Visning af andre administratorer, der er linket til dine kundekonti

På fanen Relaterede administratorer kan du tjekke, om dine kundekonti er linket til administratorer uden for dit MCC-hierarki. At vide hvilke andre administratorer der er linket til de kundekonti, som du administrerer, er med til at skabe større sikkerhed og en mere effektiv administration af dine konti.

Vejledning

Hvis du vil vide, hvilke andre administratorer dine kundekonti er linket til, skal du følge vejledningen nedenfor.

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Adgang og sikkerhed under "Konfiguration".
  4. Klik på Relaterede administratorer.

I kolonnen "Managerkonto" til venstre kan du se kunde-id'et for managerkontoen, og i kolonnen "Relateret kundkonto" til højre kan du se navnet og kunde-id'et for den kundekonto, der er knyttet til den pågældende managerkonto.

Husk!

• Du vil ikke kunne se oplysninger om brugere, der har adgang til andre managerkonti, der er linket til dine kundekonti.
  • Du vil ikke kunne se yderligere oplysninger om andre MCC-hierarkier, som din kundkonto kan tilhøre. Hvis de andre administratorer, der er linket til din kundekonto, har administratorer på et højere niveau, kan du ikke se de pågældende oplysninger.