Opdatering af købsordrenummer (PO-nummer) og anmodning om regenerering af faktura

Når du opretter et kontobudget i Google Ads, kan du tilføje din egen kode eller dit eget referencenummer i købsordrefeltet. Det nummer, som du indtaster i dette felt, vises efterfølgende på din månedlige faktura for det pågældende kontobudget.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan tilføje eller ændre et PO-nummer på din Google Ads-konto. Du kan få mere at vide om, hvordan du anmoder om regenerering af en faktura, hvis du ændrer dit PO-nummer på et senere tidspunkt, og det opdaterede PO-nummer skal fremgå af din faktura.

Før du begynder

PO-numre kan kun føjes til følgende:

• En konto med månedlig fakturering med et aktivt kontobudget.
  • En konto med samlet fakturering (fremgår af samlede fakturaer og kontoudtog).

PO-numre kan ikke føjes til:

• Individuelle kampagner
  • Individuelle annoncegrupper
  • Automatiske betalingskonti
  • Manuelle betalingskonti

Husk!

Dine brugertilladelser bestemmer, hvilke oplysninger du ser i Fakturering og betalinger.

Tilføj et nyt PO-nummer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på tandhjulsikonet , og vælg Fakturering og betalinger.
    Hvis du bruger den nye Google Ads-oplevelse, kan du ikke se tandhjulsikonet () på din konto. Du skal i stedet klikke på værktøjsikonet () øverst til højre. Du finder Fakturering og betalinger under overskriften "Konfiguration".
  3. Klik på Kontobudgetter i menuen til venstre, og klik derefter på Rediger for det budget, som du gerne vil opdatere.
  4. I menuen "Rediger kontobudget" skal du rulle ned til Købsordre og indtaste PO-nummeret.
  5. Klik på Gem.

Fjern eller rediger et PO-nummer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på tandhjulsikonet , og vælg Fakturering og betalinger.
    Hvis du bruger den nye Google Ads-oplevelse, kan du ikke se tandhjulsikonet () på din konto. Du skal i stedet klikke på værktøjsikonet () øverst til højre. Du finder Fakturering og betalinger under overskriften "Konfiguration".
  3. Klik på Kontobudgetter i menuen til venstre, og klik derefter på Rediger for det budget, som du gerne vil opdatere.
  4. I menuen "Rediger kontobudget" skal du rulle ned til Købsordre og indtaste et opdateret PO-nummer eller fjerne nummeret.
  5. Klik på Gem.

Anmod om regenerering af faktura

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på tandhjulsikonet , og vælg Fakturering og betalinger.
    Hvis du bruger den nye Google Ads-oplevelse, kan du ikke se tandhjulsikonet () på din konto. Du skal i stedet klikke på værktøjsikonet () øverst til højre. Du finder Fakturering og betalinger under overskriften "Konfiguration".
  3. Klik på Dokumenter i menuen til venstre, og klik derefter på det fakturanummer, der skal genereres igen med den opdaterede købsordre.
  4. Vælg Handlinger i rullemenuen for fakturaen, og klik på Generér faktura igen med opdaterede oplysninger. En opdateret faktura bliver tilgængelig på kontoen inden for 24 timer.

Husk!

Når en faktura genereres igen med opdaterede oplysninger, genereres der ikke et nyt fakturanummer, men den tidligere version af fakturaen forsvinder fra kontoen og en faktura med samme nummer og opdaterede oplysninger bliver tilgængelig på kontoen inden for 24 timer.

Hvis du behøver et nyt fakturanummer, bedes du kontakte din Google-kunderepræsentant.