Om siden Dokumenter

I denne artikel kan du læse om følgende:

Siden Dokumenter gør det nemt at administrere dine Google Ads-faktureringsdokumenter. Du kan søge efter specifikke dokumenter, downloade dem samlet eller enkeltvis, oprette tilpassede filtre til visning af dine dokumenter og meget mere.

Kom godt i gang

1. Vælg værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Dokumenter under Fakturering.

Er du i tvivl om, hvilken betalingsindstilling du har valgt?

Du kan kontrollere din betalingsindstilling ved at vælge værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon]og vælge Indstillinger under "Fakturering". Du kan se, hvilken betalingsindstilling du har valgt, øverst i sektionen "Sådan betaler du".

Automatiske eller manuelle betalinger (gælder de fleste annoncører)

På siden Dokumenter kan du se alle dine kontoudtog og lokale skattefaktureringsdokumenter (hvis det er relevant for dit land). Du kan desuden udføre følgende handlinger:

Filtrér dine fakturaer

1. Vælg + Tilføj et filter oven for tabellen.
  2. Vælg den filtertype, du vil anvende.
  3. Angiv yderligere oplysninger, der er nødvendige for at oprette filteret.
    • Eksempel: Når du har tilføjet filteret "Dokumentnummer", skal du angive det fakturanummer (eller en liste over fakturanumre adskilt af kommaer), som du vil søge efter.
    • Eksempel: Når du har tilføjet filteret "Udstedelsesdato", skal du vælge datointervallet for de dokumenter, du vil se.
    • Vælg Anvend, og tilføj derefter flere filtre efter behov.

Hvis du vil fjerne et filter, skal du vælge X på det filter, du vil fjerne.

Sortér dine fakturaer

Hvis du vil sortere dine kontoudtog og lokale skattedokumenter (hvis det er relevant for dit land) i stigende eller faldende rækkefølge, skal du blot klikke på den kolonneoverskrift, du vil sortere efter. Klik på kolonneoverskriften igen for at skifte mellem stigende og faldende rækkefølge.

Download dokumenter enkeltvis eller flere ad gangen

1. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for de fakturaer, du vil downloade.
    • Hvis du vil markere alle de dokumenter, der vises i din tabel, skal du markere afkrydsningsfeltet øverst til venstre i tabellen.
  2. Vælg Download udvalgte.
  3. Vælg det format, du vil bruge til at downloade dine fakturaer.
  4. Vælg Download.

Vis eller skjul kolonner

1. Vælg Rediger øverst i kolonnen længst til højre i fakturatabellen.
  2. Vælg de kolonner, som skal vises eller skjules.
  3. Hvis du vil ændre rækkefølgen af kolonnerne i tabellen, skal du trække kolonnenavnene i feltet "Rediger" til den ønskede placering.
  4. Vælg Gem.

Månedlig fakturering

På siden Dokumenter kan du se alle dine fakturaer, debetnotaer og kreditnotaer. Du kan desuden udføre følgende handlinger:

Filtrér dine fakturaer

1. Vælg + Tilføj et filter oven for tabellen.
  2. Vælg den filtertype, du vil anvende.
  3. Angiv yderligere oplysninger, der er nødvendige for at oprette filteret.
    • Eksempel: Når du har tilføjet filteret "Dokumentnummer", skal du angive det fakturanummer (eller en liste over fakturanumre adskilt af kommaer), som du vil søge efter.
    • Eksempel: Når du har tilføjet filteret "Udstedelsesdato", skal du vælge datointervallet for de dokumenter, du vil se.
  4. Vælg Anvend, og tilføj derefter flere filtre efter behov.

Hvis du vil fjerne et filter, skal du vælge X på det filter, du vil fjerne.

Sortér dine fakturaer

Hvis du vil sortere fakturaerne i stigende eller faldende rækkefølge, skal du blot vælge den kolonneoverskrift, som du vil sortere efter. Vælg kolonneoverskriften igen for at skifte mellem stigende og faldende rækkefølge.

Download fakturaer enkeltvis eller flere ad gangen

1. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for de fakturaer, du vil downloade.
    • Hvis du vil markere alle de fakturaer, der vises i tabellen, skal du markere afkrydsningsfeltet øverst til venstre i tabellen.
  2. Vælg Download udvalgte.
  3. Vælg det format, du vil bruge til at downloade dine fakturaer.
  4. Vælg Download.

Vis eller skjul kolonner

1. Vælg Rediger øverst i kolonnen længst til højre i fakturatabellen.
  2. Vælg de kolonner, som skal vises eller skjules.
  3. Hvis du vil ændre rækkefølgen af kolonnerne i tabellen, skal du trække kolonnenavnene i feltet "Rediger" til den ønskede placering.
  4. Vælg Gem

Gem tilpassede filtre

Du kan tilføje kolonner, sortere og filtrere dine dokumenter, så du kun får vist dem, du vil se (f.eks. alle dokumenter i faldende rækkefølge efter et åbent beløb for et bestemt produkt) og derefter gemme denne tilpasning til fremtidig brug.

Du finder de tilpassede filtre, du har gemt, i rullemenuen øverst i tabellen ved at klikke på Alle fakturaer og notaer.

Se oplysningerne om en faktura

Gå til siden Dokumenter, og vælg den faktura, du vil se oplysninger om. Der vises et pop op-vindue, hvor du kan se oplysninger som fakturanummer, fakturabeløb, status, købsordrenummer, kontooplysninger og meget mere. Vælg X øverst til venstre for at lukke pop op-vinduet.

Hvis du vil downloade fakturaen, skal du vælge Handlinger øverst til højre i pop op-vinduet med fakturaen.

Find en bestemt faktura

1. Vælg Find i dokumenter øverst til højre i tabellen.
  2. Indtast tekst, der kan hjælpe dig med at finde den faktura, du søger efter. Hvis teksten fremgår på fakturaen, kan du søge efter den.

Sådan kan du justere din søgning yderligere:

• Brug "OG" (store bogstaver) for at finde de dokumenter, der indeholder to bestemte ord. Hvis du f.eks. søger efter "video OG spil", vises de fakturaer, som indeholder både "video" og "spil".
  • Brug "ELLER" (store bogstaver) for at finde de dokumenter, der indeholder ét af to ord. Hvis du f.eks. søger efter "november ELLER december", vises de fakturaer, som indeholder enten "november" eller "december".

Se andre grupper af dokumenter

1. Vælg pilen ud for "Alle fakturaer og notaer".
  2. Vælg en valgmulighed i den rullemenu, der vises:
    • "Åbne fakturaer og debetnotaer" viser alle de åbne fakturaer eller debiteringer, der skal betales.
    • "Åbne kreditnotaer" viser alle de åbne kreditter, som du kan anvende på åbne fakturaer.
    • "Alle fakturaer og notaer" viser alle fakturaer, inklusive dem, der er lukket eller betalt.
    • "Alle kreditnotaer" viser alle kreditter, inklusive dem, der allerede er anvendt på fakturaer.