Ostotilauksen numeron päivittäminen ja päivitetyn laskun pyytäminen

Kun määrität tilin budjetin Google Adsissa, voit lisätä ostotilauksen numerokenttään oman koodin tai viitenumeron. Kenttään lisäämäsi numero näkyy kyseistä tilibudjettia koskevassa kuukausilaskussa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten lisäät ostotilauksen numeron tai muutat sitä Google Ads ‑tililläsi. Lisäksi artikkeli sisältää ohjeet, joiden avulla voit pyytää päivitettyä laskua. Tästä on hyötyä, jos muutat ostotilauksen numeron myöhemmin ja tarvitset laskun, jossa näkyy päivitetty numero.

Ennen kuin aloitat

Ostotilauksen numeron voi lisätä vain seuraaviin:

• tili, jolla käytetään kuukausilaskutusta ja jonka budjetti on aktiivinen
  • tili, jolla käytetään yhdistettyä laskutusta (numero näkyy yhdistetyissä laskuissa ja tiliotteissa).

Ostotilauksen numeroa ei voi lisätä seuraaviin:

• yksittäiset kampanjat
  • yksittäiset mainosryhmät
  • tilit, joilla käytetään automaattisia maksuja
  • tilit, joilla käytetään manuaalisia maksuja.

Muistettavaa

Laskutus ja maksut ‑osiossa näkemäsi tiedot riippuvat käyttöoikeuksistasi.

Uuden ostotilauksen numeron lisääminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
    Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.
  3. Klikkaa vasemmalta valikosta Tilibudjetit ja valitse päivitettävän budjetin kohdalta Muokkaa.
  4. Vieritä Muokkaa tilin budjettia ‑valikossa alas kohtaan Ostotilaus ja lisää ostotilauksen numero.
  5. Klikkaa Tallenna.

Ostotilauksen numeron poistaminen ja muokkaaminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
    Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.
  3. Klikkaa vasemmalta valikosta Tilibudjetit ja valitse päivitettävän budjetin kohdalta Muokkaa.
  4. Vieritä Muokkaa tilin budjettia ‑valikossa alas kohtaan Ostotilaus ja päivitä tai poista ostotilauksen numero.
  5. Klikkaa Tallenna.

Päivitetyn laskun pyytäminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
    Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.
  3. Klikkaa vasemmalta valikosta Laskut ja valitse sen laskun numero, jonka tarvitset päivitettynä.
  4. Klikkaa Laskun tiedot ‑kortista Tee uusi lasku, jossa on päivitetyt tiedot. Päivitetty lasku on saatavilla tilillä 24 tunnin kuluessa.

Muistettavaa

Laskun päivittämisen yhteydessä ei luoda uutta laskunumeroa. Laskun aiempi versio poistetaan tililtä, ja saataville tulee 24 tunnin kuluessa lasku, jossa on sama laskunumero ja päivitetyt tiedot.

Jos tarvitset uuden laskunumeron, ota yhteyttä Googlen asiakaspalveluun.