Veure altres gestors enllaçats als comptes de client

A la pestanya Gestors relacionats, podeu comprovar si els vostres comptes de client estan enllaçats a algun gestor fora de la jerarquia d'El meu centre de clients (MCC). Saber quins altres gestors estan enllaçats als comptes de client que gestioneu us pot ajudar a millorar la seguretat i l'eficiència dels comptes.

Instruccions

Per veure a quins altres gestors estan enllaçats els vostres comptes de client, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A "Configuració", feu clic a Accés i seguretat.
  4. Feu clic a Gestors relacionats.

A la columna "Compte de gestor" de l'esquerra, veureu l'identificador de client del compte de gestor i, a la columna "Compte de client relacionat" de la dreta, el nom i l'identificador de client del compte de client enllaçat a aquest compte de gestor.

Recordatori

• No podreu veure informació sobre els usuaris que tenen accés als altres comptes de gestor que estan enllaçats als vostres comptes de client.
  • No podreu veure detalls sobre altres jerarquies d'MCC a les quals pugui pertànyer el vostre compte de client. Per exemple, si la resta de gestors enllaçats al compte de client tenen altres gestors de nivell superior, no veureu aquesta informació.