Actualitzar un número de full de comanda i sol·licitar que es torni a generar una factura

Consell: podeu presentar una impugnació de factura al centre de pagaments de Google per canviar el número de full de comanda de la factura. Informació sobre com podeu impugnar o canviar les factures

Quan creeu un pressupost de compte a Google Ads, podeu afegir un codi o número de referència propis al camp de número de full de comanda. El número que introduïu en aquest camp s'inclourà a la següent factura mensual corresponent al pressupost del compte.

En aquest article s'explica com podeu afegir o canviar un número de full de comanda al compte de Google Ads. També s'indica com podeu sol·licitar que es torni a generar una factura si, un cop emesa, heu canviat el número de full de comanda i necessiteu que es mostri el número actualitzat a la factura.

Abans de començar

La informació que veieu a Facturació i pagaments depèn dels permisos d'usuari que tingueu. Heu d'iniciar la sessió al compte de gestor de pagaments amb accés administratiu, estàndard o només de facturació i, des d'allà, navegar fins al compte de client.

Només es poden afegir números de full de comanda als elements següents:

• Comptes de facturació mensual que tinguin un pressupost del compte actiu.
  • Comptes de facturació consolidada (el número es mostrarà a les factures consolidades i als resums del compte).

No es poden afegir números de full de comanda als elements següents:

• Campanyes individuals.
  • Grups d'anuncis individuals.
  • Comptes de pagament automàtic.
  • Comptes de pagament manual.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Afegir un número de full de comanda nou

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Pressupostos de compte.
  3. Feu clic a Edita per al pressupost que vulgueu actualitzar.
  4. Al menú "Editeu el pressupost del compte", desplaceu-vos cap avall fins a Full de comanda i introduïu el número de full de comanda.
  5. Feu clic a Desa.

Treure o editar un número de full de comanda

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Pressupostos de compte.
  3. Feu clic a Edita per al pressupost que vulgueu actualitzar.
  4. Al menú "Editeu el pressupost del compte", desplaceu-vos cap avall fins a Full de comanda i modifiqueu el número de full de comanda o bé traieu-lo.
  5. Feu clic a Desa.

Sol·licitar que es torni a generar una factura

Aquesta funció no està disponible en alguns països, com ara Mèxic, l'Argentina, el Brasil, Itàlia, Indonèsia i l'Índia.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Documents.
  3. Feu clic al número de factura que s'ha de tornar a generar amb el full de comanda actualitzat.
  4. Al menú desplegable de la factura, seleccioneu Accions i feu clic a Torna a generar la factura amb la informació actualitzada. En un termini de 24 hores hi haurà disponible la factura actualitzada al compte.
Important: quan es torna a generar una factura amb la informació actualitzada, no es genera cap número de factura nou. La versió anterior de la factura desapareix del compte i en el termini de 24 hores hi ha disponible una factura amb el mateix número i amb la informació actualitzada.

Si us cal un número de factura nou, contacteu amb el representant del servei d'atenció al client de Google.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda