Om siden Fakturaer

Siden Fakturaer gør det nemt for dig at administrere dine Google Ads-fakturaer. Du kan søge efter bestemte fakturaer, downloade flere fakturaer ad gangen eller downloade dem enkeltvis, oprette tilpassede filtre for at se dine fakturaer og meget mere.

Fordele

Du kan bruge siden Fakturaer til følgende:

• Se alle dine fakturaer, debetnotaer og kreditnotaer
  • Filtrere dine fakturaer efter status, forfaldsdato, udestående beløb og meget mere
  • Oprette tilpassede filtre og gemme dem til fremtidig brug
  • Sortere dine fakturaer i stigende eller faldende rækkefølge
  • Downloade flere fakturaer ad gangen
  • Søge efter bestemte fakturaer

I denne artikel beskriver vi, hvordan du finder og bruger siden Fakturaer.

Vejledning

Vælg den opgave, du vil udføre, og klik på den for at få vist vejledningen.

Gå til siden Fakturaer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre.
  3. Klik på Fakturering og betalinger under "Konfiguration".
  4. Klik på Fakturaer i sidemenuen til venstre.

Filtrer dine fakturaer

1. Klik på + Tilføj et filter oven for tabellen.
  2. Vælg den filtertype, du vil anvende.
  3. Angiv yderligere oplysninger, der er nødvendige for at oprette filteret.
    • Eksempel: Når du har tilføjet filteret "Dokumentnummer", skal du angive det fakturanummer (eller en liste over fakturanumre adskilt af kommaer), som du vil søge efter.
    • Eksempel: Når du har tilføjet filteret "Udstedelsesdato", skal du vælge datointervallet for de dokumenter, du vil se.
  4. Klik på Anvend, og tilføj flere filtre efter behov.

Hvis du vil fjerne et filter, skal du klikke på krydset (X) på det filter, du vil fjerne.

Se oplysningerne om en faktura

Gå til siden Fakturaer, og klik på den faktura, du vil se oplysninger om. Der vises et pop op-vindue, hvor du kan se oplysninger som fakturanummer, fakturabeløb, status, købsordrenummer, kontooplysninger og meget mere. Du lukker pop op-vinduet ved at klikke på krydset (X) øverst til venstre. Hvis du vil downloade en faktura, oprette et kundevenligt link eller anmode om en revision af din faktura, skal du klikke på Handlinger øverst til højre i pop op-vinduet med fakturaen.

Sortér de fakturaer, du ser

Hvis du vil sortere fakturaerne i stigende eller faldende rækkefølge, skal du blot klikke på den kolonneoverskrift, som du vil sortere efter. Klik på kolonneoverskriften igen for at skifte mellem stigende og faldende rækkefølge.

Download fakturaer enkeltvis eller flere ad gangen

1. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for de fakturaer, du vil downloade.
    • Hvis du vil markere alle de fakturaer, der vises i tabellen, skal du markere afkrydsningsfeltet øverst til venstre i tabellen.
  2. Klik på Download valgte.
  3. Vælg det format, du vil bruge til at downloade dine fakturaer.
  4. Klik på Download

Find en bestemt faktura

1. Klik på Find i dokumenter øverst til højre i tabellen.
  2. Indtast tekst, der kan hjælpe dig med at finde den faktura, du søger efter. Så længe teksten vises på fakturaen, kan du søge efter den. Sådan kan du justere din søgning yderligere:
    • Brug "OG" (store bogstaver) for at finde de dokumenter, der indeholder to bestemte ord. Hvis du f.eks. søger efter "video OG spil", vises de fakturaer, som indeholder både "video" og "spil".
    • Brug "ELLER" (store bogstaver) for at finde de dokumenter, der indeholder ét af to ord. Hvis du f.eks. søger efter "november ELLER december", vises de fakturaer, som indeholder enten "november" eller "december".

Vis eller skjul kolonner

1. Klik på Rediger øverst i kolonnen længst til højre i fakturatabellen.
  2. Vælg de kolonner, som skal vises eller skjules.
  3. Hvis du vil ændre rækkefølgen af kolonnerne i tabellen, skal du trække kolonnenavnene i feltet "Rediger" til den ønskede placering.
  4. Klik på Gem.

Gem tilpassede filtre

Du kan tilføje kolonner, sortere og filtrere dine fakturaer, så du kun får vist de dokumenter, som du vil se (f.eks. alle fakturaer i faldende rækkefølge efter åbne beløb for et bestemt produkt), og derefter gemme tilpasningen til fremtidig brug. Du finder de tilpassede filtre, du har gemt, i rullemenuen øverst i tabellen ved at klikke på Åbne fakturaer og debetnotaer.

Se andre grupper af dokumenter

1. Klik på pilen ud for "Åbne fakturaer og debetnotaer".
  2. Vælg en valgmulighed i den rullemenu, der vises:
    • "Åbne fakturaer og debetnotaer" viser alle de åbne fakturaer eller debiteringer, der skal betales.
    • "Åbne kreditnotaer" viser alle de åbne kreditter, som du kan anvende på åbne fakturaer.
    • "Alle fakturaer og notaer" viser alle fakturaer, inklusive dem, der er lukket eller betalt.
    • "Alle kreditnotaer" viser alle kreditter, inklusive dem, der allerede er anvendt på fakturaer.