Återaktivera en avvisad betalningsmetod

Om din betalningsmetod någon gång avvisas kan det bero på att den är inaktiverad i ditt Google Ads-konto.

Innan du återaktiverar metoden med anvisningarna nedan kan du ringa din bank eller ditt kreditinstitut för att säkerställa att du kan använda betalningsmetoden i ditt Google Ads-konto, om det behövs.

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.

2. Klicka på kugghjulsikonen  eller verktygsikonen och klicka sedan på Fakturering och betalningar.

3. Klicka på Betalningsmetoder på den vänstra menyn.

4. Hitta din betalningsmetod och kontrollera att alla uppgifter stämmer för denna betalningsmetod.

5. Klicka på Återaktivera betalningsmetod.