Opdatering af købsordrenummer (PO-nummer) og anmodning om regenerering af faktura

Tip! Du kan indsende en fakturatvist i Googles betalingscenter for at ændre købsordrenummeret på din faktura. Få oplysninger om, hvordan du bestrider eller ændrer fakturaerne

Når du opretter et kontobudget i Google Ads, kan du tilføje din egen kode eller dit eget referencenummer i købsordrefeltet. Det nummer, som du indtaster i dette felt, vises efterfølgende på din månedlige faktura for det pågældende kontobudget.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan tilføje eller ændre et PO-nummer på din Google Ads-konto. Du kan få mere at vide om, hvordan du anmoder om regenerering af en faktura, hvis du ændrer dit PO-nummer på et senere tidspunkt, og det opdaterede PO-nummer skal fremgå af din faktura.

Før du begynder

Hvilke oplysninger der vises under "Fakturering og betalinger", afhænger af dine brugertilladelser. Du skal logge ind med adgangstilladelsen administratoradgang, standardadgang eller kun faktureringsadgang på den betalende managerkonto og derfra gå til kundekontoen.

PO-numre kan kun føjes til følgende:

• En konto med månedlig fakturering med et aktivt kontobudget.
  • En konto med samlet fakturering (fremgår af samlede fakturaer og kontoudtog).

PO-numre kan ikke føjes til:

• Individuelle kampagner
  • Individuelle annoncegrupper
  • Automatiske betalingskonti
  • Manuelle betalingskonti

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Tilføj et nyt købsordrenummer

1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kontobudgetter.
  3. Klik på Rediger ud for det budget, der skal opdateres.
  4. I menuen "Rediger kontobudget" skal du rulle ned til Købsordre og indtaste PO-nummeret.
  5. Klik på Gem.

Fjern eller rediger et købsordrenummer

1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kontobudgetter.
  3. Klik på Rediger ud for det budget, der skal opdateres.
  4. I menuen "Rediger kontobudget" skal du rulle ned til Købsordre og indtaste et opdateret PO-nummer eller fjerne nummeret.
  5. Klik på Gem.

Anmod om regenerering af faktura

Denne funktion er ikke tilgængelig i visse lande, f.eks. Mexico, Argentina, Brasilien, Italien, Indonesien og Indien.

1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Dokumenter.
  3. Klik på det fakturanummer, der skal genereres igen med den opdaterede købsordre.
  4. Vælg Handlinger i rullemenuen for fakturaen, og klik på Generér faktura igen med opdaterede oplysninger. En opdateret faktura burde være tilgængelig på kontoen inden for 24 timer.
Vigtigt! Når en faktura genereres igen med opdaterede oplysninger, genereres der ikke et nyt fakturanummer, men den tidligere version af fakturaen forsvinder fra kontoen og en faktura med samme nummer og opdaterede oplysninger bliver tilgængelig på kontoen inden for 24 timer.

Hvis du behøver et nyt fakturanummer, bedes du kontakte din Google-kunderepræsentant.