Asiakastileille linkitettyjen hallinnoijien katsominen

Liittyvät hallinnoijat ‑välilehdeltä voit katsoa, onko asiakastileillesi linkitetty Oman asiakaskeskuksen hierarkiasi ulkopuolisia hallinnoijia. Kun tiedät, mitkä muut hallinnoijat on linkitetty hallinnoimillesi asiakastileille, tiliesi turvallisuus paranee ja voit hallita tilejäsi tehokkaammin.

Ohjeet

Jos haluat katsoa muut asiakastileillesi linkitetyt hallinnoijat, seuraa alla olevia ohjeita.

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa tilisi oikeassa yläkulmassa olevaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Käyttöoikeudet ja turvallisuus.
  4. Klikkaa Tiliin liittyvät hallinnoijat.

Vasemmanpuoleisessa Hallinnoijan tili ‑sarakkeessa näkyy hallinnoijan tilin asiakastunnus ja oikeanpuoleisessa Liittyvä asiakastili ‑sarakkeessa näkyy kyseiselle hallinnoijan tilille linkitetyn asiakastilin nimi ja asiakastunnus.

Muistettavaa

• Et näe tietoja käyttäjistä, joilla on muiden asiakastileillesi linkitettyjen hallinnoijan tilien käyttöoikeudet.
  • Et näe tarkempia tietoja muista Oman asiakaskeskuksen hierarkioista, joihin asiakastilisi mahdollisesti kuuluu (esimerkiksi siitä, jos muiden asiakastilillesi linkitettyjen hallinnoijien yläpuolella on ylemmän tason hallinnoijia).