Ostotilauksen numeron päivittäminen ja päivitetyn laskun pyytäminen

Vinkki: Jos laskussasi olevaa ostotilauksen numeroa pitää muuttaa, voit kiistää laskun Google-maksukeskuksessa. Katso ohjeet laskujen kiistämiseen ja muuttamiseen.

Kun luot tilin budjetin Google Adsissa, voit lisätä ostotilauksen numerokenttään oman koodin tai viitenumeron. Kenttään lisäämäsi numero näkyy kyseistä tilibudjettia koskevassa kuukausilaskussa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten lisäät ostotilauksen numeron tai muutat sitä Google Ads ‑tililläsi. Lisäksi artikkeli sisältää ohjeet, joiden avulla voit pyytää päivitettyä laskua. Tästä on hyötyä, jos muutat ostotilauksen numeron myöhemmin ja tarvitset laskun, jossa näkyy päivitetty numero.

Ennen kuin aloitat

Laskutus ja maksut ‑kohdassa näkemäsi tiedot riippuvat pääsyoikeuksistasi. Sinun on kirjauduttava maksuhallinnoijan tilille järjestelmänvalvojana, tavallisena käyttäjänä tai käyttäjänä, jolla on pääsy vain laskutukseen. Tilin kautta voit siirtyä asiakastilille.

Ostotilauksen numeron voi lisätä vain seuraaviin:

• tili, jolla käytetään kuukausilaskutusta ja jonka budjetti on aktiivinen
  • tili, jolla käytetään yhdistettyä laskutusta (numero näkyy yhdistetyissä laskuissa ja tiliotteissa).

Ostotilauksen numeroa ei voi lisätä seuraaviin:

• yksittäiset kampanjat
  • yksittäiset mainosryhmät
  • tilit, joilla käytetään automaattisia maksuja
  • tilit, joilla käytetään manuaalisia maksuja.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Uuden ostotilauksen numeron lisääminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Tilibudjetit.
  3. Klikkaa päivitettävän budjetin kohdalta Muokkaa.
  4. Vieritä Muokkaa tilibudjettia ‑valikossa alas Ostotilaus-kohtaan ja lisää ostotilauksen numero.
  5. Klikkaa Tallenna.

Ostotilauksen numeron poistaminen ja muokkaaminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Tilibudjetit.
  3. Klikkaa päivitettävän budjetin kohdalta Muokkaa.
  4. Vieritä Muokkaa tilibudjettia ‑valikossa alas Ostotilaus-kohtaan ja päivitä tai poista ostotilauksen numero.
  5. Klikkaa Tallenna.

Päivitetyn laskun pyytäminen

Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä joissakin maissa, kuten Argentiinassa, Brasiliassa, Indonesiassa, Intiassa, Italiassa ja Meksikossa.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Asiakirjat.
  3. Klikkaa sen laskun numeroa, jonka ostotilauksen haluat päivittää.
  4. Valitse laskun kohdalla olevasta avattavasta valikosta Toimenpiteet ja klikkaa Tee uusi lasku, jossa on päivitetyt tiedot. Päivitetty lasku tulee saataville tilille 24 tunnin kuluessa.
Tärkeää: Laskun päivittämisen yhteydessä ei luoda uutta laskunumeroa. Laskun aiempi versio poistuu tililtä, ja saataville tulee 24 tunnin kuluessa lasku, jossa on sama laskunumero ja päivitetyt tiedot.

Jos tarvitset uuden laskunumeron, ota yhteyttä Googlen asiakaspalveluun.