Activiteit op verschillende apparaten toevoegen aan alle toeschrijvingsrapporten

29 maart 2019

In toeschrijvingsrapporten ziet u de paden die klanten volgen om een conversie te voltooien. Tegelijkertijd wordt krediet toegeschreven aan verschillende advertentieklikken op het gevolgde pad. Conversies via verschillende apparaten laten zien wanneer een klant interactie met een advertentie heeft gehad op het ene apparaat en vervolgens een conversie heeft voltooid op een ander apparaat.

Voorheen bevatten alleen de toeschrijvingsrapporten 'Apparaten', 'Ondersteunende apparaten' en 'Apparaatpaden' activiteit op verschillende apparaten. We hebben echter van veel gebruikers gehoord dat dit tot inconsistente conversiecijfers in verschillende rapporten leidden, waardoor verschillende aspecten van de conversiegegevens moeilijk te begrijpen waren.

Vanaf 1 mei bevatten alle toeschrijvingsrapporten activiteit en conversies via verschillende apparaten, waardoor u waardevol inzicht krijgt in de manier waarop mensen interactie met uw advertenties hebben op meerdere apparaten. Dit leidt ook tot consistentie in verschillende rapporten.

De gegevens in deze rapporten gaan terug tot 1 mei 2019. Voor eerdere datums blijven de rapportage en het aantal conversies ongewijzigd.

Bekijk de volledige lijst met statistieken die zijn geüpdatet met activiteit op verschillende apparaten.

Gepost door Mauricio Barrera, Product Manager, Google Ads