Oppdater kjøpsordrenumre og be om nye eksemplarer av fakturaer

Tips: Du kan registrere fakturatvister i Googles betalingssenter hvis du vil endre kjøpsordrenummeret på fakturaer. Finn ut hvordan du bestrider eller endrer fakturaer

Når du oppretter et kontobudsjett i Google Ads, kan du legge inn en kode eller et referansenummer fra ditt eget system i feltet for kjøpsordrenumre. Nummeret du oppgir i dette feltet, vises på fakturaen for den påfølgende måneden for det aktuelle kontobudsjettet.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan legge til eller endre PO-numre i Google Ads-kontoen din. Du får også informasjon om hvordan du kan be om nytt eksemplar av fakturaer hvis du endrer PO-nummeret, og det oppdaterte PO-nummeret må vises på fakturaen din.

Før du begynner

Hvilken informasjon du ser under «Fakturering og betalinger», avhenger av brukertillatelsene dine. Du må logge på kontoen for betalingsadministratoren med standard tilgang, administratortilgang eller kun faktureringstilgang og deretter navigere til kundekontoen.

Kjøpsordrenumre kan bare legges til i

• kontoer med månedlig fakturering og aktivt kontobudsjett
  • kontoer med samlet fakturering (dette vises på konsoliderte fakturaer og kontoutskrifter)

Kjøpsordrenumre kan ikke legges til i

• enkeltkampanjer
  • enkeltannonsegrupper
  • kontoer med automatisk betaling
  • kontoer med manuell betaling

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Legg til nye kjøpsordrenumre

1. Klikk på Fakturering-ikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kontobudsjetter.
  3. Klikk på Rediger for budsjettet du vil oppdatere.
  4. Gå til «Endre kontobudsjettet»-menyen, rull ned til Kjøpsordre, og skriv inn kjøpsordrenummeret.
  5. Klikk på Lagre.

Fjern eller rediger kjøpsordrenumre

1. Klikk på Fakturering-ikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kontobudsjetter.
  3. Klikk på Rediger for budsjettet du vil oppdatere.
  4. Gå til «Endre kontobudsjettet»-menyen, rull ned til Kjøpsordre, og skriv inn det oppdaterte kjøpsordrenummeret eller fjern nummeret.
  5. Klikk på Lagre.

Be om nye eksemplarer av fakturaer

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i enkelte land, for eksempel Argentina, Brasil, India, Indonesia, Italia og Mexico.

1. Klikk på Fakturering-ikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Dokumenter.
  3. Klikk på fakturanummeret som skal genereres på nytt, nå med den oppdaterte kjøpsordren.
  4. Velg Handlinger fra rullegardinmenyen for fakturaen, og klikk på Generer faktura på nytt med oppdatert informasjon. En oppdatert faktura blir tilgjengelig i kontoen innen et døgn.
ViktigNår en faktura genereres på nytt med oppdatert informasjon, genereres det ikke noe nytt fakturanummer. Den forrige fakturaversjonen fjernes fra kontoen, og en faktura med det samme nummeret og oppdatert informasjon blir tilgjengelig i kontoen innen 24 timer.

Hvis du trenger et nytt fakturanummer, kan du kontakte kunderepresentanten du har hos Google.