhmän reitti-, Kampanjan reitti-, Verkoston reitti-, Mainosreitti- ja Avainsanan reitti ‑raporteissa näytetään konversiota edeltäneiden aktivoitumisten ja klikkausten sarja sekä sarjan esiintymistiheys.

• Myös Siirtymäreitti-raporteissa (verkosto-, avainsana-, mainosryhmä-, mainos- ja kampanjatasolla) näytetään reitit, mutta niissä toistuvat aktivoitumiset tiivistetään yhdeksi merkinnäksi. Tämä selventää konversioreittejä, jotka sisältävät useita siirtymiä erilaisten aktivoitumisten välillä.

Avustetut konversiot

Avustetut konversiot ‑raportissa näytetään kunkin kampanjan, mainosryhmän ja verkoston avustettuja ja viimeisen klikkauksen konversioita koskevat mittarit. Raportti kattaa sekä Haun että YouTuben.

Miksi raportteja kannattaa käyttää?

Suosituimmat reitit- ja Avustetut konversiot ‑raporteista

• näet, miten Haku- ja YouTube-kampanjat edistävät yhdessä konversioiden syntymistä
  • näet konversioreitillä tapahtuneet Haku-klikkaukset, YouTube-klikkaukset ja videoiden aikaansaamat aktivoitumiset
  • saat hyödyllisiä havaintoja kampanjoiden kehityksestä
  • saat tukea CPA-tavoitteen tai budjetin määrittämiseen, koska raporteista näet, mitkä kampanjat ja verkostot edistävät konversioiden syntymistä.

Edellytykset

Jotta nämä raportit olisivat käytettävissä ja niissä olisi dataa, seuraavien edellytysten on täytyttävä:

• Sinulla on sekä Googlen Hakumainoksia että YouTuben TrueView for Action ‑mainoksia.
  • Käytät Google Adsin konversioseurantaa.
    Huom. Google Adsiin tuotujen Google Analyticsin tavoitteiden ja offline-konversioiden osalta ei voida mitata YouTube-videoiden aikaansaamia aktivoitumisia. Näille konversiotyypeille näytettävät reitit sisältävät vain Haku- ja YouTube-klikkaukset.
  • Olet mukana Verkostojen väliset raportit ‑betaohjelmassa.