Se andre administratorer som er knyttet til kundekontoene dine

Relaterte administratorer-fanen kan du se om kundekontoene dine er knyttet til noen administratorer utenfor MCC-hierarkiet. Hvis du vet hvilke andre administratorer som er knyttet til klientkontoene du administrerer, kan det gi bedre sikkerhet og mer effektiv styring av kontoene dine.

Veiledning

For å sjekke hvilke andre administratorer kundekontoene dine er knyttet til, følger du fremgangsmåten nedenfor.

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] øverst til høyre i kontoen.
  3. Klikk på Tilgang og sikkerhet under «Konfigurasjon».
  4. Klikk på Relaterte administratorer.

I «Managerkonto»-kolonnen til venstre ser du kunde-ID-en til managerkontoen, og i «Relatert kundekonto»-kolonnen til høyre ser du navnet og kunde-ID-en til kundekontoen som er knyttet til den aktuelle managerkontoen.

Vær oppmerksom på følgende

• Det er ikke mulig å se informasjon om brukere som har tilgang til de andre managerkontoene som er knyttet til klientkontiene dine.
  • Det er ikke mulig å se flere detaljer om andre MCC-hierarkier som kundekontoen din kan tilhøre (hvis f.eks. de andre administratorene som er knyttet til kundekontoen din, har administratorer på et høyere nivå over dem, ser du ikke den aktuelle informasjonen).